normalde kahverengilerin kırmızıya dönemsi lazımdı ama halen aynı testte negatif en iyisi dr a gidip adet söktürücü falan almak
kesin stresten çocukla kafaya bozdum dengem kalmadı:)sayfayı açarsan banada hbr verirmisin? çok merak ettim işallah olumlu olur...........halla halla belkide strestendir canım bi git doktora anlat bide kan testi yapsınlar. ben sabahtan progesteron hormonuma baktırdım yumurtalarım çatlasmışmı die dayanamayıp betada istedim ama adetime daha 8-9 gün var çıkarmı bilmem baktım sonuçlanmış ama sayfayı açamıyorum korkudan stresten tuvaletim geldi artı adet sancısı gibi sancılar başladı offff ne zor gene hüsran olucak bakamıyorummmm
ama erken sayılır. yani yok diye bişey yok:) 5 gün geçmiş sonuç da ayrıca progesteronun iyimiş yani pozitif yönde giden bişeyler var açıkcası çok umutsuz olmanı gerketirecek bişey yok hem her yeni ay yeni umut :)açtım canım ne kadar kaçabilirimki sonuçtan zaten . beta tabiki 1,0 çıktı gebelik yok ama daha erken yumrutalamadan sadece 5 gün geçti çıkmaz diolar şmididen haftaya tekrar baktırıcam ama progesteron hormonum çok iyi 21,6 çıktı yani buda yumurtamın oluşup çatladıgını ve rahmin gebeliğe kendini hazırladıgının göstergesiymiş araştırdım. ama iştebakalım biz dölleyebildikmi bilemedikmi orası muamma haftaya görücez ama işte sanmıyorum umudum yok diyemiyorum öle işte.
kızlar daha önce hiç yaşamadığım bişey oldu olası günlerde eşimle beraber olduk pek ümitli deilim çünkü kistim var adetime 1 gün var bugün. kasık ve bel ağrım var genelde olur bugün dışardaydım uzun süre tuvalete giremedim altımda ıslaklık hisettim hasta olduğumu düşündüm günlük pedin üstü çamur gibi olmuş şaşırdım kanamam gelir diye bekledim o da yok bu gebelik belirtsi olabilir mi yoksa başka bişey m bilen varsa lütfen yardım etsin
inş canım ama test negatif çıktı ama işin ilginci adetim kırmızıya dönmedi bi de ilk gün bildiğin çamur gibiydi şimdi lekelenmecanım inşallah hamilesinidir,bana üstüne görme gibi geldi,bir kere benimde başıma geldi,çok az çamur gibi adet gördüm,adet oldum sandım ama devamı gelmedi,sonra test yaptım pozitif çıktı,inşallah sende hamilesindir.
inş canım ama test negatif çıktı ama işin ilginci adetim kırmızıya dönmedi bi de ilk gün bildiğin çamur gibiydi şimdi lekelenme
amin....... canım hepimiz için hayırlısı olsun allah kucağımızı boş bırakmasın .lekeler devam ediyo adetim gelcek diye bekliorum ama olmadı evdeki test negatif yok diye düşünüorum kanda kesin çıkar ama bugün gitmem imkansız nasılsa akşama gelir kırmızılar ayın 9 undan bu yana kahverengiben ısrarla kan testi yaptırıp doktora görünmen taraftarıyım.olumlu yada olumsuz en azından kafan rahatlar.ama tabiki bizim isteğimiz olumul olması inşşşşşşş alalhım duy sesimizii
inşallah canım ya olmaz diye düşünüorum sorunum var ama allah bilir her şeyi ilkgün gördüğüm o çamurumsu şey beni korkuttu kistle ilgili diye düşündüm ama ilk kez olan bişey hayırlısı olur inşallah yorum için tşkbak canım benimde öleydi çamur gibi hamileliğimde çocuk yerleşirken rahimde kazınma yaptığı için olurmuş bana doktor boş gebelik olaabilir düşürcekte olabilirsin dedi ama şükür bişi olmadı sağ salimde doğurdum inşallah sen de hamilesindir ve sağ salim kucağına alırsın ama bence bekleme doktora git çünkü bazen düşük tehlikesindede oluyo
anladım canım benimki büyük ihtimal stresten bebek olayını biraz takıntı yaptımben bekarken böyle olmuştum bildiğin kahverengi korktum kist var falan die doktora çıktım.doktor ultrasonla baktı temiz yumurtalıkların dedi son 2 3 aylıklık adet dönemimi sordu döngüm ortalama 33 gündü ve yumurtlama kanaması olduğunu söyledi.yani yumurtlama dönemimimiş o yüzden olmuş olablir dedi.ama senin yumurtlama döneminde değil anladığım kadarıyla stres kaynaklıda olabilir olağan bişey paniğe gerek yok dedi.ama istiyosan bi test falan yaptır canım hamilelik falan varsa
canım evde yaptım tek çizgi dün yapmıştımtatlıcım sen test yapmadınmı yapsana bi test
kistim olmasa hamilelik denilebilir bu duruma ama kistim var halen kanamanın gelmemeside ilginç.....böyle olmazdı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?