kızlar yardım(çamur gibi akıntı)

şimdi baktım 1 2 damla kahverengi leke gelmiş kan yok walla anlamadım ya....bilgisi olanlar yazsın rica ediyorum

Son düzenleme:
şimdi baktım 1 2 damla kahverengi leke gelmiş kan yok walla anlamadım ya....bilgisi olanlar yazsın rica ediyorum

selam canım. inş. gebeliktendir bu akıntılar.değilsede kisttendir. çünkü bendede çikolata kisti var son zamanlarda ilk 2 gün kahverengi çamur gibi akıntılarım oluo 3. gün normal adetim başlıo bakalım bu ay olucakmı bende gebelik için bekliyorum klomen kullandım bu ay inş. bebişlerin habercisi olur bu kahverengiler

şimdi baktım 1 2 damla kahverengi leke gelmiş kan yok walla anlamadım ya....

ewet bendede olur ama belirgin bi şekilde k.rengi lekeler gelir sonra kırmızılar dün çamur gibiydi bugünde belli belirsiz çok ümitli deilim zaten olmamıştır gebelik işallah bebeğin gelir haberdar et bu arada kisitin boyutu ne?

adet günün mü peki ? bir iki gün daha bekle olmazsa kanda baktırırsın.yada yakınında varsa git baktır kanda ben sabredemyrm bekleyip boşuna umutlanmayı sevmiyorum doğumevinde çalıştıgım için şanslıyım belkide gidip direk kanda baktırıyrm yoksada umutlanmıyrm erkenden.biliyorum çünkü zaman geçmek bilmio adet gelmek bilmio kötü oluo sabretmek ben artık alıştım bu 8. ayım çünkü :)

3,5 cm canım çikolata kistim gebeliğimde bu yüzden olmuo. bu ay klomen verdi doktor yumurta takibi yaptık bakalım bugün 19. günüm ne zaman belli olurki acaba kanda en erken?

senin kaç cm ?

3,5 cm canım çikolata kistim gebeliğimde bu yüzden olmuo. bu ay klomen verdi doktor yumurta takibi yaptık bakalım bugün 19. günüm ne zaman belli olurki acaba kanda en erken?

senin kaç cm ?

adet günüm dündü olmuyor normalde dünden önce kahvelerin gelmesi bugünde kanamanın başlaması gerekirdi ama umutlanmıycam yine kistin oyunudur bana benim kistim 5 cm büyük yani dr 1 sene dene dedi 11 ay oldu öbür ay dr a giderim büyük ihtimal sen 19. günündeyim demişsim kaç günde adet olursun istersen bekle heyecan olur...ben yarında olmazsam bi gebelik testi yaparım ama umudum yok bana tedavi yolu göründü

bazen çok bunalıyorum bazende herşeyi rabbim bilir oluruna bırakıyım diyorum bu aralar kafam çok takık ondan adet olamadım belkide

bazen çok bunalıyorum bazende herşeyi rabbim bilir oluruna bırakıyım diyorum bu aralar kafam çok takık ondan adet olamadım belkide

canım benim bunaltma kendini içini ferah tut mutlu ol yoksa hangi bebek mutsuz üzülmüş bi anne isterki dimi :) kistin büyükmüş ama olmıcak die bişi yok 7 cm lik kistle kendiliğinden hamile kalanlar bile var.umudumuzu yitirmeye gerek yok. bi gün daha bekle bakalım olmadı yarın test al.
ben normalde 28-29 günde adet olurdum ama bebek istemeye başladıgımızdan beri 30-32-34 gün değişio stres yapmıyorum rahatım eşim kadar çok sitemiyrm hatta bebeği ama biliçaltım sanırım öyle demio :)
banada 6 ay dene olmazsa gel tedaviye dedi gittik işte klomene başladı prospektüsünde kistleri büytür dio bende ondan korktum çünbkü kistimin oldugu yer bu ay acaip derecede ağrı yaptı inş. büyümez. benim bu ay gebelik oluşmazsa doktorum iğneyle kistin içini boşaltcakmış anestezi verip vajinadan iğneyle girp. ameliyatı önermiyoruz 5 ten büyüklere genelde ameliyat dişoruz dedi çünkü ameliyatta yumurtalıkları ellediğimiz için yumurta rezervi azalır şuan 3-4 tane yumurta elde ediosak ozaman belki 1 tane elde edicez budqa şansınızı azaltır dedi korktum bende bakalım kanaman olursa haberim olsun gecikirsede gelirsin test yaparız dedi ama ben gitmicem özel olduğu için çok pahalı ben doğumevinde çalışıyorum burda yaptırım haftaya test.
sen yumruta takibi yaptırmışmıydın ??

canım işallah gebesindir sonuç da bişeyler yapmaya başlamışsın ben hiç bişey yaptırmadım yumurta takibide sadece yumurtlama günümü hesaplayım akıntının bol olduğu gün ilişkiye girdim önümüzdeki ay başlarım artık kistin içini boşaltma yöntemini internetten okudum ama hiç bi dr böyle bişey söylemedi ama bana kalırsa ameliyattan daha iyi bi yöntem tüp bebek için evlilikte 3 yıl geçmeliymiş aşılamada da çikolata kistinde çok şans yok diyolar bilmiyorum nasıl bi yol izleyeceğim çok çaresiz hissediyorum bazen bu arada kaç yıllık evlisin

