Kızlar yalvarıyorum yardım

Alyasena

Nirvana
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2009
4.578
3.395
698
39
merhaba bel ağrısı için yazmıştım artık ağıdanda geçtim 5 haftalık hamileyim sabah nokta pembe damla gördüm işteyken 12 saat masa başı işim bu arada acil çıktım ümr. hosp. tülay hanıma gittik çok ilgilensi folik asit ve düşmeye yönelik ilaç verdi sonra ben akıllı tekrar işen döndüm ve arttı kanama oldu sulu açık kırmızı kanamam devam ediyr ama yoğun değil doktor sıvı al ilaç al ve yat hemen dedi rapor verecek bebek kesede görünmediği için düşük vs. diyemem dedi ama cumartesi hormon testi yapacak birde normal zamandaki beyaz akıntının kahv. yakın renkte geldi telaştan bebek sandım 5-6 cm bu durum ne ya nasip ama bilmyrm eşim dört dönyr şuan etrafımda bir cümlenize bile çok ihtiyacım var ş:a015:uan

merhaba.bende hamileliğimin ilk haftalarında yalnış hatırlamıyorsam 7 haftalıkken kahverengi renkte lekelenme oldu bir hafta sonra kanama başladı ama kanama baya bir fazlaydı hastanede yattım bi süre iğne vurldum 3 güne birve yaklaşık bir ay yattım şu anada 24 haftalık oldu umarım seninde kısa sürede kanaman durur moralin bozulmasın

çok teşekkür ederim ruhsal durumdan mıdır nedir birazda suçluluk psikolojisi işe gtmeseydim dye olacağına varır ama gözlerim akıp duruyor inş. kısa sürer hast. gidicem ama abartı fazla deği kanama ama yinede deva edyr işte

bende lekelenme olunca rapor almıştım evde yatıyordum buna ragmen kanama oldu işle ilgisi yok bence sen iğneni vurul ve istirahat et ben garanti düşer diyordum o kadar kanamaya ama düşmedi çok şükür ve kanamam 13 -14 haftaya kadar sürdü sonra geçti

progynex kullanmaya başladım valla içime su serptin çok ama çok sağol ya inanılmaz rahatladım hayırlısı olmazsa bende iğne yaptırırım Allah sağlığınızı sıhhatinizi eksik cnm darısı bana inş.

cnm geçmiş olsun, herşeyden önce yiyecek ekmeği varsa sen ne yaparsann yap dünyaya gelir, suçluluk duygusundan uzaklaş, psikolojinin çok iyi olması gerek. ben de 6 haftalıkken lekelenmeyle karşılaştım, akıntım kahverengi geliyordu. 5 gün bekledim geçer geçer geçer dedim. geçmedi. doktora gittim. ultrasonda kan kitlesi görülmedi bu iyiydi ama yine de 10 gün yatıp sadece wcye kalkmamı söyledi. progestan diye bi hap verdi. günde 3 tane içtim. sadece wc kalktım. ilacı içtiğimin 3çgünü lekelenme kesidi. 10. gün kontrole gittim herşey normaldi. keseyi görmüştük biz, sonra lekelenme başladı. kontrole gittiğimde de bebişi görüp kalp atışını duyduk 6 hafta 5 günlüktü o zaman. şimdi ise 25 haftalık. herşeyin hayırlısı olsun cnm

bence rapor al ve wc disinda hic bi sey icin kalkma bir sure,icebildigin kadar cok su ic,ilaclarini da ihmal etme tabii ki.Cok yakin arkadasimin bu haftalarda kanamasi oldu, o da yatarak ve ilacla kurtuldu,simdi sorunsuz bir gebelik yasiyor cok sukur.Moralini bozma,gecmis olsun.Allah cumlemize bebelerimizi sag saglim zamaninda kucagimiza almayi nasib etsin insallah.

Amin inşallah çok sağolun hayırlısı artık hiç kalkmadan yatıyorum bakalım içimi ferahlattınız

gecmıs olsun. 6 haftalıkken sıddetlı bı kanama yasamıs sonrasında da lekelenmelerım devam etmıstı. korkma bol bol dınlenmeye calıs.bolca sıvı tuket. ılaclarını ıhmal etme. sende sagsaglım kavusursun ıns bebegıne.

Canım çok geçmiş olsun. Ne hissetiğini çok iyi anlıyorum. Ben Polikistik over teşhisiyle tedavi görüyordum. 3 doktora gittim. Tedavisiz bebeğin olmaz, şeker tedavisine başlıycaz, aşılama yapıcaz olmazsa tüp bebek dediler. Şeker tedavisine başladık o arada ben üşütmüşüm. Her ihtimale karşı bir kan testi yaptırdım. Gebe değildim. Yine de korktum ağır bir antibiyotik vermeyin dedim. İlaçları kullandım. Meğer hamileymişim ama geç gebelik olmuş. Hem sevinçten şok oldum hem de korkudan. Doktorlar nasıl korkuttular. Bebek etkilenmiş olabilir, etkilendiyse düşük olur... Ölecektim nerdeyse. Aslında o kadar erken dönemde bebek etkilenmezmiş ve ilaçlar öyle bebeği etkileyecek ilaçlar da değildi ama doktorlar en kötüsüne hazırlıyorlar ya.
Sonra 7. haftadan itibaren 5 aylık olana kadar 3 kez kanama ile hastaneye yattım. Progestan kullandım ama içmedim. Vajinal kullandım. Doktorların hepsi aynı şeyi söyledi. Bebek yaşamayacaksa ne yaparsak yapalım düşer. Ama kanaman var diye bebek sağlıksız ya da düşecek diye birşey yok dediler. Hem polikistik overden hem de rahim kaslarımın zayıflığından zor bir gebelik oldu. Günde 3-4 litre su içtim ve 7. haftadan beri heyet raporları ile çalışmıyorum. İlk 12 haftayı atlatsak diye dua ediyorduk eşimle ama Allaha şükür 32 hafta bitti. Hala erken doğum ihtimalim var ama bu güne kadar gelebildik çok şükür.
İstirahat şart canım. Ayrıca ne desem boş biliyorum ama yine de mümkün olduğunca düşünmemeye çalış. Allahtan hep hayırlısını dile ve içini ferah tut. Dualarım seninle ve bebeğinle.

