kızlar yardım beraber kilo verelimmm :)

herkese iyi günlerrr ben de size katılmak istiyorum ben bikaç ay sonra bende başarı öykümü paylaşmak istiyooruumm cok kararlıyım 23 yaşında 1 senelik evliyim ve iki senede 60 kg dan 73 kg a çıktım boyum 1.70 göbeğim ve gögüslerim sıkıntı :KK43:
merhaba canım hoşgeldin aramıza nasıl bi program uygulamayı duşunuyorsun? saat 7 gibi online olmaya calısalım bol bol sohbet eder fazlalıklarıızı kotulerız :KK53::KK53: opuyorum senı :KK71::KK33:

merhaba canım hoşgeldin aramıza nasıl bi program uygulamayı duşunuyorsun? saat 7 gibi online olmaya calısalım bol bol sohbet eder fazlalıklarıızı kotulerız :KK53::KK53: opuyorum senı :KK71::KK33:
tatlım ben bikaç gündür araştırdım kendime istediğim bi diyet listesi hazırladım..Şöyle ki:

sabah 7:30 da kalkıyorum aç karna ılık su ile limon iciyorum peşine light sütle nesfit meyveli yiyorum.
saat 10:00 sularında light peynir maydonoz bikac tane zeytin bi dilim kepek ekmeği domates salatalık yiyorum
saat 12:00 öğle yemeği sebze yemeği getiriyorum iş yerine veya salata 1 dilim kepek ekmeği
saat 15:00 yoğurt veya galeta veya yeşil cay veya sekersiz kahve veya eksi elma :)
saat 19:00 aksam yemeğim de ne yemeği varsa artık cok kısıtlamıyorum yanına bol salata ekmek belki 1 dilim
yediden sonra bişi yemiyorum su ve sekersiz cay dışında :)
aksamları spora gidiyorum saati belli olmuyo bi sınır yok o günkü ruh halime bağlı

esim ve ben her gecen gün sisiyoruz hep bi yeme hali :)) ama artık dur dedim bebiş istiyorum 60 kiloya düşüp tabiki de kısmetse :) benim iştahım fenadır özellikle ekmek ve cikolataya düskünümdür ama bi süre kendilerine güle güle diyip hatta normal ekmeğe ömür boyu sırtımı dönmeyi planlıyorum kabızlık sorunum da cok hat safada boyuma göre kilom cook abartı durmasada göbek ve simit ve gögüs büyük bi problemm

güveniyorum ki hep beraber fit olucazzz :))

tatlım ben bikaç gündür araştırdım kendime istediğim bi diyet listesi hazırladım..Şöyle ki:

sabah 7:30 da kalkıyorum aç karna ılık su ile limon iciyorum peşine light sütle nesfit meyveli yiyorum.
saat 10:00 sularında light peynir maydonoz bikac tane zeytin bi dilim kepek ekmeği domates salatalık yiyorum
saat 12:00 öğle yemeği sebze yemeği getiriyorum iş yerine veya salata 1 dilim kepek ekmeği
saat 15:00 yoğurt veya galeta veya yeşil cay veya sekersiz kahve veya eksi elma :)
saat 19:00 aksam yemeğim de ne yemeği varsa artık cok kısıtlamıyorum yanına bol salata ekmek belki 1 dilim
yediden sonra bişi yemiyorum su ve sekersiz cay dışında :)
aksamları spora gidiyorum saati belli olmuyo bi sınır yok o günkü ruh halime bağlı

esim ve ben her gecen gün sisiyoruz hep bi yeme hali :)) ama artık dur dedim bebiş istiyorum 60 kiloya düşüp tabiki de kısmetse :) benim iştahım fenadır özellikle ekmek ve cikolataya düskünümdür ama bi süre kendilerine güle güle diyip hatta normal ekmeğe ömür boyu sırtımı dönmeyi planlıyorum kabızlık sorunum da cok hat safada boyuma göre kilom cook abartı durmasada göbek ve simit ve gögüs büyük bi problemm

güveniyorum ki hep beraber fit olucazzz :))
canım kabızlık varsa kepek ekmeği çok yanlış bi tercih onun yerine tam tahıl yada cavdar ekmegi kullan
ben ogunlerımı hep ıkı saat arayla yapıyorum bn de yenı basladım ve 1 kılo verdım ılk haftamda zaten ılk haftalar vucut alısmadıgı ıcın kılo verılmedgı gıbı alınabılıyoda
ben aksam ymeklerımı 6 da yerım en gec 6bucuk oyle tatlı flanda ıstemez canım ama cayımı asla sekersız ıcemem aksam 6,30dan sonra elma yerim istediğim kadar cay içiyorum eger cok acıkırsam pul biberli yogurt yıyorum bu kadar
kahvaltım yesillik bool bol 1 yumurta domates(bn yemıyorum) ve peynır yanındada cay gun ıcerısındede turk kahvesı cok ıyı gıdıyo kahvaltı genelde 10 da yapılıyo
onceden 12de kuşluk yapıyordum 1 meyveyle ada kuru uzumle ama artık ona frsat olmuyo
ogle yemegı 2 de 6 yemek kasgı sebze yemegı corba yogurt yada salata
ıkındı meyve yada cok acsam mınıcık tost
aksamlarıda ya sebze yemegı yada yagsız et/tavuk/balık tabı ekmeksız bu kadar ıste :p:p