inş sende bende müjdeli haberi alırız bu ay inş. aslında 1 sene diolar ama 1 sene çok uzun bir süre 6 ayda bence başlamalı doktorlar en azından bi sorun varsa daha erken müdahale edilmiş oluo. doktor bana 3 yol var önümüzde dedi. ilki gebelik elde etmek ilaçla dedi 2 .si kistin içini boşaltm 3.süde ameliyat dedi ama ameliyat olmayı düünümyrm. aşılamayı bende duydum genelde çikolata kistinde tüp bebek die duydum. ama inş. allahım çok uğraştırmadan bizede nasip eder annelik duygusunu. başka bi doktorda bana laporoskopi yapalım bakalım almayalım ama ne durumda die bakalım dedi oınada korktum sonra bu doktora güvendiğim için buna geldim. aslında rahim filmimiz çekilse acaba tüplerde yapışıklık falan varmı die.
ben 2,5 yıllık evliyim temmuzda 3 sene olucak. sen ??bide hormonlarına baktırdınmı. bana E2(estradiol) prolaktin bide tsh lh onlara baktı doktor prolaktinim biraz yüksek çıktı ama hapla nötrilize ediyoruz onu dedi he bide ca125 baktı kist için oda baya yüksek çıktı ama önemli değil dedi. sen baktırdınmı bunlara ??

amin...ne ilacı canım yumurtalıkları uyarmak için falan mı?kistin içinin boşalmasıda mantıklı ama tüplerde sıkıntı varsa faydasız olacaktır ben kendimi öyle şartlandırdım ki sanki tüp bebek olmazsa hiç olmayacak ama ne yapıyım elimde deil psikolojim bozuldu her adet dönemi umutlan sonra bişey yok....dr sadece ca 125 e baktı o da yüksek tabi kist yükseltiyo o değeri onu haricinde bişey yapmadı dene dedi sadece....

bide şöyle bişi oldu bende çalıştığım yerde sürekli kontrol ettiriodum kistimi ben büyümüşmü die o ara doktora söledim çocuk istediğmiizi yumurtalarıma baktı büyümemiş çatlamamış bu yumurta bu boyda hayır bekleme bu yumurtadan dedi ümitlenme dedi baya moralimi bozmuştu. şimid bu uymurta çoğaltıcı sanırım bu hap ovulasyon oluşturucu yazıo üstünde onu kullandım 5 gün. sonra gittim kontrole 3 tane yumurtam oluşmuş 2 günde bir çağırdı kontrole en son gittiğimde 17 cm, 18 cm ve 19 cm boylarındaydı 13. gün böyleydi. şimdi düşnüüyorumda acaba benim bugüne kadar yumurtalarım olgunlaşmıoduda bu hap mı büyüttü acaba. diğer doktor hayır bekleme bu yumurtalardan demişti. ondan sanki şansım yüksek gibi gelio ama umudumda yok gibi sanki karışık yani. aslında sende kullanabilirsin olmazsa doktor demezse bi sorarsın klomen kullansak bi yararı olmazmı die.belki yumurtaları uyarır biş iolur yani. gebelik bölümde klomen kullananalar die sabit bi konu var orda bi liste yapmışlar okadar çokki klomen kullanıp hamile kalanlar öyle görünce insan umutlanıo ister istemez :):):)
ca 125 kaç çıktı sende ??? bide kaç yıllık evlisin ??

dr ların böyle kesin ve üzücü konuşmaları moralimi çok bozuyor.aslında hastaya biraz umut verici konuşmalılar.belki benimde yumurtalarım olgunlaşmıo şimdilik bilemiorum ama seninkiler bu ay gayet iyi anlaşılan umarım tutmuştur allah büyük......ca 125 im 367 idi dr çok yüksek buldu hatta kanserden bile şüphelendiler zor günlerdi buna da şükür ben 1.5 yıllık evliyim 11 aydır da deniyorum şimdilik durumlar böyle yani umutsuzum ama rabbim büyük

dr ların böyle kesin ve üzücü konuşmaları moralimi çok bozuyor.aslında hastaya biraz umut verici konuşmalılar.belki benimde yumurtalarım olgunlaşmıo şimdilik bilemiorum ama seninkiler bu ay gayet iyi anlaşılan umarım tutmuştur allah büyük......ca 125 im 367 idi dr çok yüksek buldu hatta kanserden bile şüphelendiler zor günlerdi buna da şükür ben 1.5 yıllık evliyim 11 aydır da deniyorum şimdilik durumlar böyle yani umutsuzum ama rabbim büyük

canım benim umudum yok deme.her zaman ufacıkta olsa bi umut vardır. forumdqa takip ediosun neleri var erken menepoza girenler eşlerinin spermleri olmayanlar hatta vajinası bile olmayanlar. alalhım istedikten sonra veriri . bak bi akrabamızın bi yumurtalıghını aldılar eside kısırlaştırma operasyonu geçirdi kesin istemioalar o derece çocuk 2. yani. ama alalhım ol dedi ve şimdi hamile kim ne derse desin imkansız die bişi yok. genede binlerce şükür. bak görüceksin burda birlikte müjdeli haberlerimizxide vericez. ama sen 1 yıl olmasını bekleme bu ay gğt doktora zaman kaybe3tmenin bi manası yok sonuçta sorunsuz değiliz evet kistlerimiz var ama biz bölede umtuluyuz başarıcaz bunu.. benim ca 125 imde 25 ti 39 oldu en sonra 120 oldu sanırım gittikçe yükselio ama umursamıyorum. aklımada getirmiyorum. yumurta takibini yaptır klomen ve takviye ilaçlarda verirbelki bekleme sakın git bu ay.
aynı zamanalrda adet tarihimiz haberleşelim aynı gün yatıralım test adet olmazsak tabi :)

umudum yokyok ta deme bi teyze derdi hep yok deme yok olur çünkü die. kötü enerjiyi çağırma nickinide umduum var die değiştir (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…