Kizlar yardim aklim bulandi

_KaMeLyA_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2014
663
95
73
Kizlar uzun bir aradan sonra yine geldim. Benim derdim esimin surekli beni azarlayip hakaret etmesi. Surekli beni asagiliyor. Yaptigim hicbir seyi begenmiyor karsi gelirsem vuruyor vuruyor dedigim bir iki tokat oyle agir dovme yok yada kufur ediyor. Sokak ortasinda bile cocuk dustu diye bana kufurler ediyor. Aileme gittim konusmak icin dayanamiyorum bosanacagim diye ailem butun erkekler ayni kusuru olmayan yok daha iyisi olmaz diyor sizce yasadiklerim herkeste olan seyler mi herkes cekiyorda benmi cit kirildim oldum kafam cok. Ayrilirsam beni mutlu bir hayat beklemiyormus.daha kotu olurmus hersey. Siz ne dusunuyorsunz bana bir akil verin. Cesaretimi kirdilar her seferinde bu sefer yeter bitti diyorum ama ayrilmaya cesaret edemiyorum
Sunu eklemeyi unuttum hakaretlerinden bir sure sonra ozur diliyor sinirlendm korktum gibi aciklamakar yapiyor ben affetmiyorm bn sana soylemeye calisiyordum dinlemiyorsun diyince tekrar hakarete basliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Hakaret ve şiddet oldukça geçerli boşanma nedenleri.

Konuyla alakası yok belki ama çocuğunuza da hakaret eder mi? Ona vurur mu?

Hakaret ve şiddet oldukça geçerli boşanma nedenleri.

Konuyla alakası yok belki ama çocuğunuza da hakaret eder mi? Ona vurur mu?

Hayir onu cok seviyor en fazla kizar o kadar cok nadir vurmustur oda hafif

Yani anlmdgm seni dovuyor mu cnm inn bnm esimde ne yprsam bgnmz azarlar erkkler boyle. Cnm yuzune íyisn dmzler yuz bulmaman icin ámá dyksa o ayri bisi yani k.bkma esin dovuyor afadersin ámá sen damarinami basiyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Yani anlmdgm seni dovuyor mu cnm inn bnm esimde ne yprsam bgnmz azarlar erkkler boyle. Cnm yuzune íyisn dmzler yuz bulmaman icin ámá dyksa o ayri bisi yani k.bkma esin dovuyor afadersin ámá sen damarinami basiyorsun
[/QUOTE]

Soyle o bagirip hakaret ediyor bnde kendimi savunmaya geciyorum en fazla diyebildigim terbiyesizlesme. Birsey soyleyecek olsam kes sesini sus diyip kufur ediyor biliyorum ki tek bir kelime etsem dayak yiyecegim susup agliyorum. Ve her defasinda gidecegm diye karar aliyorum ama cesaretm kiriliyor.

Şimdiye kadar çok şükür eşimle büyük bir problem yaşamadım o yüzden ailemin tavrı ne olurdu bilmiyorum ama görümcemde şahit oldum. Kv kp aldılar kızlarını eve 3 gün göndermediler. Enişte de çocuklarla perişan oldu. Sonra tıpış tıpış yola geldi. Tamam senin eşin sorunlu ama ailen daha da büyük sıkıntı. Arkanda dursalar kocan böyle herşeye cesaret edemez. Bunu bilir bunu söylerim. Ama düşün çocuğun erkek kız farketmez sizi örnek görüyor şu an. Ya gider terapi olursunuz ya da boşanırsınız. Bu şekilde çocuğun hayatını da mahvedersiniz.

