- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
-
dundem beri sağ yumurtalik yada kasik kismi sanci seklinde yaniyor kizlar agri batma falan degil yaniyor resmen sari akinti da var hafiften doktora gitmwye korkuyorum simdilik tabi artarsa gidecem gecmesse falan suan cok kafa takildi akljma kotu seyler geliyor ne olabilir bu panik atak oldum sanki iyi degiljm
canim seninde mi oluyorEnfeksiyon canim korkulacak bisey yok
sag alt kosedwki yer iste artik yumurta mi bilmiyorumYumurta nasil yaniyor ya ilk kez duydum boyle bisiyi
kist den koekuyoeum benEnfeksiyon olabilir hemen acile gidin.
valla korkuyorum yarina kadar beklicem gecmesse mutlakangitcem acaba kist olusumu olabilirmj canimbuyuk ihtimal enfeksiyon korkma git acile :)
Ben de öyle birsey sandim bir kozmetik ürünü falan kullandı o da yakti biryerini diye geldi aklımaBaşlığı görünce saçınız falan yandı sandım ne alakaysa
Muhtemelen enfeksiyondur doktora gidin geçer
vallamsuan arada bi cayir cayirbyaniyorBaşlığı görünce saçınız falan yandı sandım ne alakaysa
Muhtemelen enfeksiyondur doktora gidin geçer
Korkmayın kist bile olsa ilaçlarla yok oluyor.Böyle korkarak zaman geçireceğiniz hemen bir doktora gidinkist den koekuyoeum ben
kistte yanma olmazz diye biliyorum buyuk ihtimal enfeksiyon bence bebek te z istiyorsaniz buyuk bir engel pisik kremi bulabilorseniz rahstlatiyorvalla korkuyorum yarina kadar beklicem gecmesse mutlakangitcem acaba kist olusumu olabilirmj canim
Yumurta nasil yaniyor ya ilk kez duydum boyle bisiyi
Kist de olabilir.vallamsuan arada bi cayir cayirbyaniyorkist mi ki
Kist öyle sandığın gibi korkunç bir şey değil.Bende de vardı ilaç tedavisiyle yokoldu.Geçmezse gidicem deme.Geçsede yanman git.Asıl gitmezsen kork.kist den koekuyoeum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?