Kızlar yaptıgım tepki dogrumu

Sen de kv ye mi kızıyorsun. Ya arkadasim senin konun kv degil burada. 5 yaşında ki çocuğu kendine düşman bellemiş olan kocan! Bu çocuğa ben çok üzüldüm sen çocuğunun maduriyetinden bile kendine pay biçip kv yi suçlama onu kotulemeye çalışıyorsun. Yazık bir anne olarak sana anneler günün de yazılar olsun. Kv ile olan çatışmama çocuğunu da sürükleme lütfen. Onu taraf olmaya zorlama. O seni sevdiği için taraf oluyor ve yazık ki çok güçsüz bir kadına 5 yaşındaki haliyle bile destek olmaya çalışıyor. Güçlü anneler güçlü sağlıklı çocuklar. O kocanın canını okudum ben. Ahh ahh senin kocan suçlu ve onun senin bu cocuguna karsi davranislari konusunda basının etini yemeğe başla lütfen. Gerekirse onun bu yaptıklarını videoya çek ve göster çocuğu neden bu kadar zorladigini hirpaladigini ve psikolojik şiddet uyguladığini sor. Yasitimiymis da onunla böyle uğraşıyorMuş.
Anlamıyor cnm anlattım . Dedim senin annen bir şeker verse gönlünü alsa çocuk bu kadar tepkili olmaz gelıyor eli boş hiç bir zaman bişey almıyor . Çocuk hata yapınca kotu kotu bakıyor kızıyor . Benim yaşadığım olaylarda görüyor . Bu durumda büyük bile olsa tepki gösterir

ahh ah cocuklara cok uzuluyorum.ciglik cigliga senin dayak yemeni izliyorlar ha.sen bu adamla yasamayi surdurursen gelecegin ne olacak tahmin edeyim.
ogullarinda evlendiginde ayni babasi gibi eslerini dovecekler.
o karinin anneler gununu kutladin ha.once insan olmayi ogrensin..
sana soyluycem esinle inatlasma kavga etme sinirlendirme alttan al anca dayaktan boyle kurtulursun..da cocuklarin bari uzulmesin...

Burda bosuna bas bas bagirmiyoruz kadinlar calisin diye! İste boyle hayatlar da var cunku. Daha da bana tepki gosterene bu konuyu link olarak atacagim. Kadin calismiyor, kocasinin verecegi bir dilim ekmege tamah ettiginden her rezillige gogus geriyor
Aferin!!! Soyleyecek laf bulamiyorum. Evlere temizlige giderim, merdiven silerim, yasli bakarim, hasta bakarim da gene bu herifin verecegi lokmayi yemem!
Zaten basa kalkıyor. Aç karnımı doyuruyor

ahh ah cocuklara cok uzuluyorum.ciglik cigliga senin dayak yemeni izliyorlar ha.sen bu adamla yasamayi surdurursen gelecegin ne olacak tahmin edeyim.
ogullarinda evlendiginde ayni babasi gibi eslerini dovecekler.
o karinin anneler gununu kutladin ha.once insan olmayi ogrensin..
sana soyluycem esinle inatlasma kavga etme sinirlendirme alttan al anca dayaktan boyle kurtulursun..da cocuklarin bari uzulmesin...
Ne yapayım basımda şeytan koca herşeyi yaptırtıyor gece 3te kovdu . Bende herşeyi kabul ettim ne yapayım gece 3te

Cansu hayat o kadar güzel ki yaşamasını bilene. Bak bu ülkede kanun var nizam var kadın hakları var. Devlet bile senin arkanda çocuklarının arkasında sana kalacak yer yurt is imkanı hepsi ayarlanır. Çocukların okula da gider. Cesaretin neden yok cansu ? Neyden korkuyosun ? Tek sorun maddi imkan değil mi ? Ama onun da var çaresi. Sen istersen olur istemezsen olmaz. Yeter ki iste

Cansu sen bunlari hic haketmiyorsun cunku temiz saf iyi niyetli bir insansin.esin ve ailesi kotu insanlar..insan bi seker alir gelir demen bile senin guzel bi insan oldugunu gosteriyor.o kadar yorumlarinda esin ve ailesi icin hakaret ettigini okumadim.
Rabbim cikis yollari gostersin hayirli kapilar acsin gozyaslarin mutluluktan aksin.
Allah esini islah etsin..evlatlarin yuzunu guldursun.

Evet ne yazikki öyle komşular arar kadın kapıyı açar. Şikayet üzerine geldik sorun nedir deriz bişey yok ya komşular abartmis derler. Paşa paşa döneriz şikayetçi değilim dedikten sonra kim ne yapabilir
Bile bile dönmek sizin için de zordur. Her gün bunca şey görürken hem de...

