Kizlar yardim eder misin ?

ellan17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
177
3
38
İsveç
Kizlar yasim 17 ama 18 ime 3 ay var surda ve ailemle yasiyorum.
Ben böyle dövme olsun ne biliyim piercing i cok seven biriyim ve ben ya dudagima yada dilime puiercing yaptirmayi dusundum ama babam cok agresiv biri hayatta izin vermez öldurur ve yanliz eve cikmama felan da izin vermez evlenmeden önce ki ben evlenmeyi dusunmuyroum.. size sormak istedigim hangi piercgingi daha kolay saklarim ailemden dilimdeki piercing i mi yoksa dudaktaki ni mi ama nasil? veya ben ailemi nasil ikna ederim ben avrupa da dodgum buyudum turkiye de degilim baska cocuklar ailesini diunlemez 18 ine girdim diye ama ben bunu yapamam cunki ailemle yasiyorum onlario cok seviyorum ama yinede yaptirmak istiyorum 18 imi beklesm bile ailem izin vermedigi surece resit olmanin anlami yok yuani ne yapsam ki ? :/

Canım sonuçta bunlar da sağlık açısından zararlı şeyler, dövmeyi yaptırdın diyelim, ilerde beğenmessen napcaksın sildirmedir şudur budur daha da beter acılar çekeceksin.. Piercing falan da ailenden saklayabileceğini sanmıyorum, hadi sakladın diyelim, e o zaman dışardan belli olmuyacak, biçok kişi de anlamayacak, ne anlamı kalır peki senin için o halde? Dilin dışarda gezmeyeceğine göre.. Heves edip de sağlıktan da olma bence, yıllar sonra pişmanlığın geç olur, kötü bi durum olursa.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım benim dövmelerim var ve tam bir dövme sevdalısıyım. Ama senin yaşın bunun için çok genç. Gerçekten işini ciddi yapan ve sertifikalı dövmeciler zaten senin yaşında birine asla dövme yapmazlar. Hatta benim dövmelerimi yaptırdığım sanatçı hiç abartısız Türkiye'nin en iyisidir ve dünya çapında ödülleri var 21 yaşın altına dövme yapmıyor, yaptıklarıyla da ciddi anlamda en az bir saat konuşuyor emin olup olmamaları konusunda. Dövme çok ciddi bir iş. Beş sene sonra sıkılırsan geri dönüşü yok. Sildirsen bile mutlaka izi kalıyor. Yaptırırken de mutlaka devlet tarafından onaylanmış bir yere yaptırman gerekiyor. Ruhsatsız çalışan bir dövmeci yüzünden Hepatit C, AİDS gibi ciddi hastalıkları kapabilirsin. Piercing'e gelince o çok tehlikeli. Her türlü enfeksiyona açık olacak vücudun. Benden sana bir abla tavsiyesi, vücut senin vücudun zaten. Bir kaç sene daha bekle. Kendinden emin ol. Çünkü senin yaşındayken herkes bu tip şeylere heves eder. Yaşın ilerlediğinde hala dövme istiyorsan zaten yaptırırsın. Ayrıca yaşın büyük olacağı için kimse de birşey söyleyemez. Ama şu anda kesinlikle bu tip şeyleri yaptırmayı aklından bile geçirme.

ben de dövme ve piercing severim. ama ailemin düşüncelerini önemsediğimden yaptırmadım. seçimini sen yapıcaksın. hiç birini sonsuza kadar gizleyemezsin. özel bölgene düşünüyorsan ayrı

Tamam abla tsk ederim cevabin icin bir kac sene daha bekleyim ben sagol :)

Diline yaptır görmezler o zaman dudakta çok belli olur göbeğine de yaptırabilrsin

Bana kalırsa ailenden gizli işler yapma sağlıklı şeyler değil bunlar yıllar önce senin yaşındayken kuzenim yaptırdı dudağına tam senin yaşında sonra sıkıldı çıkardı bir anlık heves için gerçekten gerek yok bana kalırsa ve çok itici duruyor piercing ler ya tam ergen gibi illada yaptırcam dersen göbeğine yaptır görmezler :26:

yaşın daha çok küçük ve cahilsin. Madem ailen istemiyor aşırı tepki gösterecek bi dövme, piercing için onları karşına alıp kötü olmaya değer mi? Hele biraz daha büyü zaten onlarda sana karışmaz artık, ama çok erken.