güzel bi program canımm .. ben ilkkez diyet yapıyorum yanlış bildiklerim vardır sanırım ekmek isini yeni senden duyuyorum mesela :):) kepek yerine cavdar veya tahıl alcam dediğin gibi :)
ben adliye de calısıyorum malesef saatlerim bu sekilde oluyo öğünler de değistiremiyorum yani aksam da 6 da evde oluyorum anca yedi oluyor yemek yap ye falan :))
yulaf kepeği dolaşıyo bu ara herkeste onu da denesem mi diyorum birde cörek otu alcam sabah ac karna bi kasık karbonatlı su sirkeli su falan da deneyebilirim ama hangisni denesem bilmiom cok secenek var tarcınlı su da ii geliyo deniyo :):)
hafta sonları yoğun spor yapmaya calısıcam daha bugün basladım sabah bu yazdıklarıma bakalım neler olacak kilom da 73 sanırım diye tahmin ediyorum tartı bulup alamadım daha insallah 60 ı görücemmm desteğinizle ;)

güzel bi program canımm .. ben ilkkez diyet yapıyorum yanlış bildiklerim vardır sanırım ekmek isini yeni senden duyuyorum mesela :):) kepek yerine cavdar veya tahıl alcam dediğin gibi :)
ben adliye de calısıyorum malesef saatlerim bu sekilde oluyo öğünler de değistiremiyorum yani aksam da 6 da evde oluyorum anca yedi oluyor yemek yap ye falan :))
yulaf kepeği dolaşıyo bu ara herkeste onu da denesem mi diyorum birde cörek otu alcam sabah ac karna bi kasık karbonatlı su sirkeli su falan da deneyebilirim ama hangisni denesem bilmiom cok secenek var tarcınlı su da ii geliyo deniyo :):)
hafta sonları yoğun spor yapmaya calısıcam daha bugün basladım sabah bu yazdıklarıma bakalım neler olacak kilom da 73 sanırım diye tahmin ediyorum tartı bulup alamadım daha insallah 60 ı görücemmm desteğinizle :KK66:
inşallah canım ilk haftalar sadece dıyetıne uymaya caıs sonrasında kürlerle destekle bende elma sirkesi kurune baslıcam ama hemen degıl beklemem lazım 1 hafta daha once vucudumu dıyete yemek saatlerıne alıstırcam sonrasında kurler

hafta sonları yoğun spor yapmaya calısıcam daha bugün basladım sabah bu yazdıklarıma bakalım neler olacak kilom da 73 sanırım diye tahmin ediyorum tartı bulup alamadım daha insallah 60 ı görücemmm desteğinizle :KK66:
bide kendine tartı gunlerı belırle ben pazar gununu belırledım mesela

Mantikli canim benim once bi tarti almam lazim soyle en iyisinden gram gram takip etmem gerek alayim ins tartilirim haftada bi :)
sende pazar gunlerı yap hem ogunlerımızı hem verdıgımız kıloları karsılastırırız bu arada bol bol elma yemeni tavsiye ederim bagrsaklara hazımsızlıga cok ıyı gelır yemeklerden önce yersen yedıklerın daha cabuk yakılır hem cıldıde guzellestırıyo :D:D

sende pazar gunlerı yap hem ogunlerımızı hem verdıgımız kıloları karsılastırırız bu arada bol bol elma yemeni tavsiye ederim bagrsaklara hazımsızlıga cok ıyı gelır yemeklerden önce yersen yedıklerın daha cabuk yakılır hem cıldıde guzellestırıyo :D:D
aynen aynen yesil ekşi elma süper oluyo suan spordan geldim yarım saat kalabildim yorgunum cok bi halley yemiştim 130 kalori olur kendileri yarım saatte sadece o erio :D simdi de yesil cay içiommmm kuzuum

aynen aynen yesil ekşi elma süper oluyo suan spordan geldim yarım saat kalabildim yorgunum cok bi halley yemiştim 130 kalori olur kendileri yarım saatte sadece o erio :D simdi de yesil cay içiommmm kuzuum
işte o halleyi yemeseydin şimid kalori kardaydın :KK49: neyse olsun bakalım ılk gunler sonucta :KK47:

günaydınnn gizemm güne başladık bakalım hadi hayırlısı :))
sabah aç karna sıcak limonlu suyum peşine sütlü nesfit
simdi de işteyim yesil cayımı koydum bi selam verim dedimmm

gunaydın canım:KK3:
bende yenı uyandım kahvaltı yapıyorum. bugunlerde yuzumde sıvılceler cıkmaya basladı acaba yumurtadan mı? dıyetten önce hiç yemezdim çunku ... neyse baya şiş hissediyorum kendımı sanırım bu hafta kotu gececek benım için. afıyet olsun bu arada 1 bardak ta benım yerıme ıc :KK50::KK23:

