kızlar yardım beraber kilo verelimmm :)

anormal bi durum yok o zaman ben kalori hesabı yapamıyorum inşallah bu şekilde zayıflarım ekmegıde kesecem yavas yavas inşallah

Hadi yaaaa bende bayılıyorum haşlanmış yumurtaya özellikle utanmasam iki tane yicem ama maluuuuuum diyet her gün yiyorummmm:KK36:
canan karatyı dinlemiştim herhangi bi sağlık sorunu olmayan yumurtayı günde iki tane yiyebilir diyodu ama biri sabah biri öğlen yemek yerine yumurta yani öğlen yogurt varsa listende yumurta ye yerine

merhaba :KK66: hoşgeldin aramıza o zaman :KK66: kaç kilosun kaç kilo vermek istiyosun?
64 65 arasıyım ve veremiyorum hiç58 olmak istiyorum ama 60 da razıyım ya ekmekle yemekle pek aram yok ekmeği sadece kahvaltıda 1 dilim bazen 2 dilim yiyorum misafirim çok oluyo hamur işi yapıyorum ister istemez yiyorum engel olmam lazım kendime yaptıklarınızı söyleyin kızlar

64 65 arasıyım ve veremiyorum hiç58 olmak istiyorum ama 60 da razıyım ya ekmekle yemekle pek aram yok ekmeği sadece kahvaltıda 1 dilim bazen 2 dilim yiyorum misafirim çok oluyo hamur işi yapıyorum ister istemez yiyorum engel olmam lazım kendime yaptıklarınızı söyleyin kızlar
oo seninde işin zor :( benim diyetimin ilk gününde pikniğe gittik tuttum kendimi sadece salata yedim. dün 2. günümdü sürekli dışardaydım yine dayandım tututum kendimi salata yedim kendini sartlandır ne olursa olsun yemicem de zayıflamak istiyosun sonuçta kendime kötülük yapamam de yemezsin emin ol. eşin sevgilin yada sürekliberaber oldugun kişilerede söyle sana destek olsunlar emin ol daha kolay oluyo

canan karatyı dinlemiştim herhangi bi sağlık sorunu olmayan yumurtayı günde iki tane yiyebilir diyodu ama biri sabah biri öğlen yemek yerine yumurta yani öğlen yogurt varsa listende yumurta ye yerine

Öğlen genellikle yoğurt yiyorum ama arada yumurtayla değiştirebilirim yoğurdun kalorisi daha az çünkü

Öğlen genellikle yoğurt yiyorum ama arada yumurtayla değiştirebilirim yoğurdun kalorisi daha az çünkü
kalori hesabı senin işin :D bende elimden gelse sabah ki yumurtayı yogurtla değiştircemde olmuyo işte :D sabah sabah yogurdu mide kaldıramaz

oo seninde işin zor :( benim diyetimin ilk gününde pikniğe gittik tuttum kendimi sadece salata yedim. dün 2. günümdü sürekli dışardaydım yine dayandım tututum kendimi salata yedim kendini sartlandır ne olursa olsun yemicem de zayıflamak istiyosun sonuçta kendime kötülük yapamam de yemezsin emin ol. eşin sevgilin yada sürekliberaber oldugun kişilerede söyle sana destek olsunlar emin ol daha kolay oluyo
eşim hiç destek olmuyo onun için farketmiyormuş hiç ayran detoksuyaptınızmı denesem mi acaba biraz şişkinlik var bende iyi gelirmi ne dersiniz

eşim hiç destek olmuyo onun için farketmiyormuş hiç ayran detoksuyaptınızmı denesem mi acaba biraz şişkinlik var bende iyi gelirmi ne dersiniz
onu hiç denemedim ama elma sirkesi kürünün işe yaradığını söyleyebilirim hem hemen olmayacak bu işler sonuçta yavas yavas zayıflıcaksın. eşine kendine olan saygın için kilo vermen gerektiğini anlat eminim destekolur hem senin yaptıgın her hamur işinde o yanında değilki birazda senin elinde kendini tutmak anlayacagın :) benim diyetimle basla istersen bende hayatımda ilk defa diyet yapıyorum ve cok zorlanmıyorum

bide diyet yaparken acıktıkca ya foruma gir kafan dagılsın yada dısarı cık yemeği unut:D öğünlerini saatli yap saatini kaçırmamaya çalış tadına bakıyım diye bişeye elini uzatma sakın çünkü o tadına bakmak olmuyo :D

onu hiç denemedim ama elma sirkesi kürünün işe yaradığını söyleyebilirim hem hemen olmayacak bu işler sonuçta yavas yavas zayıflıcaksın. eşine kendine olan saygın için kilo vermen gerektiğini anlat eminim destekolur hem senin yaptıgın her hamur işinde o yanında değilki birazda senin elinde kendini tutmak anlayacagın :KK66: benim diyetimle basla istersen bende hayatımda ilk defa diyet yapıyorum ve cok zorlanmıyorum
neler yaptığını anlatır mısın

ilk sayfada diyet listem var ona uymaya calısıyorum öğünlerimin saatini kaçırmamaya çalışıyorum elimden geldikçe spor yapıyorum yürüyorum. acıktıkca dsarı cıkıyorum burada vakit geçiriyorum zaten 2 saat arayla öğün var zaman cabuk geçiyo buraya hergün ne yaptıgımı yazıyorum canım:)

Back
X