- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Öncelikle geçmiş olsun. Ama ben de arkadaşın yazdığına katılıyorum. Az çok eşinizi bilirsiniz, ben olsam sırf çocuğum için daha o teklif etmeden beni anneme bırak derdim. Çocuğunuz mağdur olmazdı.Esinizi haklı bulmuyorum kesinlikle hastayken basinizda durması gerekirdi. Ama şu yönden de size kızdım açıkçası cocugnuzu neden aç yatiriyosunuz yazik değil mi eşinizin huyunu biliyorsunuz zaten keşke annenize gitseydini iyilesene kadar . Eşiniz bakamicagini bildiği icin bastan bunu teklif etmiş. Yinede geçmiş olsun
Bu olayda onun ne kadar adi bir insan olduğunu yeniden gösterdi bana. Ben olsam onu iyi edene kadar yanından ayrılmazdim..işte cefakar Kadınlar!iyi günde kötü günde deniyor evlenirken..kesinlikle haklısınız..çok merhametsizce olmuş yaptığı..aynı şekilde davran hastalandığı zaman..
Hic de kinci degilsin, adamin hak ettigi muamele bu!Ben mi çok kinciyim bilmiyorum. Böyle bi şey yaşasam bidaha o adama bi bardak su, bi kap yemek vermem.
Hadi beni sevmiyon be pislik, oğlunu da mı düşünmüyosun..
Allah onu elime düşürmesin. Bana da muhtaç etmesin. Bardağı taşırdı artık. Zaten hep Disardasin gece geç geliyorsun. Iki gece dayanamadın mi vicdansiz adam ya..Bazı erkekler evlilik olayını kaldıramıyor ağır geliyor. Kocanız yanınızda olması gereken vakitte yanınızda olmamış. Daha ne zaman hayrı dokunacakki. Sizde ona göre davranım bundan sonra.
Teşekkür ederim. Evi terk etmek değil de sadece eşim olacak o insanın yüzünü görmemek için gideceğim. Hastalığımda geçer o zamana diye düşünüyorum. Bilmiyorum belki de annemin evinde hastalığımi atlatir sonra da eve dönüp onun evden gitmesini isterim. Kararsizim.Geçmiş olsun.
Peki annenize niçin gidiyorsunuz evi mi terk ediyorsunuz yoksa hastalığınız geçene orada mı kalacaksınız?
Bu adamla ömür suremezsin.. Duzelmez de böylesi. Bence ailenle oturup düzelmiyor haklısın. Anneme kalsa boşansam göbek atar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?