- 30 Mayıs 2022
- 55
- 45
- 3
- 30
- Konu Sahibi Papatyammm0
-
Hamile kaldiktan sonra mi boyle oldu hep mi boyleydi? Yazik gercekten ya sizi onemsemiyor resmen. Dogumunuza az kalmis siz stres olmayin. Duvarlariniz siyahlasiyor mu camasir sulu suyla silsin anneniz evi hergun havalandirin gerekirse ev sahibiyle siz konusun. Esinizin bu yaptiklarinida unutmayin boyle giderse bosanmayida dusunun.Canlar 35. Haftalık hamileyim 1 ay sonra doğumum var Allah nasip ederse. Annemde yanımda şimdi ben uzaktayım ailemden. Konu şu evimiz rutubetli eşime sürekli bunu belirtiyorum çocuk için üstüne düşmüyor ev sahibini ara diorum bana kızıyor dünki tartışma da öyle oldu dün annemin yanında bu konudan dolayı bağırdı bana ama nasıl bağırma ve telefonu attı bana alda sen ara ev sahibini konuş dedi. Ya bunları geçtim annemin yanında böyle yapması saygısızlık annem şoka girdi bşy diyemedi. Bende bşy diyemedim ama hamileyim zoruma gitti içeri gittim ağladım stres yaptım eşimde evden çıktı gitti akşam geldi eve o ara sancım vardı şimdi sancılar geliyordu annem belime mesaj yapıor uğraşıyor eşimde dönüp bana ne oluyor neyin var demiyordu bir kere ne oldu dedi sancım var görmüyormsn dedim güldü geçti yerine oturdu ayaklarını uzatmış tv ye bakıyor telefonla uğraşıyor gülüyor annem orda benimle ilgilenirken o orda müzik dinleyip telefonla ilgileniyor benimle konuşmuyor zaten geldiğinde bende konuşmadım çünkü herşeyi alttan alıordum ama bu yaptığı beni çok üzdü bu defa ben konuşmamayı tercih ettim ama kendisi hiç umursamıyor sanki ne yapmışım annemin yanında yaptığı saygısızlık beni umursamamsı kendi yaptıklarını görmüyor bird o konuşmuyor gece sancım vardı inliyordm dönüpte bana bşy demedi yani ölsem umrunda olmayacak çok moralim bozuk hala daha konuşmuyor benimle hamileyim birde ya ne kadar merhametsiz vicdansız olduğunu düşünüorm artık ne yapabilrim
Ya normalde böyle değil ama tartışınca gidiyor yerine umursamaz vicdansız biri geliyor ben çocuğumu düşünüyorum ya kendisi çocuğunu bile düşünmüyor kendimi geçtim. Evet kuzum hergün evi havalandırıyoruz ama yok ev sahibini görsem zaten ben konuşcm adam anlamıyor ki. Eşimin böyle yapması beni çok üzüyor takıyorumHamile kaldiktan sonra mi boyle oldu hep mi boyleydi? Yazik gercekten ya sizi onemsemiyor resmen. Dogumunuza az kalmis siz stres olmayin. Duvarlariniz siyahlasiyor mu camasir sulu suyla silsin anneniz evi hergun havalandirin gerekirse ev sahibiyle siz konusun. Esinizin bu yaptiklarinida unutmayin boyle giderse bosanmayida dusunun.
Tartismasi sacma zaten bu konuda kendisinin dusunup birseyler yapmasi gerekiyordu. Soru sorsa bile cevap vermeyin hatasini anlayana kadar. Saglicakla kucaginiza alin insAllah bebeginizide.Ya normalde böyle değil ama tartışınca gidiyor yerine umursamaz vicdansız biri geliyor ben çocuğumu düşünüyorum ya kendisi çocuğunu bile düşünmüyor kendimi geçtim. Evet kuzum hergün evi havalandırıyoruz ama yok ev sahibini görsem zaten ben konuşcm adam anlamıyor ki. Eşimin böyle yapması beni çok üzüyor takıyorumçünkü severek evlendik yani dediğim gibi tartışınca bambaşka biri oluyor sinirli acımasz benimle de konuşmaz çünkü inat bir adam benden bekler ama oda yalvarta yalvarta olur o yüzden ben bu defa konuşmak istemiyorum
Amin kuzum benim. Umarım anlar merhameti varsa gelir konuşur zaten evde ben yokmuşum gibi davranması zoruma gidiyor çünküTartismasi sacma zaten bu konuda kendisinin dusunup birseyler yapmasi gerekiyordu. Soru sorsa bile cevap vermeyin hatasini anlayana kadar. Saglicakla kucaginiza alin insAllah bebeginizide.
Bende anlamıyorum ne yapcam bilmiyorumCocuk icin rutubet hic iyi degil.ama eşinizin tavri hiicc iyi degil .sanirim limon sürüyorlar rutibetli yere intgramda gormiştum.bu erkklerde cocuktan sonra bi haller bi haller .
