• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar vermek zorundamı yım siz verdiniz mi

Oyle birsey yok. Hem yatirsan kendin yatirirsin onlara guvenip verme sakin. Yatiricaz deyip yatirmazlar. Ki bildigim oyle birsey yok. Çakallik yapiyorlar. Kurnazlara bak.

Hepinize teşekür ederim. Vermemeye karar verdim. Bakalım yarın öbür gün ararlar

Kızlar slm.

Nakdi ücret alıcam ücretsiz izne ayrılanlar için olan dan iş yerim başvur muş ama bana başvurduk ama siğortanı sen öde yani bize ver biz öderiz diyorlar zaten bin lira yarısını bize ver diyorlar tek bana değil diğer arkadaşlarımdan da istiyorlar

Sorarım size bu süreç de siğorta yı kim ödüyor devletimiz ödemiyor mu bu parayı vermek zorundamı yım
Devlet bi kismini veriyor bi kismini da isyeriniz ödüyor bizde başvuruldu cunku maasindan 1000kusur lirasini devlet karsiliyor geri kalanini isyeriniz ödüyor. Tabi ozel sektör çoğu odemiuor malesef

İşveren sizlere sormuş verecekseniz sigorta için ödeneğe başvurcaz diye. Ee başvurmasalardı o zaman sigortanızı yaptırmayacaklar mıydı? Saçmalığın daniskası bu. Biz de iş vereniz ama insanlar ișkurdan paralarını aldı sigortalar da yatıyor. Zaten sigorta yatırma şartı var bu parayı alabilmek için

Back
X