Canim dovme bende severim esimde sever ve babam da tum vucudu dolu benim 9 tane var ben piercing de kullandim gobegim cenem kaşim ve burnum dilim hep kullandim ama insan zamanla sevmiyo pismanmisin desen dovmelerim den degilim ama piercinglerden pismanim bazi arkadaslar dilde gorunmez dedi ama ilk deldirdigin 1 hafta 10 gun eve ugramaman lazim cunku dilin agzinda 3 dil kalinligina geliyor ve kesinlikle konusamiyosun konussan dahi dedigin anlasilmiyor dusun agnzin tika basa yiyecekle konistugun zaman nasil sa ayni oluyor ve cene deldrir sen piercingi takmadigin zaman cenenden su icerken su bile cikabiliyor yada tukuruk.. kasda bir problem olmuyor ama gobek deligi hamilelik doneminde kopuyor bide onun acisiyla ugrasiyorsun bence iyi dusun canim ben dilime dayanamadim 1 hafta takmadan cikartip attim ama iz halen duruyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim senin dovmecin nerede acaba benimde dovmelerim profosyonel asla amator bir dovme dusunemem ama ilginc kismi ben ilk dovmemi 16 yasinda yaptirdim ama babamin dovmecisinde babamla.. eger dovme tutkunuysan mutlaka renkli bir dovmen ve kabartma bir dovmen olmali benim bir dovmem var icinin rengi saridan turkuvaza her rengi bulunduruyor icinde ve kabartma cok hos duruyo ben esimin adini kabartma yaptirdim ama simdi 3 boyutlular var ama daha yaptirmayi dusunmuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

daha çok gençsin ilerde pişman olsan geri dönüşü yok piercingin. yaşın ilerlediğinde belki istemeyeceksin, fikirlerin değişecek. dudağında burnunda deliklerle kalacaksın. delinmeden takılanları varsa onları dene. hani burun için var da dudak için var mı bilmiyorum. agresifse biraz zor ikna etmen anca ilerde büyüyünce sana karışmamaya başlarsa öyle...

Canım yaşın çok küçük. Bak şimdi 11 yaşındaki senle 17 di yaşındaki senin düşünceleri aynı mı? Hele bir 25-26 ol yine fikirlerin çok değişecek. Emin ol o piercingi cazip yapan nedenlerden biri de ailenin karşı çıkması, senin küçükte olsa asi duruşun.

Ne güzel bak, sevip sevdiğin bir ailen varmış. Dilinde kimsenin görmediği bir metal olsa n'olur, olmasa n'olur. Böyle önemsiz şeyler için sevdiğin insanlarla zıtlaşma bence.

.

Arnavutköy'de Gölge var. Daha önce Ankara'da Cemal'e yaptırmıştım. İkisi de son derece iyi. Kabartma dövme bana göre değil. Renklileri seviyorum. Boyaya çok dikkat etmek gerekiyor ama. Bir arkadaşıma yerli boya kullanmışlar rengi bir yılda solup gitti. Yazık oldu. Benim asıl tutkum kendi tasarladığım dövmeleri yaptırmak. Şimdi beyaz dövme istiyorum koluma. Ama senin yaşın da küçükmüş dövme yaptırırken. Gerçi güvenilir bir yerde babanla yaptırdığını söylüyorsun ama ben küçük yaşta dövmeyi çok onaylamıyorum:) Balayında Amsterdam'a gidicem. Oradaki dövmecileri de çok övüyorlar. Bakalım ben de belki balayı hatırası bir isimle dönerim:)

Arkadaş dile dudağa piercing yaptırmakta hakikaten büyük cesaret
Bi arkadaşım vardı, yıllar önce dilini deldirmişti. 15 gün boyunca sadece sogumaya yüz tutmuş ılık çorbayla beslenmişti mecburen.
Yani hani göbek,kaş,burun,çene falan neyse de dil bee kuzum yaaa :S konuşurken, yutkunurken, yemek yerken,su içerken, uyurken dahi farkında olmasan da en hareketli olan uzuvlarımızdan birisi.
Bence çok iyi araştır, ona göre karar ver. Ki bence piercing yerine dövmeye öncelik ver.
Tabi ille de bunlardan birini yaptırmayı kafama koydum diyosan.

kardeşim boşver hiç bi zararı yok, bende frowny ve smiley var, önceden de tongue web vardı ama sonra çıkarttım onu kapandı hiç bi zararı yok sadece vücudun değiştiği için tepki gösteriyo acıyo sızlıyo bunlar doğal şeyler zaten, yaptırırken uyuşturursan hiç acı hissetmezsin delim sırasında, eğer hangisi daha kolay saklanır dersen dilindekini daha iyi saklarsın, bu yüzden benim piercinglerimin hepsi ağzımda, anlık bi heves hepsi ben daha 14 yaşında olmama rağmen piercinglerim var ayrıca frowny'i kendim deldim, sonuç olarak çok ciddi bi zararı yok ama senin vücuduna da bağlı tabii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…