güzel bi program canımm .. ben ilkkez diyet yapıyorum yanlış bildiklerim vardır sanırım ekmek isini yeni senden duyuyorum mesela :):) kepek yerine cavdar veya tahıl alcam dediğin gibi :)
ben adliye de calısıyorum malesef saatlerim bu sekilde oluyo öğünler de değistiremiyorum yani aksam da 6 da evde oluyorum anca yedi oluyor yemek yap ye falan :))
yulaf kepeği dolaşıyo bu ara herkeste onu da denesem mi diyorum birde cörek otu alcam sabah ac karna bi kasık karbonatlı su sirkeli su falan da deneyebilirim ama hangisni denesem bilmiom cok secenek var tarcınlı su da ii geliyo deniyo :):)
hafta sonları yoğun spor yapmaya calısıcam daha bugün basladım sabah bu yazdıklarıma bakalım neler olacak kilom da 73 sanırım diye tahmin ediyorum tartı bulup alamadım daha insallah 60 ı görücemmm desteğinizle