- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi emberassed
-
görenlerin ağızları mı sulanıyor yuhhh artıkGerçekten insanların baktığında ağzı sulanıyo resmen bn de daha önce o kadar duşummesdim güzel olduğunu sağolsun çevre onu bi ilahe haline bürüdü
Turkan şoray a benzetiyorlar hatta adıyla kimse hitap etmez sultan filan diyolrneredeyse foto atta görelim diyeceğim de olmaz benzediği bir ünlü filan söyle de bilelim
Nasıl yapcağımı bi bilsem o da en az bnm kadar başarılı daha ustunluk nasıl kurulur bilmiyorumAllah çirkin şansı versin derler, doğrudurr..
Sonun güzel olsun.
Madem bu kadar dert ettin sen de başarı ile üstünlük kur kardeşine,
Unutma güzellik geçici, başarı ise kalıcıdır...
Ben de kıskandığımı soyluyorum zaten bu durumdan nasıl çıkabilirim di soru tnm istemedim yine de sağolKiskanclik diyoruz buna halk arasinda...
Çalışıyor musun o ne iş yapıyor, sen ne iş yapıyorsun ?Nasıl yapcağımı bi bilsem o da en az bnm kadar başarılı daha ustunluk nasıl kurulur bilmiyorum
Yok istemm zaten çok rahatsız edici bir durum .ama yine de bana kendimi güzel hissettiren Bi durum olay olamadığı için ne bilym kadın işte :/Benim kız kardeşim de benden çok daha havalı. Ben babacığıma çekmişim o anneme
Şimdi o benden güzel diye niye üzeleyim ki? Onun güzel olması beni daha çirkin yapmaz ki. Ne güzel işte, maşallah güzel bir kardeşim var.
Siz kendi bakımınızı yapın özgüveniniz gelsin. Ayrıca farklı alanlarda kendinizi yetiştirip ön plana çıkabilirsiniz. Senin de iyi bir mesleğin, kariyerin olsun; kültürlü bir insan ol.
Ama biri beni de metroda uzun uzun süzsün istiyorum...deme lütfeen
Turkan şoray a benzetiyorlar hatta adıyla kimse hitap etmez sultan filan diyolr
O zaten hayatından gayet memnun ve mutlu surenli neşeli ozguvenli arkadaş çevresi geniş sürekli erkeklerin onu ne kadar güzel bulduğunu belirten bakışları altında iltifat sağanakları bir yandan başarı desen var konuşması rahat çok çekingen değil bn her kulvarda altında eziliyorum ve ne yapmm gerekiyo bilmiyorum boğazımdaki yumrukla geçinip gdiyorm :'(Çalışıyor musun o ne iş yapıyor, sen ne iş yapıyorsun ?
Ayrıca fesatlık ve kıskançlıkla zaten bir yerlere gelemezsin.
Önce kardeşin adına mutlu olmayı öğrenmelisin.
sende estetikle git filiz akına benze ölümüne kapışınBen de kıskandığımı soyluyorum zaten bu durumdan nasıl çıkabilirim di soru tnm istemedim yine de sağol
Keşke ben de senn kadar gulebilsem dalgaya alabilsem bu durumu herşey yoluna girer belkide :/hadi yaaa
yanlış anlama seninle dalga geçmiyorum asla o kadar abartmışsın ki kızı gözünde ona gülüyorumKeşke ben de senn kadar gulebilsem dalgaya alabilsem bu durumu herşey yoluna girer belkide :/
Demekki senn hayatında daha büyük problemler var kuçumsuyosun bu durumu inşAllah başına bu tarz şeyler gelmez zira bn zaten yazımın başında bazılarına dert gibi gelmeyebilir diye başladım sen de o bazılarındansın hazırlıklıydım böyle tepkilere anlayacağın :/sende estetikle git filiz akına benze ölümüne kapışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?