günaydın kızlar karbonhidrat diyetine başladım bu sefer olcak gibi duruyo sizler ne yaptınız nasıl gidiyo

canm hoş geldin umarım en kısa zamanda istediğin kiloya uğraşırsın demek evlilik sanada yaradı ama olsun allah mutluluğunuzu huzurunu bozmasın verirsin kiloları bende bi 58 olabilsem hemen bebek çalışmalarına başlıyacam ama benmki 2. olcak:)

günaydın kızlar karbonhidrat diyetine başladım bu sefer olcak gibi duruyo sizler ne yaptınız nasıl gidiyo
gunaydın canım inşallah olur :KK76:
ama sen yınede cok fazla degstrme bu sefer vucut depolarda daha cok sıskınlık yaparsa cok uzulurum :KK12:
bide ben makarnayı cok severim bi ara makarna dıyetı vardı ee b enımde ısıme gelıyodu dıyet olsun dıye yapmadım ama 1 haftada ıkı kılo kadar kaybettıgımı hatrlıyorum :KK48: dogru degıldı bıraktım sureklı tek cesıt yemek olmaz:KK20:

gunaydın canım inşallah olur :KK76:
ama sen yınede cok fazla degstrme bu sefer vucut depolarda daha cok sıskınlık yaparsa cok uzulurum :KK12:
bide ben makarnayı cok severim bi ara makarna dıyetı vardı ee b enımde ısıme gelıyodu dıyet olsun dıye yapmadım ama 1 haftada ıkı kılo kadar kaybettıgımı hatrlıyorum :KK48: dogru degıldı bıraktım sureklı tek cesıt yemek olmaz:KK20:
canm tek çeşit değil kahvaltıda her gün yumurta yerim bu diyettede isteğim kadar yiyebiliyorumyanında peyniri sınırlı sebzesi fındık badem günde bir avuç et ürünleri serbest yanında 1 porsiyon salata makarna pilav tatlı falan yok tabi yersem 2 kaıkla sınırlı küçük porsiyon sbze yemekleri çok tok tutuyor hiç açkalmıyorum sadece yumurtayı eti sevmek lazım yiyebilceğim bir yemek yoksa sucuklu yumurta yada sadece sucuk yanında 2 kaşık yoğurt yiyebiliyorum bakalım görecez sonucu

merhaba bayanlar :) yazdıklarınızın tamamını okudum ben de aranıza katılmak istiyorum :D
önce biraz kendimden bahsedeyim. 21 yaşında 163 boyunda 56 kiloyum. hedefim 50 kilo olmak. masa başı işte çalıştığım için pek fazla egzersiz imkanım olmuyor. en büyük sorunum ise akşam 6 da işten çıkıyorum eve gitmem saat 7 yi buluyor işte çok acıktığım için akşam yemeği de yiyorum :( benim en büyük sorunlarımdan biri de spor yapmıyorum hiç vücudumu spora alıştırmak istiyorum . birbirimize destek olalım ;)

ayrıca belli bir diyet programına bağlı kalmak istemiyorum yani sabah şunu ye öğlen bunu ye daha çok sporla ve az yiyerek bişeyler yapmak istiyorum ve tabi ki dümdüz bi karın istiyorum. :mad:

merhaba bayanlar :) yazdıklarınızın tamamını okudum ben de aranıza katılmak istiyorum :D
önce biraz kendimden bahsedeyim. 21 yaşında 163 boyunda 56 kiloyum. hedefim 50 kilo olmak. masa başı işte çalıştığım için pek fazla egzersiz imkanım olmuyor. en büyük sorunum ise akşam 6 da işten çıkıyorum eve gitmem saat 7 yi buluyor işte çok acıktığım için akşam yemeği de yiyorum :KK43: benim en büyük sorunlarımdan biri de spor yapmıyorum hiç vücudumu spora alıştırmak istiyorum . birbirimize destek olalım :KK66:
hoşgeldin tatlımmmm hep birlikte insallah bikaç aya kadar hayallerimize kavusucaz ben cok inanıyorumm ben de masa bası isteyim ama 6 da evdeyim yemeğim 7yi buluyo senin yapacak bisiyin yok o yüzden yemeğini azcık geç yiyeceksin ama olsun bol bol su iç spora az da olsa zaman ayır dans et mesela ac netten bi video falan olur yani hersey isteyince oluyo :)

canm hoş geldin umarım en kısa zamanda istediğin kiloya uğraşırsın demek evlilik sanada yaradı ama olsun allah mutluluğunuzu huzurunu bozmasın verirsin kiloları bende bi 58 olabilsem hemen bebek çalışmalarına başlıyacam ama benmki 2. olcak:)
günaydın semracımm memnun oldum tanıstığıma kalabalıklaşıyoruz ne güzelll insallah vericez kilocuklarıııı sonra yaşasınn bebiş insallah kısmet olursa tabiii

Back
X