Soyle o bagirip hakaret ediyor bnde kendimi savunmaya geciyorum en fazla diyebildigim terbiyesizlesme. Birsey soyleyecek olsam kes sesini sus diyip kufur ediyor biliyorum ki tek bir kelime etsem dayak yiyecegim susup agliyorum. Ve her defasinda gidecegm diye karar aliyorum ama cesaretm kiriliyor.eger oyleyse cnm hicbirsey diyemm cunku bn kndmdn biliyrm esimi bn sinirlndrrm hatta alttan alacagma inatlasrm o yuzdn d damarinami basiyorsun dedim eger oyleyse knsmayi dene esinle bak bn boyle boyleyim seni sewyrm senide birkmk istmyrm ámá,sen zrluyorsun eger istmyrsn cocugmu alip gdrm de eger sewyrm filn derse davrnslarni duzelt de hayr derse o zmn cnm anlsmali bosanirsinz ailnde anltrsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Kizlar uzun bir aradan sonra yine geldim. Benim derdim esimin surekli beni azarlayip hakaret etmesi. Surekli beni asagiliyor. Yaptigim hicbir seyi begenmiyor karsi gelirsem vuruyor vuruyor dedigim bir iki tokat oyle agir dovme yok yada kufur ediyor. Sokak ortasinda bile cocuk dustu diye bana kufurler ediyor. Aileme gittim konusmak icin dayanamiyorum bosanacagim diye ailem butun erkekler ayni kusuru olmayan yok daha iyisi olmaz diyor sizce yasadiklerim herkeste olan seyler mi herkes cekiyorda benmi cit kirildim oldum kafam cok. Ayrilirsam beni mutlu bir hayat beklemiyormus.daha kotu olurmus hersey. Siz ne dusunuyorsunz bana bir akil verin. Cesaretimi kirdilar her seferinde bu sefer yeter bitti diyorum ama ayrilmaya cesaret edemiyorum
Sunu eklemeyi unuttum hakaretlerinden bir sure sonra ozur diliyor sinirlendm korktum gibi aciklamakar yapiyor ben affetmiyorm bn sana soylemeye calisiyordum dinlemiyorsun diyince tekrar hakarete basliyor.

Ilk evliligime benzentim benim esimde gereksiz yere kirardi sonra ozur dilerdi bosanma karati aldigimda ailem asla kabul etmedi ben dinlemedim bosandim yeterince sans vermistim zaten banada herseyin daha kotu olucagini soylediler evet ilk zamanlar hersey cok kotuydu ama evli kalsamda ayni olcakti simdi en azindan hersey yolunda hic pisman olmadim ne cocuk icin nede baska bit adam icin gelmedik dunyaya herkes kendi payina duseni yasiyor

esinin ofke kontrolü yok bence. bi dr.a gorunse iyi olur. siniri geçtikten sonra pisman olusu bundandır muhtemelen.

hepinizim evlilgi boyle mi demissin de evli degilim ama tabii ki herkesin evliligi boyle degildir. benim abim ve esi inanılmaz kavgalar yasadilar. yani yengenin yaptiklarini burada bir anlatmaya kalksam adim kötü görümceye cikar o yüzden hic girmeyeyim o konuya ama bunlara rağmen asla elini kaldirmamistir abim ki inanilmaz da sinirli bi adamdir ama her zaman duracağı yeri bilir.

esinin yaptigi cok yanlis. dr.a gitmeyi teklif et. kendi için gitmezse sen kendine randevu almissin gibi yap, dr. esini de getir seni bi de onun agzindan duyalim dedi filan diyerek gotur. ya da bi kez daha sana boyle davranırsa seni kaybedecegini hiasettir ona. artik annene mi gidersin bosanmakla mi tehdit edersin bilmem ama boyle bir ozurle affedersen uzgunum ama daha cok siddet gorursun. anlatırken iki tokat oyle dovme yok demissin ya hani, iste o oyle degil.. oradan belli olayı normal gormeye baslaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Insanlar sinirli olabilir ruh sagligida bozuk olabilir ama siddetten cekinmiyosa bunun zaten tedavisi yok olur olmaz seye vurucak adam sonra sinirlendim diycek yok oyle bi dunya bugun iki tokat yarin tekme tokat

En başta ailenin tavrı yanlış, her erkek böyle değil eğer senin ailen sana sahip çıksaydı ve eşin bunu hissetseydi zaten sana bu şekilde davranmaktan korkardı, sana ailen bile sahip çıkmıyor ve her erkek böyle diye akıl veriyor bir de utanmadan, el adamı ne yapmasın? İster bir tokat, ister bir fiske, ister rencide edici bir hakaret bunlara katlanmak zorunda değilsin. İlle gazetelerin ikinci sayfasında haber mi olman lazım ailenin sana sahip çıkması için? Çalışmıyorsan bir iş bul sana da yazık çocuğuna da, kızın varsa erkeklerden korkacak hayatı kayacak, oğlun varsa babasından gördüğünü kendi karısına da yapmaya çalışacak çocuklarının böyle olmasını mı istiyorsun?