Böyle kocalarınızı görünce nişanlım için Allaha şükür ediyorum. Allah yardımcınız olsun ama az tanıyın lütfen şu insanlarıCanlar 35. Haftalık hamileyim 1 ay sonra doğumum var Allah nasip ederse. Annemde yanımda şimdi ben uzaktayım ailemden. Konu şu evimiz rutubetli eşime sürekli bunu belirtiyorum çocuk için üstüne düşmüyor ev sahibini ara diorum bana kızıyor dünki tartışma da öyle oldu dün annemin yanında bu konudan dolayı bağırdı bana ama nasıl bağırma ve telefonu attı bana alda sen ara ev sahibini konuş dedi. Ya bunları geçtim annemin yanında böyle yapması saygısızlık annem şoka girdi bşy diyemedi. Bende bşy diyemedim ama hamileyim zoruma gitti içeri gittim ağladım stres yaptım eşimde evden çıktı gitti akşam geldi eve o ara sancım vardı şimdi sancılar geliyordu annem belime mesaj yapıor uğraşıyor eşimde dönüp bana ne oluyor neyin var demiyordu bir kere ne oldu dedi sancım var görmüyormsn dedim güldü geçti yerine oturdu ayaklarını uzatmış tv ye bakıyor telefonla uğraşıyor gülüyor annem orda benimle ilgilenirken o orda müzik dinleyip telefonla ilgileniyor benimle konuşmuyor zaten geldiğinde bende konuşmadım çünkü herşeyi alttan alıordum ama bu yaptığı beni çok üzdü bu defa ben konuşmamayı tercih ettim ama kendisi hiç umursamıyor sanki ne yapmışım annemin yanında yaptığı saygısızlık beni umursamamsı kendi yaptıklarını görmüyor bird o konuşmuyor gece sancım vardı inliyordm dönüpte bana bşy demedi yani ölsem umrunda olmayacak çok moralim bozuk hala daha konuşmuyor benimle hamileyim birde ya ne kadar merhametsiz vicdansız olduğunu düşünüorm artık ne yapabilrim
Sakin kalacaksiniz her isi kendiniz yapacaksiniz yoksa üzülür durursunuz. Bebekten sonra daha bi kavga olabilir uykusuzluk parasal durumlar evde surekli kalacaksiniz gergin olacaksiniz cocuga yansicak .tek care siz sakin kalmak zorundasiniz adamdan bisey olmaz.onun gibi takmamak. Bebek toparlayinca hemen ise girin umarim mesleginiz vardirBende anlamıyorum ne yapcam bilmiyorum
Kuzum ben severek evlendim ve böyle değildi ki evlenince aynı evin içine girince görüyorsun herşeyiBöyle kocalarınızı görünce nişanlım için Allaha şükür ediyorum. Allah yardımcınız olsun ama az tanıyın lütfen şu insanları
Mesleğim yok malesef yani üni mezunuyum çok şey denedim nasip olmadı hatta hamilelikte bile sınava glrdim olmadı ben sakinim ama çok ttakıntılıyım üzüyorum kendimi küs kalmayı seven biri değilimSakin kalacaksiniz her isi kendiniz yapacaksiniz yoksa üzülür durursunuz. Bebekten sonra daha bi kavga olabilir uykusuzluk parasal durumlar evde surekli kalacaksiniz gergin olacaksiniz cocuga yansicak .tek care siz sakin kalmak zorundasiniz adamdan bisey olmaz.onun gibi takmamak. Bebek toparlayinca hemen ise girin umarim mesleginiz vardir
Yani herkesin anlayısı farklı tabii ki ben nişanlımla 2.5 yıldır aynı evde yasıyorum.Kuzum ben severek evlendim ve böyle değildi ki evlenince aynı evin içine girince görüyorsun herşeyi
Memur kuzum burda ev kiraları 6 binden başlıyor kredi var . Tartışınca sakince durumu anlatıyorum ama o sinirli bağırarak konuşur. Ben sesimi çıkaramıyorum bu defa içime atıp üzülüyorum ağlıyorum hamileyim şu an zatenMaddi olarak yeterli güce sahip mi ? Tasınmak ve yüksek kiralardan dolayı yanaşmıyor mu yada tartısırken ne söylüyorsunuz. Konusmak sebepleri sıralamak çok
Ben 3 yıl tanıyamamışm ama ilk başlarda böyle değildi hatta çok gezerdik şimdi diyorum hiç beni bir yere götürmüyorYani herkesin anlayısı farklı tabii ki ben nişanlımla 2.5 yıldır aynı evde yasıyorum.
Annem yanımda kuzum o yarın alıp karşısına konuşacak çünkü ona yaptığı saygısızlıktıAbin baban amcan enişten vs bi erkek yok mu ailenden alsın karşısına da iyi bi konuşsun neymiş telefon fırlatmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?