eşinizin öfke kontrolü yok ve umursamaz biri, bu konudan bunu çıkardım. muhtemelen defalarca aramasını söylediniz ama eşiniz dikkate alıp umursamadı annenizin yanında söyleyince de öfkesini kontrol edemedi. zaten insanların davranışları şen şakrak gülerken değil herhangi bir sıkıntıda belli olur. normalde iyi diyorsunuz da kimse ona ses çıkarmadığında neden bu davranışları sergilesin ki zaten? hamilesiniz, 1 aya eve bir bebek girecek onun için evi elverişli hale getirmeye çalışıyorsunuz eşinizin de bunun için çabalaması gerekiyorken yapması gereken bir şeye annenizin yanında sizi küçük düşürerek cevap veriyor.. anneniz de belli etmese de "ben yokken kim bilir kızıma nasıl davranılıyor" diye düşünüp duruyordur. çok sinir bozucu. hala hatasını anlayamayıp bir özürü bile çok görüyor. herhangi bir tartışmada kinci olan insanın kimseyle anlaşabileceğini ve değişebileceğini düşünmüyorum. eşiniz bir tartışmadan dolayı sizi sonrasında yok sayıyor, cezalandırıyor. açıkçası bir daha bir şey söylemeye korkar hale getirmeye çalışıyor. umarım bu böyle gitmez, sağlıkla gelsin bebeğiniz