Herşeyi geç ne umutlarla evlendin kimbilir, sen kendine bunu mu layık görüyorsun? Ailen sahip çıkmadıysa sen sahip çık kendine.Dediğim gibi çalışmaya başla, boşanma davası aç hem maaş hem nafaka hem çocuk nafakası ile bir şekilde geçinirsin, kolay değil evet. Kocamdır hem döver hem sever de diyebilirsin bu da bir seçim fakat "bütün erkekler böyle değil"

Kalkıpda benim kocamda yapıyor ama ben seviyorum diyenlere de kulak asma, hangi dünyada yaşıyoruz!

[/QUOTE]

Bu nasıl bir türkçedir, yazdıklarınızı göndermeden okumuyor musunuz? Allah Allah ya... Hiç bir şey anlaşılmadığı gibi insanları da fuzuli yoruyorsunuz...

Bunları okuyup, anlayanı tebrik etmek lazım...

Bu nasıl bir türkçedir, yazdıklarınızı göndermeden okumuyor musunuz? Allah Allah ya... Hiç bir şey anlaşılmadığı gibi insanları da fuzuli yoruyorsunuz...

Bunları okuyup, anlayanı tebrik etmek lazım...

Yani anladığım seni dövüyor mu canım? İnan benim eşim de ne yaparsam beğenmez, azarlar. Erkekler böyle. Canım yüzüne iyisin demezler, yüz bulmaman için. Ama dayaksa o ayrı bir şey. Yani kusura bakma eşin dövüyor. Afferdersin ama sen damarına mı basıyorsun?

Konu sahibesinden araya girdiğim ve alakasız mesaj attığım için özür dilerim. (Bu arada alıntılanan ilk mesajın sahibesine de diyeceğim bir şey yok, grammer nazi değilim.) Sadece siz öyle deyince gece gece "deneyeyim bakayım!" dedim kendi kendime nedense. İyi geceler dilerim.

Son düzenleme:
Yani anladığım seni dövüyor mu canım? İnan benim eşim de ne yaparsam beğenmez, azarlar. Erkekler böyle. Canım yüzüne iyisin demezler, yüz bulmaman için. Ama dayaksa o ayrı bir şey. Yani kusura bakma eşin dövüyor. Afferdersin ama sen damarına mı basıyorsun?

Konu sahibesinden araya girdiğim ve alakasız mesaj attığım için özür dilerim. (Bu arada alıntılanan ilk mesajın sahibesine de diyeceğim bir şey yok, grammer nazi değilim.) Sadece siz öyle deyince gece gece "deneyeyim bakayım!" dedim kendi kendime nedense. İyi geceler dilerim.

Benimde gramerle ilgili bir takıntım yok ama bu kadarıda fazla değil mi sizcede ?
Ayrıca tercüme ettiğiniz için teşekkür ederim ...
Sizede iyi geceler..

Son düzenleme:
Benimde gramerle ilgili bir takıntım yok ama bu kadarıda fazla değil mi sizcede ?
Ayrıca tercüme ettiğiniz için teşekkür ederim ...
Sizede iyi geceler..

Haha yok size de bir lafım yok elbette. Rahatsız olmakta haklısınız, ben çok farklı insanlarla internet üzerinden haşır neşir olmak durumunda kaldığım için alışkınım belki de. :D Siz anlamamışsınızdır diye değil, ben anlayabilecek miyim diye yaptım. :) Yanlış anlamamışsınızdır umarım.

