kızlar daha önce hiç yaşamadığım bişey oldu olası günlerde eşimle beraber olduk pek ümitli deilim çünkü kistim var adetime 1 gün var bugün. kasık ve bel ağrım var genelde olur bugün dışardaydım uzun süre tuvalete giremedim altımda ıslaklık hisettim hasta olduğumu düşündüm günlük pedin üstü çamur gibi olmuş şaşırdım kanamam gelir diye bekledim o da yok bu gebelik belirtsi olabilir mi yoksa başka bişey m bilen varsa lütfen yardım etsin
ewet ya kıvamıda çamur gibi rengide bu kist beni çıldırtacakCanim böyle pütür pütür degil mi
ve kahve rengi
bende kendimden biliyorum onu ve benimde kistim var
ewet ya kıvamıda çamur gibi rengide bu kist beni çıldırtacak
hiç böyl yaşayan yok mu arkadaşlar yardım edinn lütfen
sen böyle yazınca umutlandım gerçektende:)yarına kadar hastalanmazsam test alıcamismin umutyok ama bence umut var bende gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim benimde kahverengi akıntılarım olmuştu ve şüphelenerek test yaptığımda gebelik testimin pozitif olduğunu gördüm inşallah senin içinde sonuç aynı olur Rabbim gönlünce versin
hakkımızda hayırlısı olsun allah herkesin gönlüne göre versinbenimde hamileligimde boyle olmustu meger bos gebelik belirtisiymis benimki
kistin türünü ve ebatını biliomusunbenimde bu kistim beni delirtecek
sonucta o engel mi hamilelige yoksa kendiliginden henüz olmuyor mu
yoksa yoksa yoksa.............bir sürü soru
kistin türünü ve ebatını biliomusunbenimde bu kistim beni delirtecek
sonucta o engel mi hamilelige yoksa kendiliginden henüz olmuyor mu
yoksa yoksa yoksa.............bir sürü soru
ne zaman gördün akıntıyı adetten kaç gün önceismin umutyok ama bence umut var bende gebeliğimi bu şekilde öğrenmiştim benimde kahverengi akıntılarım olmuştu ve şüphelenerek test yaptığımda gebelik testimin pozitif olduğunu gördüm inşallah senin içinde sonuç aynı olur Rabbim gönlünce versin
Kıstımidir bilmem ama ben4+5deyken daha test yapmamıştım bel kasıklarımda aniden sancılar başladı alttan alttan bıçaklar saplanıyordu sanki marketin servisindeydim bı islamımı hissettim eve kendimi attığımda çamaşırına baktım çamur gibi akıntı daha sonrasında kahve dengi akıntı olarak devam etti aynı gün test yaptım pozitif çıktı meger düşük tehlikesi geciriyormusum
inşallah sonuç istediğin gibi olur test yapınca yaz mutlaka sonuç ne olursa olsunsen böyle yazınca umutlandım gerçektende:)yarına kadar hastalanmazsam test alıcam
ne zaman gördün akıntıyı adetten kaç gün önce
hmm anladım canım ben adet görmedim işte bugün görmem gerekiyor normalde de kahverengi lekenmem olur arkasından hemen hasta olurum ama bu sefer olmadı bi de görünümü çok garipti resmen çamur işallah kötü bişey deildirinşallah sonuç istediğin gibi olur test yapınca yaz mutlaka sonuç ne olursa olsun
benim adetlerim düzensiz o yüzden adtim geçmişti geçmişti galiba:44:
arada 6 yıl geçti tam olarak hatırlayamıyorum:26:
hmm anladım canım ben adet görmedim işte bugün görmem gerekiyor normalde de kahverengi lekenmem olur arkasından hemen hasta olurum ama bu sefer olmadı bi de görünümü çok garipti resmen çamur işallah kötü bişey deildir
sonucu mutlaka yazıcam ama yine hüsran olur gibi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?