Ya gecmis olsun bendede 6 haftada pembe kanamam olmustu. Birde gecen hafta. Ama simdi iyiyim. Biraz dinlen ise gitme. Bebegin daha onemli. Bende yogun calsiiyodum. Simdi hafada sadece 18 saat calsiyorum. Sende saatlerini azalttir eger mumkunse.

slm arkadaslar bende 5 haftalık hamıleyım 2gun once kahverengı az bı akıntım oldu dun dr a gıttım kanaman yıne olucak dedı bugunde oldu kanamam progestan verdı ama korkuyorum dualarınızı beklıyorum

ne olur üzülme hayırlısıysa olsun zaten benimde aynı şey başıma geldi 5 haftamda kese görünmüyordu azda olsa lekem vardı şuan 22 haftalık hamileyim doktor bana sağlıksız bebek düşer demişti o yüzden herşeyin hayırlısı canım yiyeceği ekmeği varsa rabbim onu korur sen bol bol dinlen

Evet bende atlattım ilk korkuyu bugün hiç kalkmadım yerimden kanamamda az geliyor çok şükür dediğiniz gibi hayırlısı artık doktor çarşambaya gelin dedi çok teşekkür ediyorum hepinize:)

slm arkadaslar bende 5 haftalık hamıleyım 2gun once kahverengı az bı akıntım oldu dun dr a gıttım kanaman yıne olucak dedı bugunde oldu kanamam progestan verdı ama korkuyorum dualarınızı beklıyorum

bende aynı durumdayım bugün wc dışında hiç kalkmadım folikasit dediğin ilaçtan alıyorum kansızlık vardı bende işe yarar belki dye zorla pekmez bile içtim

bebeğimi kaybettim Allah kimseye yaşatmasın yardımlarınız için sağolun

bebeğimi kaybettim Allah kimseye yaşatmasın yardımlarınız için sağolun

canım benim..aynı acıyı yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum...
üzül ağla ama sakın bunu 1-2 günden fazla yapma..yavrunun kardeşi en yakında gelir inşallah...
geçmiş olsun..bir daha yaşatmasın allah..

Canım çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun kendini hırpalama sakın en büyük hatayı burada yaparsın

canım allah sabırlar versin .. en kısa zamanda yeniden hamiş olursun inşallah seni çok iyi anlıyorum yazılarını okumaya başladığımda belirtilerin aynı benimkisi gibiydi ama ben kötüyü anmamak adına değil yazmak düşüncemden bile çıkardım düşük yapıcağını... çünkü aynı olayı iki sene evvel ben yaşadım 1.5 senelik evliyken eşimle bebek istiyoruz artık dedik ve rabbim istediğim ay verdi bebişimi karnıma 8 haftalıktıki senin gibi kahverenginden kırmızıya doğru giden kanamalar başladı ve ben düşük yaptım bebişimi kaybettim dr a gittiğimizde onlar işin iyi yönünü gösterdiler bak kürtaj olmadın kendiliğinden düşük yaptın bidahaki ay yine isteyebilirsin işlem görmediğin için sana şukadar yada bukadar zaman bebeiş yapma demiyoruz dediler oysa o an yaşadıklarımı bir ben birde eşim bilir eşim sen lazımsın bana 1 sene bu evde bebek lafı duymak istemiyorum çok yıprandın dedi ve ben bi sene sonra rabbime şükürler olsun istediğim ay bebişime hamile kaldım ve şuan 10 .ayına girdi güzel kızçem
rabbim dermansız dertler vermesin yenisiyle hemen göbüşünü doldursun inşallah yani anlatmak istediğim bu olayı yaşayalı 3 sene oldu fakat unuttunmu dersen unutmadım ama şuda bir gerçek hayat devam ediyor ve yeni bebiş senin anneliğin için sırada bekliyor canım
gerçekten canı gönülden hissettim seni gözlerim yaş doldu bu yazıyı yazarken ama kendini hırpalama ben şunu anladım ben kendimi paralarken eşimde çok yıpranmış bigün dayanamayıp ağlayarak itiraf etti herkes seni teselli etti ben sen üzülme diye hep içime attım sadece senin değildi kayıp bende babalığımı kaybettim içim kan ağlıyo diye hüngür hüngür ağladı eşinide düşünerekten toparlamaya çalış kendini ben rapor bile almayıp işe başladım ki kafam dağılsın diye sana tekrar allahtan çok sabır diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…