Anlamıyor cnm anlattım . Dedim senin annen bir şeker verse gönlünü alsa çocuk bu kadar tepkili olmaz gelıyor eli boş hiç bir zaman bişey almıyor . Çocuk hata yapınca kotu kotu bakıyor kızıyor . Benim yaşadığım olaylarda görüyor . Bu durumda büyük bile olsa tepki gösterirSen de kv ye mi kızıyorsun. Ya arkadasim senin konun kv degil burada. 5 yaşında ki çocuğu kendine düşman bellemiş olan kocan! Bu çocuğa ben çok üzüldüm sen çocuğunun maduriyetinden bile kendine pay biçip kv yi suçlama onu kotulemeye çalışıyorsun. Yazık bir anne olarak sana anneler günün de yazılar olsun. Kv ile olan çatışmama çocuğunu da sürükleme lütfen. Onu taraf olmaya zorlama. O seni sevdiği için taraf oluyor ve yazık ki çok güçsüz bir kadına 5 yaşındaki haliyle bile destek olmaya çalışıyor. Güçlü anneler güçlü sağlıklı çocuklar. O kocanın canını okudum ben. Ahh ahh senin kocan suçlu ve onun senin bu cocuguna karsi davranislari konusunda basının etini yemeğe başla lütfen. Gerekirse onun bu yaptıklarını videoya çek ve göster çocuğu neden bu kadar zorladigini hirpaladigini ve psikolojik şiddet uyguladığini sor. Yasitimiymis da onunla böyle uğraşıyorMuş.