:)tamam nikimi değiştircem haklısın evrene pozitif mesajlar göndermek lazım:) hak veriyorum sana ilginç hikayeler okuyoruz yoktan var olan bebekler oluyor rabbim işallah bizede nasip eder bu işin üstüne gidicem belki bi kaç ay belki bi kaç yıl uğraşıcam ama mücadele edicem olmazsa diycem ki rabbim böyle münasip gördü ama çaba göstercem ben bu işe başlamaya hevesliiyim ama aynı zamandada korkağım ameliyat vs...ultrason çekilirken bile yine kist büyüdü diyecekler diye girmek istemiyorum bu hastalık bende hastane fobisi yarattı resmen ama mecburum başlıycam ben sırf bebek için gelen bi iş teklifini reddettim nedeni ise rahat rahat hastaneye gidip gelmek yani ben bu işe baş koydum aslında:)çok istiyorum eşim üzülme olmazsa da üzülmek yok diyo ama o da istiyor durum bu canım sen ilaç kullanmışsın bu ay işallah şu an bebeğin vardır belki banada uğur getirir.....bi de dr bana kesin olur da diyemem olmaz da diyemem bu hastalığın seyri belli olmuyor ve bazı şeyler kişiden kişiye değişiyor dedi....canım benim umudum yok deme.her zaman ufacıkta olsa bi umut vardır. forumdqa takip ediosun neleri var erken menepoza girenler eşlerinin spermleri olmayanlar hatta vajinası bile olmayanlar. alalhım istedikten sonra veriri . bak bi akrabamızın bi yumurtalıghını aldılar eside kısırlaştırma operasyonu geçirdi kesin istemioalar o derece çocuk 2. yani. ama alalhım ol dedi ve şimdi hamile kim ne derse desin imkansız die bişi yok. genede binlerce şükür. bak görüceksin burda birlikte müjdeli haberlerimizxide vericez. ama sen 1 yıl olmasını bekleme bu ay gğt doktora zaman kaybe3tmenin bi manası yok sonuçta sorunsuz değiliz evet kistlerimiz var ama biz bölede umtuluyuz başarıcaz bunu.. benim ca 125 imde 25 ti 39 oldu en sonra 120 oldu sanırım gittikçe yükselio ama umursamıyorum. aklımada getirmiyorum. yumurta takibini yaptır klomen ve takviye ilaçlarda verirbelki bekleme sakın git bu ay.
aynı zamanalrda adet tarihimiz haberleşelim aynı gün yatıralım test adet olmazsak tabi :)
umudum yokyok ta deme bi teyze derdi hep yok deme yok olur çünkü die. kötü enerjiyi çağırma nickinide umduum var die değiştir(
test yapmadım canım boş yere test yapmak bile üzüyor insanı ama dünkü o akıntının kıvamı ve rengi aynı çamurdum hiç başıma gelmemişticnm sen test yaptınmı ....çamur gibi akıntının 2 sebebi war bence ...
1-gebelik oluşuyor wee bebiş kendine yer açıyoo ...yani üstüne görme denilen olay olabilir..ki inşallah öledir
2-gebelik oluşmuştur ama tutunamamıştır ....(bunu ben yaşadım aynı çamur gibi değişkti ...dr.bana öle dedi)
hakkında hayırlısı olsun cnmmm..ama bene bi test al we yap
damla damla geliyo çok az benimde öyle başlar ama bu sefer ki bildiğin çamurdu kıvamda öyle yaniakıntı devam ediyormu peki
benim adet öncesi öyle oluyor genelde çamur gibi başlıyor sonra normale dönüyor
damla damla geliyo çok az benimde öyle başlar ama bu sefer ki bildiğin çamurdu kıvamda öyle yani
inşallah ama sanmam canım....benimde şu anda öyle ama miktarı fazla sadece bugün 3
günüm olmsına rağmen normale dönmedi bir türlü
inşallah hamilesindir
:)tamam nikimi değiştircem haklısın evrene pozitif mesajlar göndermek lazım:) hak veriyorum sana ilginç hikayeler okuyoruz yoktan var olan bebekler oluyor rabbim işallah bizede nasip eder bu işin üstüne gidicem belki bi kaç ay belki bi kaç yıl uğraşıcam ama mücadele edicem olmazsa diycem ki rabbim böyle münasip gördü ama çaba göstercem ben bu işe başlamaya hevesliiyim ama aynı zamandada korkağım ameliyat vs...ultrason çekilirken bile yine kist büyüdü diyecekler diye girmek istemiyorum bu hastalık bende hastane fobisi yarattı resmen ama mecburum başlıycam ben sırf bebek için gelen bi iş teklifini reddettim nedeni ise rahat rahat hastaneye gidip gelmek yani ben bu işe baş koydum aslında:)çok istiyorum eşim üzülme olmazsa da üzülmek yok diyo ama o da istiyor durum bu canım sen ilaç kullanmışsın bu ay işallah şu an bebeğin vardır belki banada uğur getirir.....bi de dr bana kesin olur da diyemem olmaz da diyemem bu hastalığın seyri belli olmuyor ve bazı şeyler kişiden kişiye değişiyor dedi....