Soyle o bagirip hakaret ediyor bnde kendimi savunmaya geciyorum en fazla diyebildigim terbiyesizlesme. Birsey soyleyecek olsam kes sesini sus diyip kufur ediyor biliyorum ki tek bir kelime etsem dayak yiyecegim susup agliyorum. Ve her defasinda gidecegm diye karar aliyorum ama cesaretm kiriliyor.eger oyleyse cnm hicbirsey diyemm cunku bn kndmdn biliyrm esimi bn sinirlndrrm hatta alttan alacagma inatlasrm o yuzdn d damarinami basiyorsun dedim eger oyleyse knsmayi dene esinle bak bn boyle boyleyim seni sewyrm senide birkmk istmyrm ámá,sen zrluyorsun eger istmyrsn cocugmu alip gdrm de eger sewyrm filn derse davrnslarni duzelt de hayr derse o zmn cnm anlsmali bosanirsinz ailnde anltrsn

[/QUOTE]

Cok tesekkur cnm ben eksik eksik yzyrm o yuzden anlmynlar olmus ámá boyle bir tepkiylede karsilasmayi bklmyrdum

Haha yok size de bir lafım yok elbette. Rahatsız olmakta haklısınız, ben çok farklı insanlarla internet üzerinden haşır neşir olmak durumunda kaldığım için alışkınım belki de. :D Siz anlamamışsınızdır diye değil, ben anlayabilecek miyim diye yaptım. :) Yanlış anlamamışsınızdır umarım.

Anlmdnz ve niye yorum ypiyorsunuz es gecin insanlari kirmaktan zevk alan bir kisiliginiz var sanirim ve bu mesajima yorum ypmassaniz cok sewinirim

Anlmdnz ve niye yorum ypiyorsunuz es gecin insanlari kirmaktan zevk alan bir kisiliginiz var sanirim ve bu mesajima yorum ypmassaniz cok sewinirim

Yahu ben neden kötü oldum? Siz bir şey yazmışsınız, biri yazdığınız şekli güzel bulmamış ve anlaşılmasının zor olduğunu ifade etmiş. İnsanlar Türkçenin yanlış kullanılmasından rahatsız olabilir veya olmayabilir. Ben olmayanlardanım, ama olanı da anlayışla karşılarım. Bir kişi bir şeye maruz kalıyorsa onu eleştirme hakkına sahiptir. Ben anladığım kadarıyla sizin anlatmaya çalıştığınız şeyleri sade bir şekilde tekrardan yazdım. Ben neden kötü oldum. Böhü. Neyse, sevindiremedim sizi üzgünüm ama yanlış anlaşıdığımı düşündüğüm için açıklama gereği duydum. Bir daha karışırsam da ziyus belamı versin. Kendi içimde yaşayacağım bundan sonra challengelarımı. İyi geceler.

Not: Konu sahibesine de tekrardan özürlerimi sunarım. Umarım eşinizle problemlerinizi çözebilirsiniz.

Yahu ben neden kötü oldum? Siz bir şey yazmışsınız, biri yazdığınız şekli güzel bulmamış ve anlaşılmasının zor olduğunu ifade etmiş. İnsanlar Türkçenin yanlış kullanılmasından rahatsız olabilir veya olmayabilir. Ben olmayanlardanım, ama olanı da anlayışla karşılarım. Bir kişi bir şeye maruz kalıyorsa onu eleştirme hakkına sahiptir. Ben anladığım kadarıyla sizin anlatmaya çalıştığınız şeyleri sade bir şekilde tekrardan yazdım. Ben neden kötü oldum. Böhü. Neyse, sevindiremedim sizi üzgünüm ama yanlış anlaşıdığımı düşündüğüm için açıklama gereği duydum. Bir daha karışırsam da ziyus belamı versin. Kendi içimde yaşayacağım bundan sonra challengelarımı. İyi geceler.

Not: Konu sahibesine de tekrardan özürlerimi sunarım. Umarım eşinizle problemlerinizi çözebilirsiniz.

Hayir ynlis anlsldim bu msji o bayana yzmstim k.bkmyin size degildi hatta hkkmi korudgnz icn tskkur ederim k.bkmyin size dgldi o bn yeni uyeyim diye karstryrm

Bu arada ziyus ne anlmdm da(:(:(:(:(:

Back
X