C Cansu098 son durumun ne? Düzeldi mi hiç evdeki durumlar? Yeni bir olay yoktur umarım :KK43:
Eşim eve geldi sen Nasıl annemle ilgilenmezsin . Bende dedim o benle konuşmuyor 1 daha olursa senı kapının önüne koyarım. İçimden gelmiyor fazla konuşamıyorum gelsin kapım acık ama zorlama beni . Oğlum konusundada konuştum . Kaynanam bir seker getirmiyor . Çocuğumu asagılıyor oğlumda hiç sevmiyor bu benim sucum mu dedim eşime . Gece 3 ye ya anneme saygı duyarsın yada kovarım dışarı attı tmm dedim kabul ediyorum yeter . Aldı eve sabah gittik hep beni suçladılar dinledim elini optum anneler günü kutladım gururumu ayaklar altın aldım geldim evime . Esimin yeğeni geldi 2 gün kaldı kaynanam yollamış evin duru Nasıl dıye

Öyle bir ortamda çocuğu göndermeyin
Yaptığınız susulacak bir şey değil gayet yerinde ama yeriniz de olsam 2 sini de göndermedim çocuğa sen yok ken kim bilir ne baskı yaparlar

Eşim eve geldi sen Nasıl annemle ilgilenmezsin . Bende dedim o benle konuşmuyor 1 daha olursa senı kapının önüne koyarım. İçimden gelmiyor fazla konuşamıyorum gelsin kapım acık ama zorlama beni . Oğlum konusundada konuştum . Kaynanam bir seker getirmiyor . Çocuğumu asagılıyor oğlumda hiç sevmiyor bu benim sucum mu dedim eşime . Gece 3 ye ya anneme saygı duyarsın yada kovarım dışarı attı tmm dedim kabul ediyorum yeter . Aldı eve sabah gittik hep beni suçladılar dinledim elini optum anneler günü kutladım gururumu ayaklar altın aldım geldim evime . Esimin yeğeni geldi 2 gün kaldı kaynanam yollamış evin duru Nasıl dıye

155 polis imdat numarasi bil istedim. 7 24 hizmet veriyor

Cansu sen bunlari hic haketmiyorsun cunku temiz saf iyi niyetli bir insansin.esin ve ailesi kotu insanlar..insan bi seker alir gelir demen bile senin guzel bi insan oldugunu gosteriyor.o kadar yorumlarinda esin ve ailesi icin hakaret ettigini okumadim.
Rabbim cikis yollari gostersin hayirli kapilar acsin gozyaslarin mutluluktan aksin.
Allah esini islah etsin..evlatlarin yuzunu guldursun.
Bu gün aglamıycam dedim beni ağlattı mesajın cnm

Kvye gerektiğinde alttan al sorun değil cansu bu noktada artık. Kvden nefret ediyorsun biliyorum ama asıl sorun eşinde. Adam olan o kadar dolduruşa gelmez, o dayağı atan eşin, o gün çocuğunu köşeye sıkıştıran da eşin, kv değil. Boşver zıtlaşma kv ile en doğrusu...

Sen şu kpssye hazırlan ne olur gir sınava yine. O arada evden yapabileceğin işleri yap biraz para biriktirmeye çalış. Kvyi idare etmeye bak. Eşin bir daha şiddet uygularsa da polisi aramak istemiyorsan hiç değilse 183 hattını ara, bu polisin numarası değil, sosyal destek hattı, anlatırsan sıkıntını destek olurlar.

Ah cansu sana o kadar uzuluyorumki.
baban varken biyere siginmiyorsun belkide korkuyosun arkamdan iftira atarlar babama bisey olur diye.
o uc cocuguda birakip gidemiyosunki annesin can sonucta.
aslinda dusunuyorumda sen cok iyi bi annesin.
sakin cocuklarini birakip gitme.
sen birakip gitsen cocuklara bakan olmaz.madem gidecek yerin yok cocuklarin icin katlaniyosun.birini goruyosan birini gorme.
ama lutfen su dayak olayini bidaha yasanmamasi icin bi sekilde kestirip atki adam sana dokunamasin korkutuyon mu napiyosan yap.
yarin birgun canina bisey olur cocuklarin yine ortada.

Bu gün aglamıycam dedim beni ağlattı mesajın cnm
Amin insallah cansu benimde suan cok sıkıntili durumum.
bende ayrildim evden.ve artik annem gidersen o adama bizi sil kardesin yok ablan yok baban yok hepsiyle konusurum onlarda seni silsin diyor.onune yatarim yine gondermem cigneyip gecersende bu sehre bidaha gelme diyor.
ama su ruh halimde bile inan sana cok uzuluyorum.
allah cocuklarin icin yuvana huzur nese versin.kocanin kalbinede sevgi.

Guzel kardesim bak burda ben okudum kac kisiyiz sana yardim teklif eden. Cocuklarinla birlikte bir omur guvende olabilirsin istesen. Cocuklarini okuturuz, pek cok yerden burs toplayabilirim, sana omrunun sonuna kadar kalacak calisacak yer bulabilirim, ayni seyi pek cok arkadas daha teklif etmis. Eminim el ele verirsek o arkadaslarla sana ve cocuklarina guzel bir gelecek saglayabiliriz. Izini bulamaz yanina bile yaklasamaz.neden hayir diyorsun? Yazik degil mi o cocuklara? Ileride psikolojileri altust olacak su anki hayatlari hayat degil ki? Gunah ya Allahin emaneti onlar sana, onlari dusunmek zorundasin. Bari onlar icin kabul etseydin bizi

Back
X