keşke demek istemiyorum ne derlerse denerim ama allah bilioya normal yolla olur diye çok umut ettim belkide kısmetimde yokmuş öylesi inşallah tedaviyle olur....bi tane olsa da razıyım 2. olmasada olur o duyguuyu yaşamak istiyorum dediğin gibi allah isyen ettirmesin pes de ettirmesin...heh şöylee bak şimdi oldu sonuçta bu işe baş koyduysak elimizden geleni yaparız he olmuosa takdiri ilahi boynumuz kıldan ince .benim amcamla yengeminde çocugu olmadı çokfazlada tedavi olmadılar tüp bebeğide yengem günah ya karışırsa die istemedi. sonraaa baktılarki olmuo yıllar geçti iyi madem tüp bebek yapalım dediler bu seferde yaşları ilerlediği için olmadı yaş sınırı varmış sanırım. şimdi aklında hep kalıcak keşke yapsaydık zamanında die. işte bizde keşke dememk için her yolu denicez. alalhım kime isterse ona verio hastalıkmış ıvır zıvır bahane oluo. arkadaşımın bi çocugu var ikincisi olmuo herşeyine baktırdı sorun yok ama bebekte yok. belkide rabbim bi tane verdim nonula yetin diodur bilemeyizki. isyan etmeden rabbim tez zamanda doldursun kucaklarımızı.zaten insanı deli eden mahalle baskısı :):)
bu arada senin çamurlar ne alemde varmı bi değişiklik adete ne zaman var test al olmazsa ?
keşke demek istemiyorum ne derlerse denerim ama allah bilioya normal yolla olur diye çok umut ettim belkide kısmetimde yokmuş öylesi inşallah tedaviyle olur....bi tane olsa da razıyım 2. olmasada olur o duyguuyu yaşamak istiyorum dediğin gibi allah isyen ettirmesin pes de ettirmesin...
kayınvalidemler durumumu az çok bilio soran yok ama konu komşu akrabalar soruo sende yokmu bebek ne zaman gelicek diye ne diyeceğimi şaşırıyorum.....bu arada kahverengiler gelmeye devam ediyor hep gelirdi adetten önce ama bu kadar uzun süre deil belkide stressten oluyor bilemiyorum bi şeye yoramadım açıkcası
dün yada ondan önceki gün olmuş olmalıyıdım damla damla kahverengi devam ediyor eşime bile söylemedim umutlanmasın diye şimdi dr a gitsem dediğin gibi herkes büyütür bugün test yapcaktım ama kahverengiler devam ediyor kırmızılar gelir dedim yok daha durum böyle canım stresten vücudum bana tuhaflaştı bence:)kendimi o kadar şartlandırıyorum ki hamilelik için adetlerimde tuhaf oluyo galiba:)bu arada tedaviye başladığımda direk aşılama falan deilde ilaç vermeye başlarlarsa ailem dışında kimsenin bilmesini istemiyorum herkesin bilmesi beni daha çok sterse sokabiliradet tarihin geçtimi test al olmazsa yada bi doktoramı gitsen kaç gündür gelio bu kahverengiler?
ben pek kimseye söylememye çalışıyrm çünkü üswtüne koyupta anlatıo şimdiden yayılmış hilal tüp bebek denio die ama alakası yok sadece doktorum yüp bebek merkezinin ortagı o yüzden orda muayene edio.torba değilki büzesin milletin ağzını
bi de yerleşme kanaması adet tarihinden önce olurmuş benim tam adet tarihim o yüzden yerleşme kanaması deildir. test almamanın sebebi en yakın eczane k.validemlerin falan tanıdık bu mahallede herkes birbirini biliyor ondan alamadım en iyisi eşim gelince başka bi eczaneden almak en azından umutlanmam boş yereal yap bakalım bugün ya sonuçta geçmiş ama yerleşme kanaması olsa pembe olur diolar ama ne bilmi bilemedimki şimdi. belkide kişiye göre değişir. al yap olmadı bide doktora git göster bakalım.
gerçi biliçaltı olarak çok etkilendiğiz için bu durumdan dediğin gibi adetlerde bi hoş oldu benimde ilk 2 gün kahjverengi gelio 3. gün kırmızıları görüyorum. şaştı düzenleri
bi de yerleşme kanaması adet tarihinden önce olurmuş benim tam adet tarihim o yüzden yerleşme kanaması deildir. test almamanın sebebi en yakın eczane k.validemlerin falan tanıdık bu mahallede herkes birbirini biliyor ondan alamadım en iyisi eşim gelince başka bi eczaneden almak en azından umutlanmam boş yere
bencede takmamak gerekio çok afedersin ama ben ilişkiye girerken bile bazen aklımda oluyor kafayı bozdum yani:)başka eczane var ama pek yakın sayılmaz yani olmazda varsa bile eşime sürpriz olmayacak b arada sen yaptın mı test falan durumun ne?evet haklısın daha erken olurmuş. al yap yapmazsan çünkü ihtimal vermesen bile beynini minicik bişi kurcalayıp durcak. gerçi ben yapsamda inanamıyrm hep kurcalıoda neyse.başka ecz. yokmu eşin gelmeden yap belki bişiler çıkarsa süpriz hazırlarsın :):)
biz beynimizden bebek fikrini atmadıkça olmıcak gibi gelio banada kimden duyduysam o ay hiç düşünmedim ihtimal bile vermemişken oldu die.biz bell ietmesekte sanırım çok takıoruz :)
test negatif ama adet kanamasıda yokk daha damla damla lekeler gelio.eşimde boş yere ümitlendi....yok daha ben yapmadım bişi yarın progesteron hormonuma baktorcam yumurtalarım çatlamışmı die daha 20. günüm 1 hafta daha var şeytan dürtmüo değil kan tahlili yaptır dei ama yaptırmıcam haftaya baktırım artık kısmet umudum yok demek istemiyorum işte bi ihtimal bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?