- 30 Mayıs 2022
- 55
- 45
- 3
- 30
- Konu Sahibi Papatyammm0
-
Valla çevremde ne gördüysem mutlu pozlar verip sonradan ayrılan çok kişi oldu ha mutlu olan varsa rabbim daha da mutlu etsin me diyelimSiz gerçekten hiç mutlu ilişkiler yok mu sanıyorsunuz?
E zaten tartışınca belli oluyor karakter yoksa herkes güllük gülistanlık...nerden bilecen böyle olduğunu zaten benim genel sorunum yok tartışınca böyle oluyor adam severek evlendik biz
Valla sizin kocanızın ök*üzlüğü o. Bütün erkekler böyle değil genelleme yaparak kendinizi kandırmayın. Kafanıza telefon yiyorsunuz susuyorsunuz, sinirlenince gözü dönen adama hamile kalıyosunuz, meslek desen yok. İyi cesaret diyemiyorum cesaret bu değil çünkü. Bari açın telefonu kendiniz arayın ev sahibini bir derdiniz varsaHer erkek bir olmuyor valla benimde nişanlılık sürem oldu nişanlıyken sürekli bşyler yapalım gezelim derdi çok değer verirdi bana ama evlenince aynı eve girince bi kaç ay sonra bakmşsn değişmiş bazılarının belki 3 yıl bazılarının 3 ay yani bi laf var herşey köprüyü geçene kadar
Evet iyi olur konuşsun mutlakayarın işten gelsin ben konuşmam yine tavrım aynı olur annem dedi ben konuşacam bu ne böyle sseni sahipsz sanmasın
Ben o an şoka girdim annemin yanında böyle yapınca bşy diyemedim konştrmadı beni normalde cevabımı veriyorum ama benim hatam şu hep alttan alıordum bu defa almycamBence çok sessiz kalıyorsunuz, adam size telefon fırlatıyor siz başka odaya geçip ağlıyorsunuz. Sesinizi çıkartmayı öğrenmelisiniz sizin hakkınızı sizden başkası korumayacak…
Konuşacak annemde üzüldüEvet iyi olur konuşsun mutlaka
Alttan aldıkça kendilerini bir şey zannederler. Dışarıya kedi eve aslan olur böyleleri.Ben o an şoka girdim annemin yanında böyle yapınca bşy diyemedim konştrmadı beni normalde cevabımı veriyorum ama benim hatam şu hep alttan alıordum bu defa almycam
Sana da bacım. Enn acilindenHahahaha allah şifa versin ne diyim sana ya
Kafama atmadı yere attı telefonu ben çevremde gördüğümü söylüyorm normalde iyi biri sadece dediğim gibi sinirlennce böyle bir hal alıyor yoksa ben kendimi ezdrmem bizim zaten çocuğumz bi kaç ay olmadı çok şükür rabbim nasip etti şimdi var yani bunun cesaret ile alakası yokValla sizin kocanızın ök*üzlüğü o. Bütün erkekler böyle değil genelleme yaparak kendinizi kandırmayın. Kafanıza telefon yiyorsunuz susuyorsunuz, sinirlenince gözü dönen adama hamile kalıyosunuz, meslek desen yok. İyi cesaret diyemiyorum cesaret bu değil çünkü. Bari açın telefonu kendiniz arayın ev sahibini bir derdiniz varsa
Aynen de öyle ama bu saatten sonra benden yana taviz yokAlttan aldıkça kendilerini bir şey zannederler. Dışarıya kedi eve aslan olur böyleleri.
aynı evde yaşıyor musunuz nişanlınızla ya da yaşadınız mı?Böyle kocalarınızı görünce nişanlım için Allaha şükür ediyorum. Allah yardımcınız olsun ama az tanıyın lütfen şu insanları
Annem dedi ben o an onu yapmak istedim ama sizin evinzdeym yaptığı şeyin aynısını ben yapacaktim ona ama bekledim ki bi özür bi pişmanlık yapmadı o yüzden ben onunla iyi bir konuşacam dediAnnenizin yerinde olsaydım o telefonu o damada yedirirdim. İkiniz de susup oturmuşsunuz.
