mrb arkdaşlar bilenler bilir erkek arşımla ayrıydık sonra tekrar barıştık ve nişanlandık aileler tanıştılar. 2 mayıstata düğün olcak inş 3 gün önce nişanlım ve ailesi buraya geldiler farklı şehirlerde oturuyoruz. kayınvalidem demişki biizmkilere kına gecesi cuma olsun( ve şehirler arası mesafe 13 saatt) onlarda cuma akşamı burda olucaklarmış saati ayarlayıp kına gecesi yapıldıktan sonrada direk o yolu çekip düğün olacakmış ve ben hiç uyuyamicam kızlar düşünsenize annemde demişk öyle olmaz çok yorgun olurz hiç dinlenmeden nasl olcak demiş kayınvalidemde demişki o kadar insanla nasıl uğraşcam yatmayada yer yk çoluk çocuk falan demiş ve bana hiç sormadan konuşuluyor tüm bunlarr bide biz ayrı evde kalıcaz kayınvalimlerin olduğu semten kiralık ev tutucaz demişki kayınvalidem biz tutarız evi temizleriz kayınbabamda demiş oğlumuzla gelinimiz durcak evde onlar görüp beğenirler demiş kayınvalimde demişki zaten kiralık ev başkasının evi biz tuttarız falan demiş kendi başına değil onlar demiş kayınbabamda olmaz öyle demiş kapamışlar konuyu nişanlımın bundan hiç haberi yok o bana dmeişti birlikte gider beğeniriz kimse gelmesin diye.bizde perşembe günü kına gecesi olur cuma sabahı yola çıkarız hem sinlenmiş oluruz biraz diyorduk ama kayınvalidem olmaz öyle demiş ve nişanlımı bundanda haberi yk ben şimdi nişanlıma desmki annen böyle demiş yalnış anlar beni diye korkuyorum nazıl söylemeliyim yada nasıl bir yol izlim 1 hafta sonrada biz eskişhire gidiyoruz ev eşyası almak için falan o zmanmı sölesem ne yapsam kızlarr ?? yada nişanlıma bahsedeyiimi gitmeden bilmiyorum biraz uzun oldu ama şimdiden tşk ederim kızlar a.s.
canim nede kinayi bir hafta onceden yapmiyorsunuz bir hafta once cuma kina yaparsiniz ortesi hafta cumartesi dugun olur ..
asi2222 cnm nişanlım anlayışla karşılar beni hiç bi şey demez ama beni yalnış anlar diye koktum ne bilim senin annen böyle dmeiş diye başlayan bi cümle ne bileyim ...
belinay merve evet giresunda yaşıyorum hemşeriyiz eskişhire gelin gidicem. wallaa annemde diyor bana bundan çekeceğin war diye ama kadın bana karşı çok iyi davranıyor ne bilim hiç aklıma olumsuz şeyler getirmemiştim
belinay merve evet giresunda yaşıyorum hemşeriyiz eskişhire gelin gidicem. wallaa annemde diyor bana bundan çekeceğin war diye ama kadın bana karşı çok iyi davranıyor ne bilim hiç aklıma olumsuz şeyler getirmemiştim
iki kere okudum ama anlamadımfisfisfis neyi nasıl anlatçaksınız? e düğün arifesi herşeyi hepberaber konuşabilmelisiniz..
anladım canım benim...getirmede sen olumsuz şeyler belki düğün telaşes ivardır hemen herşey olsun istiyordur heycan yapıyorrdurr kötüye yormayalım bari senide üzmeyelimm tatlım.. :teselli:
sen nişanlının yan yerine gire gir tatlı dille konuş " hayatım kınadan sonra yola çıkıp o gece yolda olduktan sonra ertesi günde düğünümüz olursa ben 2 3 gün boyunca uyurum yorgunluktan" mesajı almış olur nişanlın canımm..
kaydirigubbakcemile3
valla bende anlamadım yaa. şimdi cuma günü sabah kına akşamınada düğünmü oluo yani
nişanlım birşey demz zaten oda duysa çok şaşırır öyle olmaz der ama kayınvalidemin böyle düşünmesi üzdü beni ne bilim işte
Kayinvaliden kendi evleniyor sanirim...yada maydonoz olmayi çok seviyor
davranislarini anlayamadim
sonuçta ev kirada olsa, o evde siz yasayacaksiniz, olurmu oyle sey kendi begenecek kendi tutacak allah allah...
ayrica, ayri sehirlerde olmaniz tabiki zor ve kinayi persembe aksami yapin hiç uyumadan dugun yapilir mi ? ustelik dugun gecesi uyumuyor insan hani oda var yani...
bence nisanlinizla konusun çekinecek hiç birsey yok guzelce anlatin bakalim ne dicek
yani siz duymadan mi yapacak bunlari ? anlayamadim ben.
umarim çozulur
her karari ise ikiniz verin. aileleri karistirmayin çok.
canim ya tamam da benim anlamadigim annenin agzi armut mu toplamis kayinvaliden bunu soylerken? neden sen soyleyip arada klaiyorsun ki. kiz tarafisiniz, baban konussun adabiyla. annen de konussun.
oyle sey olmaz. yorgunluk olur. persembe yapacaksaniz yapin yoksa kalsin dersiniz.
ben kotu niyetli soyledigini de sanmiyorum gerci, o kadar kisiyi agirlamak da zor. ama benim kardesim de evlenecek agustosta. biz kiz tarafi nerde kalir diye dusunmedik.verecegiz 1 gecelik ogretmenlerevi vs paralarini ya da uygun otel ayarlayacagiz.
o kadar mileti surukluyorsan dugun yapacam diye, yatirmasini da bileceksin. yoksa iki yerde yapin dugunu, o da sikar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?