Kızlar ya moralim bozuk dünden beri 😔

Valla sizin kocanızın ök*üzlüğü o. Bütün erkekler böyle değil genelleme yaparak kendinizi kandırmayın. Kafanıza telefon yiyorsunuz susuyorsunuz, sinirlenince gözü dönen adama hamile kalıyosunuz, meslek desen yok. İyi cesaret diyemiyorum cesaret bu değil çünkü. Bari açın telefonu kendiniz arayın ev sahibini bir derdiniz varsa

Bence çok sessiz kalıyorsunuz, adam size telefon fırlatıyor siz başka odaya geçip ağlıyorsunuz. Sesinizi çıkartmayı öğrenmelisiniz sizin hakkınızı sizden başkası korumayacak…
Ben o an şoka girdim annemin yanında böyle yapınca bşy diyemedim konştrmadı beni normalde cevabımı veriyorum ama benim hatam şu hep alttan alıordum bu defa almycam

Kafama atmadı yere attı telefonu ben çevremde gördüğümü söylüyorm normalde iyi biri sadece dediğim gibi sinirlennce böyle bir hal alıyor yoksa ben kendimi ezdrmem bizim zaten çocuğumz bi kaç ay olmadı çok şükür rabbim nasip etti şimdi var yani bunun cesaret ile alakası yok

Annenizin yerinde olsaydım o telefonu o damada yedirirdim. İkiniz de susup oturmuşsunuz.
Annem dedi ben o an onu yapmak istedim ama sizin evinzdeym yaptığı şeyin aynısını ben yapacaktim ona ama bekledim ki bi özür bi pişmanlık yapmadı o yüzden ben onunla iyi bir konuşacam dedi

şükür edin tabi de kendi çağınızda
burada kadının derdini deşercesine değil

sormuştum ama cevaplamışsınız zaten aynı evde yaşıyormuşsunuz

evlenince çocuğunuz olunca değişmez inşallah aşkınız :)

aynı evde yaşıyor musunuz nişanlınızla ya da yaşadınız mı?
büyük konuşmayın
2.5 yıldır aynı evde yaşıyorum evet. İyi de insanlar tartıstığında kendini belli eder ne kadar ileri gideceği hatta ne kadar pisleşeceği ve ben 2.5 yıldır görüyorum o yüzden söyledim.

Çok üzüldüm canım ama benimde eşim sinirlenince yanında kim var gözü görmez bende o yüzden onunla hep başbasa konuşurum veya akşam yattiginizda konuşabilirsiniz bazı insanlar malasef yeterince düşünceli olmuyor yanında kim var gözü görmüyor ve yanımızdakileri de üzüyorlar . Bence bir süre konuşmayın hatasını anlasın ve daha sonra sert bir şekilde bir daha asla birileri varken kavga etmemeyi öğretin uyarın defalarca belirtin ki aklına kazisin . Saygısızlık

Sağolun yorumunz için evet ben Bşy paYlaştm bazıları yok niye o adamdan çocuk yapıorsnz yok işte benim nişanlım öyle ya neyin ne olacağını kimse bilemez anladınız mı ben burda sadece ne yapabilirm diye sizden bi bilgi almak istedim benim eşim sadece tartışınca böyle oluyor dedim millet genelleme yapıor

Annen diyemedi mi hop noluyor? Sen kimsin de benim kızıma böyle davranıyorsun? Karnında senin çocuğunu taşıyor terbiyesiz. Sonra da seni alıp gidemedi mi?
Şimdi der ki anası da beni haklı buldu bundan sonra böyle. Zaten adamın sana sevgi ve saygısı olsa bunları yapamazdı. Ya bu deveyi güdeceksin ya da basıp gideceksin. Kendine nasıl böyle davranılmasına izin verdin şaşırdım

Böyle kocalarınızı görünce nişanlım için Allaha şükür ediyorum. Allah yardımcınız olsun ama az tanıyın lütfen şu insanları
Şükretmeye başlamak için erken hepimiz nisanliyken şükür ediyorduk . Asıl mesele o imza atılıp aynı eve girince başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…