şükür edin tabi de kendi çağınızdaSana sen değer vericeksin baktın ki hayatında ki insan değer vermiyorsa sana tepkini koyacaksın. Sana değer vermeyen çoçuğuna da değer vermez ve burada da kişilik karakter önemlidir. Anladığım kadarıyla nişanlım için şükür ediyorum diyince. Sende maalesef (üzülerek söylüyorum) kendine değer verdirmeyenlerdensiniz! Benim de önce ki ilişkim de hanımefendinin eşi gibi sorumsuz bir insan vardı ama ben ne yaptım kendime değer verdim, kapını önüne koydum ve hayat bana daha iyisini verdi. Siz de tavsiye ederim. Gören de her yer de nişanlımı övüyorum da yerlere göklere sıkdıramıyorum da dayanamadın tepki gösterdin:) pardon da müsade edin böyle adamların yanın da eşlerimize nişanlımıza şükür edelim değer bilelim. :)
2.5 yıldır aynı evde yaşıyorum evet. İyi de insanlar tartıstığında kendini belli eder ne kadar ileri gideceği hatta ne kadar pisleşeceği ve ben 2.5 yıldır görüyorum o yüzden söyledim.aynı evde yaşıyor musunuz nişanlınızla ya da yaşadınız mı?
büyük konuşmayın
Çok üzüldüm canım ama benimde eşim sinirlenince yanında kim var gözü görmez bende o yüzden onunla hep başbasa konuşurum veya akşam yattiginizda konuşabilirsiniz bazı insanlar malasef yeterince düşünceli olmuyor yanında kim var gözü görmüyor ve yanımızdakileri de üzüyorlar . Bence bir süre konuşmayın hatasını anlasın ve daha sonra sert bir şekilde bir daha asla birileri varken kavga etmemeyi öğretin uyarın defalarca belirtin ki aklına kazisin . SaygısızlıkCanlar 35. Haftalık hamileyim 1 ay sonra doğumum var Allah nasip ederse. Annemde yanımda şimdi ben uzaktayım ailemden. Konu şu evimiz rutubetli eşime sürekli bunu belirtiyorum çocuk için üstüne düşmüyor ev sahibini ara diorum bana kızıyor dünki tartışma da öyle oldu dün annemin yanında bu konudan dolayı bağırdı bana ama nasıl bağırma ve telefonu attı bana alda sen ara ev sahibini konuş dedi. Ya bunları geçtim annemin yanında böyle yapması saygısızlık annem şoka girdi bşy diyemedi. Bende bşy diyemedim ama hamileyim zoruma gitti içeri gittim ağladım stres yaptım eşimde evden çıktı gitti akşam geldi eve o ara sancım vardı şimdi sancılar geliyordu annem belime mesaj yapıor uğraşıyor eşimde dönüp bana ne oluyor neyin var demiyordu bir kere ne oldu dedi sancım var görmüyormsn dedim güldü geçti yerine oturdu ayaklarını uzatmış tv ye bakıyor telefonla uğraşıyor gülüyor annem orda benimle ilgilenirken o orda müzik dinleyip telefonla ilgileniyor benimle konuşmuyor zaten geldiğinde bende konuşmadım çünkü herşeyi alttan alıordum ama bu yaptığı beni çok üzdü bu defa ben konuşmamayı tercih ettim ama kendisi hiç umursamıyor sanki ne yapmışım annemin yanında yaptığı saygısızlık beni umursamamsı kendi yaptıklarını görmüyor bird o konuşmuyor gece sancım vardı inliyordm dönüpte bana bşy demedi yani ölsem umrunda olmayacak çok moralim bozuk hala daha konuşmuyor benimle hamileyim birde ya ne kadar merhametsiz vicdansız olduğunu düşünüorm artık ne yapabilrim
Sağolun yorumunz için evet ben Bşy paYlaştm bazıları yok niye o adamdan çocuk yapıorsnz yok işte benim nişanlım öyle ya neyin ne olacağını kimse bilemez anladınız mı ben burda sadece ne yapabilirm diye sizden bi bilgi almak istedim benim eşim sadece tartışınca böyle oluyor dedim millet genelleme yapıorşükür edin tabi de kendi çağınızda
burada kadının derdini deşercesine değil
sormuştum ama cevaplamışsınız zaten aynı evde yaşıyormuşsunuz
evlenince çocuğunuz olunca değişmez inşallah aşkınız :)
Şükretmeye başlamak için erken hepimiz nisanliyken şükür ediyorduk . Asıl mesele o imza atılıp aynı eve girince başlıyorBöyle kocalarınızı görünce nişanlım için Allaha şükür ediyorum. Allah yardımcınız olsun ama az tanıyın lütfen şu insanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?