KIZLAR YARDIM BUNALDIM ARTIK

balser

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
143
35
298
Muğla
ARKADASLAR ZOR Bİ DURUMDAYIM AİLEM VE SEVDİGİM ARASINDA KALDIM.AİLEM ERKEK ARKADSIMA ONAY VERMİYOR.İKİMİZDE BİR EVLİLİKL YAPTIK ONUN çOçUGU VAR BENİM YOK YARDIM EDİN NEYAPMALIYIM

Tek neden çocuğu olması mı yani?
Velayetleri bile annedeymiş. Bu durumda arada bir gelmeleri dışında ne olabilir ki?

Şimdi çocuklu evlenenlerin halini burda çok okudum. En son okuduğum konu sahibine tak etmişti ve boşanmak istiyordu.

Uzun uzun yazardım ama bunu yaşayanlar yazdın. Kısacası annen haklı.

Eski eş çocuk nafakası için,ihtiyaçları için sürekli görüşecek eşinle ki haklı.Sen bunları kaldırabilecek misin yoksa habire eski eşi bırakmıyor kocamın peşini ,yılan o kadın vs gibi dert mi açacaksın buraya.
Burda hep onları görüyoruz çünkü.
Kıskanmayacaksan,çocuğa gıcık olmayacaksan,ona yapılan harcamalar gözüne büyük görünmeyecekse aileni ikna et.

ÇOÇUK BENDEN Bİ YAŞ BÜYÜK YANLIŞ YAZMIŞIM .O KONUDA BİŞEY DİYEMEM COÇUKLARIN SUCU YOK GÖRÜŞECEK ÇOÇUKLARIYLA .AYNI DURUM BENİM BAŞIMDA DA OLABİLİR Dİ .OFFFF

Kaç çocuk var

Ailen haklı seni korumaya çalışıyorlar
Çocuklu biriyle evlenmek öyle bekar biriyle evlenmek kadar kolay değil

Sorumluluğu olacak evlendiğin adamın
Sen bunları kabul edebilecekmisin
Çocuklar senin yanında kalacak belki ilerde

İKİ ÇOÇUK VAR

ÇOÇUK BENDEN Bİ YAŞ BÜYÜK YANLIŞ YAZMIŞIM .O KONUDA BİŞEY DİYEMEM COÇUKLARIN SUCU YOK GÖRÜŞECEK ÇOÇUKLARIYLA .AYNI DURUM BENİM BAŞIMDA DA OLABİLİR Dİ .OFFFF

parça parça yazacağınıza konuyu tam anlatsanız olmaz mı?

çocuklar kaç yaşında, siz kaç yaşındasınız, adam kaç yaşında, meslek iş güç nafaka durumları nedir? ne zaman gidip görüyor vs vs .

bir de büyük harfle yazmak yasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…