Kizlar ne olur evlilikte kök aile krizleri yasayanlar yazabilir mi?

Kizlar hislerim bu dediginiz yönde oldugum icin bu haldeyim zaten.umarim ben de yanilirim da duzene girer bazi seyler.

Hakkınızda hayırlısı olsun, devam etmeniz sizin yararınıza değilse umarım bir isaret olur ve zamanınızı boşa geçirmeden kesin karar verirsiniz. Eğer düzelecekse de huzurlu hissedip devam edersiniz.

Bu şartları boşanmadan önce kosacakti.Siz de ona göre karar verecektiniz evlenmeye ya da evlenmeye.Evliligin ortasında böyle anlaşma olmaz.Hadi annesini bir nebze anladım da ablası niye sizde kalıyormuş .Bu kadar kıymetli annesi,ablası varsa neden evlenmiş ?Nefret ediyorum böyle tiplerden..

Sizin için kesin ve net mutsuzluk sözleşmesi. Bırakın yoluna gitsin. Mutlu olmayı hakediyorsunuz

Bu durumda şart kosmak onun değil sizin hakkiniz aslinda, "eve dönerim ama şartlarım bunlar" seklinde.
Sanki kırılan gücenen esiniz de siz esinizin arkasindan onu eve döndürüyorsunuz gibi olmuş. Yani olması gerekenin tersi...
Terapi düşündünüz mü?

Demek ki bu maddeye takilmakta haksiz degilim nerdeyse her kadin bu maddeye takilmis.Bir de terapist karsisinda da diyor bunu deli olucam.
Tatilimi sevdiklerimle yapacam senle yaşıyorum zaten ne demek Allah aşkına ya.
Sevdiklerim diyor bide yaa😏 insanın karısı öncelik olur tatil vs her zaman ☹️

Esiniz size zerre deger vermiyor
Sevmiyor değer vermiyor, sadece boşanmaktan korkuyor, arkadaşımın eşi de öyleydi kıza hayatı zindan etmişti. Kız evi terketti, yalvar yakar özürler diledi, ailesinden de özür diledi, kızın ailesi de bak düzeldi git dedi. Kız drdi ben artık ona güvenmiyorum. Aile zoru ile geri gitti. Ama adam kızın gittiği ilk gün yine aynı pislikleri yaptı. Demem o ki boşanmaktan korkuyorlar blöf yapıyor boşarım diye, ama ciddi olun boşayın şu oksijen israfı herifi.

Kurtarma çabanızı anlıyorum ama nasıl tarif etsem sanki gözleme hamuruyla baklava yapmaya çalışıyorsunuz ve ne kadar inat etseniz de sonuçta olup olmayacağı şimdiden belli. Bugün boşanmayacaksınız ama bu adamla ya 1 yıl ya 2 yıl sonra yine çıkmaza gireceksiniz. Şimdi gözü korkacak belki ve ne derseniz tamam diyecek ama biraz zaman geçince yine bu kıvama gelecek.

Umarım ben yanılırım ve evliliğinizi kurtarıp mutlu olursunuz.
valla konu sahibini çok sevdim, çok akıllı üstelik çok da düzgün bir kadın belli ki ama bana da sizin dediğiniz olacak gibi geliyor, 1 2 yıl daha denersin denemesine de senin ömründen gidecek o yıllar, bir de kazara çocuk olursa yandın...değişmez bu adam, uğraştığına değmez, anası ele güne karşı evlen dedi diye evlenmiş, anası ele güne karşı boşanma dedi diye mış gibi yapacak bir süre belli ki, üzgünüm ama sevmiyor sizi, niye değişsin ki?

Bu tarz istekleri olan insanların en başta belirtmesi gerekiyor karşı tarafa. Benim kuzenim evleneceği zaman eşi ailem kışın köyde yazın benim evimde kalacak kabul ediyorsan evlenelim dedi. O da kabul etti evlendiler. Düğünü yaptıktan sonra annem 3 ay bizde kalacak demek doğru değil. Sizin kabul etmeme hakkınız var. Siz bilirsiniz ama ya kabul edecek yada boşanacaksınız. Ailesine bu derece bağımlı bir insan degismez.

A
Herkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.

