Kızlar ya moralim bozuk dünden beri 😔

Abin baban amcan enişten vs bi erkek yok mu ailenden alsın karşısına da iyi bi konuşsun neymiş telefon fırlatmak

Aynen benim babam olsa o telefon şimdi onun bir yerindeydi. Tamam şiddete şiddetle karşılık verilmez de biri karşısına geçip hangi dilden anlıyorsa anlatması gerekiyor

Yani herkesin anlayısı farklı tabii ki ben nişanlımla 2.5 yıldır aynı evde yasıyorum.

Ayy tamam en iyi koca senin nişanlın olucak valla billa

Canım o işler öyle 2.5 yıl aynı evde yaşamakla olmuyo. Hele bi evlen bi gebe kal bebe doğur. Sonra kesin konuşabilirsin

Böyle adamları bir de baba yapıyorsunuz...

Yahu siz iyi misiniz Allah aşkına ?

Ben gayet iyiyim. Kadıncağız burda derdini anlatıyor. Senin benim kocalarımızın, nişanlılarımızın ne kadar iyi olduğunu duymak konu sahibini daha fazla üzmekten başka ne işe yarar? Başka yerde övmeye devam edebilirsiniz nişanlınızı burda değil

Muhtemelen herhangi bir sorunla baş edemeyeceğini düşünüp önce sinirleniyor sonra baş edemeyeceğini düşündüğü için yüzleşmek istemiyor kendini iletişime-duygulara kapatıyor yani aslında kendiyle problemleri olabilir, kaygılı bir insan olabilir ve muhtemelen bundan haberi bile yok. Ama tabi ki bu durumu anladık diye hak vermek, anlayış göstermek zorunda değiliz.

Sana sen değer vericeksin baktın ki hayatında ki insan değer vermiyorsa sana tepkini koyacaksın. Sana değer vermeyen çoçuğuna da değer vermez ve burada da kişilik karakter önemlidir. Anladığım kadarıyla nişanlım için şükür ediyorum diyince. Sende maalesef (üzülerek söylüyorum) kendine değer verdirmeyenlerdensiniz! Benim de önce ki ilişkim de hanımefendinin eşi gibi sorumsuz bir insan vardı ama ben ne yaptım kendime değer verdim, kapını önüne koydum ve hayat bana daha iyisini verdi. Siz de tavsiye ederim. Gören de her yer de nişanlımı övüyorum da yerlere göklere sıkdıramıyorum da dayanamadın tepki gösterdin:) pardon da müsade edin böyle adamların yanın da eşlerimize nişanlımıza şükür edelim değer bilelim. :)

Umursamaz böyle kafayı hiçbşye takmayan keyfinde oluor dünya umrunda olmuyor sinirlenince tartışınca

Her erkek bir olmuyor valla benimde nişanlılık sürem oldu nişanlıyken sürekli bşyler yapalım gezelim derdi çok değer verirdi bana ama evlenince aynı eve girince bi kaç ay sonra bakmşsn değişmiş bazılarının belki 3 yıl bazılarının 3 ay yani bi laf var herşey köprüyü geçene kadar

Eşinize aşırı gıcık oldum kusura bakmayın hatta çok sinirlendim Erkekler kadınların onlara bağımlı olduğunu düşündüğünde inanılmaz derecede kendilerini üstte görebiliyorlar. Ben bunu evlenmeden önce arkadaşlarımın eşlerinden görebiliyordum evlendiğimde asla yapmayacağım diyordum ki yapmıyorum da. Evlenir evlenmez ilk işim araba kullanmak oldu mesela. Erkekler karılarının kendine bağımsızlık alanı oluşturmasından haz etmiyorlar . Bence siz arayın ev sahibini ya da evde başka bişey mi yapılacak siz yaptırın. Ona bağımlı olmadığınızı hissettirin.

Siz gerçekten hiç mutlu ilişkiler yok mu sanıyorsunuz?

Kendime değer vermek eşime şükür etmek miymiş. Bi yaşıma daha girdim tamam en iyi en best sizsiniz. Size hayatta başarılar diliyorum, hayatta başarılar diliyoruğğmm şarkısıyla veda ediyorum

Aynen kuzum valla aynen de öyle hissediyordur buna eminim ama ben ona bağımlı değilim ya önceden ışte hemen gider sarılırdım üzülürdüm ağlardım haklı olsam haksız da olsam ama hamileyim valla çekemiyorum kimseyi birazda o anlasn o inatsa ben ondan daha inadım bu defa tavrımı koyucam bakalım kim kiminle konuşamuor zaten o benimle konuşmuyor evde ne lazım diye arayan adam 2 gündür sesi çıkmıyor ben annemle çıkıp alırım ona ihtiyacım olmadığını anlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…