Kizlar yardim aklim bulandi

Allah öncelikle aileni ve ailen gibi düşünenleri ıslah etsin , sonra da eşini .

Şunu bil her ailede bunlar yaşanmıyor , her aile de bu böyle hakaretleri , şiddeti kabul etmiyor .

Normal görenler de normal değil zaten , kendisi yaşayıp karşı gelemediği için kendine aynı çileyi çeken arkadaş arıyor , başkalarının da aynı durumda olması onu biraz teselli ediyor , kendi kendini kandırmasına bahane oluyor . ( elinde olmadan , mecburen kabullenenleri ayırıyorum)

Daha minicik meleğine dahi vuranilen bir babadan bahsediyorsun , ben mi yanlış anladım ?

İmkanın varsa çocuğunu al ve bir kaç günde olsa evden uzaklaş , kafanı dinle .
Doğru yolu göreceksin elbet .

Kizlar uzun bir aradan sonra yine geldim. Benim derdim esimin surekli beni azarlayip hakaret etmesi. Surekli beni asagiliyor. Yaptigim hicbir seyi begenmiyor karsi gelirsem vuruyor vuruyor dedigim bir iki tokat oyle agir dovme yok yada kufur ediyor. Sokak ortasinda bile cocuk dustu diye bana kufurler ediyor. Aileme gittim konusmak icin dayanamiyorum bosanacagim diye ailem butun erkekler ayni kusuru olmayan yok daha iyisi olmaz diyor sizce yasadiklerim herkeste olan seyler mi herkes cekiyorda benmi cit kirildim oldum kafam cok. Ayrilirsam beni mutlu bir hayat beklemiyormus.daha kotu olurmus hersey. Siz ne dusunuyorsunz bana bir akil verin. Cesaretimi kirdilar her seferinde bu sefer yeter bitti diyorum ama ayrilmaya cesaret edemiyorum
Sunu eklemeyi unuttum hakaretlerinden bir sure sonra ozur diliyor sinirlendm korktum gibi aciklamakar yapiyor ben affetmiyorm bn sana soylemeye calisiyordum dinlemiyorsun diyince tekrar hakarete basliyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

annen baban tokat yemeni küfür işitmeni normal mi karşıladı, valla canım ben ne sülalemde ne annem de ne babam da ne evliliğim de böyle birşey görmedim

Cok tsk ederim arkadaslar hepinize tek tek. Alintilamiyorum ama inanin hepsini okudum ve. Inanilmaz yardimci oldunz artik kurallarimi koyacagom yoksada ayrilirim yeter hergun agliyorum

Haha yok size de bir lafım yok elbette. Rahatsız olmakta haklısınız, ben çok farklı insanlarla internet üzerinden haşır neşir olmak durumunda kaldığım için alışkınım belki de. :D Siz anlamamışsınızdır diye değil, ben anlayabilecek miyim diye yaptım. :) Yanlış anlamamışsınızdır umarım.

Yok canim neden yanlis anlayayim , sen iyi niyetle yazdin .
Bu bayanin yazdiklarini okudum elbette ama bu kadar ozensiz yazmasinaydi benim lafim, yoksa sadece sen, ben degil buradaki herkes anlamistir yazdiklarini.

Neyse hakkaten artik ayip oluyor konu sahibine, kendisinden topigini bu kadar mesgul ettigim icin ozur diliyorum :34:

eşinde annen babanda klinik vaka yakında senide klinik hale getirirler

Back
X