Esim ailesine(ablalarina ve ozellikle annesine) cok duskun ve ailenin en kucuk erkegi.Kisaca beni yok saymalariyla baslayan bir evlilik,esimle olan sevgiye guvenerek hic sorun yapmadim bir cok seye ama bunlar birikti birikti ve yanina esimin evlilik sistemi gerekliliklerine uyum saglama sorunu(zayif karakter) ve keyfine duskunlugu(birikim kafasi yok ) ve annemi 6 ayda bir -senede bir yanima alicam uzun kalicak bastirmalariyla beraber,ablam da gelicek tatile vs sartlari girince ben artik idare edemeyip patlama noktasina geldim ( annesi de yanimizdaydi) ve tartisma yasandi.Esim bu evden cik bosaniyoruz ne istiyosan soyle seklinde evden cikarinca bir sure ailemde kaldim ve arada tartismalar vs abim bir konustu esimle derken evlilik pazar yerine donmus oldu.Ve aslinda ben hakliyken haksiz konumuna dustum.
Suanda da at pazarligina donmus evlilikte benim istedigim sistemimizi kurmakken esimin istedikleri
1-annem 6 ayda bir buraya gelecek 2 ay 1 ay toplamda 3 ay bizde kalacak
2-ablam gelecek 1 ay bizde kalacak.
3-ben tatillerimi kendi sevdiklerimle geciricem cunku senle yasiyorum zaten.
4-yilbaslarinda annesiyle olucakmis
5-ev alma konusunda da daha zaman varmis
6-bu sartlarda da cocuk dusunemezmis

Okuyunca bana da cok mantiksiz geldi.bosanmak mantikli gibi sanki.

Kizlar duygusalim ve bana akil verin ne olur.Evliliginde buradan top döndüren var mi?
[/1 Kayımvaliden iyi biri mi sana cok mudahale mi ediyor 3 ay idere edebilirsin bence 2. Ablası ne alaka bekar mı sende niye 1 ay kalıyor işi gücü yok heralde 3 ev almak istemiyor belli ki maasına işine pek guvenemiyor 4 kac senelik evlisin esin cocuk istemiyor ya belli ki kafasında plan yapmış bence cocuk konusunu iyice konus hiç mi istemiyor 4 bu sebeblerden kesinlikle boşanılmaz bu zamanda 2. Evlilik cok mu iyi oluyor zannediyorsun Eger esin seni seviyorsa sana deger veriyorsa bu anlattıkların hepsi gecer

İnşallah konu sahibi üzüleceği bir şey yapmaz. Musmutlu olur umarım. Gıcık oldum adama.

Esiniz sizi sevmiyor deger vermiyor. Sevilmediginiz yerde devam etmeye raziysan o sartlarada razi gelin bence.

Herkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.

Esim ailesine(ablalarina ve ozellikle annesine) cok duskun ve ailenin en kucuk erkegi.Kisaca beni yok saymalariyla baslayan bir evlilik,esimle olan sevgiye guvenerek hic sorun yapmadim bir cok seye ama bunlar birikti birikti ve yanina esimin evlilik sistemi gerekliliklerine uyum saglama sorunu(zayif karakter) ve keyfine duskunlugu(birikim kafasi yok ) ve annemi 6 ayda bir -senede bir yanima alicam uzun kalicak bastirmalariyla beraber,ablam da gelicek tatile vs sartlari girince ben artik idare edemeyip patlama noktasina geldim ( annesi de yanimizdaydi) ve tartisma yasandi.Esim bu evden cik bosaniyoruz ne istiyosan soyle seklinde evden cikarinca bir sure ailemde kaldim ve arada tartismalar vs abim bir konustu esimle derken evlilik pazar yerine donmus oldu.Ve aslinda ben hakliyken haksiz konumuna dustum.
Suanda da at pazarligina donmus evlilikte benim istedigim sistemimizi kurmakken esimin istedikleri
1-annem 6 ayda bir buraya gelecek 2 ay 1 ay toplamda 3 ay bizde kalacak
2-ablam gelecek 1 ay bizde kalacak.
3-ben tatillerimi kendi sevdiklerimle geciricem cunku senle yasiyorum zaten.
4-yilbaslarinda annesiyle olucakmis
5-ev alma konusunda da daha zaman varmis
6-bu sartlarda da cocuk dusunemezmis

Okuyunca bana da cok mantiksiz geldi.bosanmak mantikli gibi sanki.

Kizlar duygusalim ve bana akil verin ne olur.Evliliginde buradan top döndüren var mi?
Adamın beyni yok .

Back
X