Herkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.
Esim ailesine(ablalarina ve ozellikle annesine) cok duskun ve ailenin en kucuk erkegi.Kisaca beni yok saymalariyla baslayan bir evlilik,esimle olan sevgiye guvenerek hic sorun yapmadim bir cok seye ama bunlar birikti birikti ve yanina esimin evlilik sistemi gerekliliklerine uyum saglama sorunu(zayif karakter) ve keyfine duskunlugu(birikim kafasi yok ) ve annemi 6 ayda bir -senede bir yanima alicam uzun kalicak bastirmalariyla beraber,ablam da gelicek tatile vs sartlari girince ben artik idare edemeyip patlama noktasina geldim ( annesi de yanimizdaydi) ve tartisma yasandi.Esim bu evden cik bosaniyoruz ne istiyosan soyle seklinde evden cikarinca bir sure ailemde kaldim ve arada tartismalar vs abim bir konustu esimle derken evlilik pazar yerine donmus oldu.Ve aslinda ben hakliyken haksiz konumuna dustum.
Suanda da at pazarligina donmus evlilikte benim istedigim sistemimizi kurmakken esimin istedikleri
1-annem 6 ayda bir buraya gelecek 2 ay 1 ay toplamda 3 ay bizde kalacak
2-ablam gelecek 1 ay bizde kalacak.
3-ben tatillerimi kendi sevdiklerimle geciricem cunku senle yasiyorum zaten.
4-yilbaslarinda annesiyle olucakmis
5-ev alma konusunda da daha zaman varmis
6-bu sartlarda da cocuk dusunemezmis
Okuyunca bana da cok mantiksiz geldi.bosanmak mantikli gibi sanki.
Kizlar duygusalim ve bana akil verin ne olur.Evliliginde buradan top döndüren var mi?
[/1 Kayımvaliden iyi biri mi sana cok mudahale mi ediyor 3 ay idere edebilirsin bence 2. Ablası ne alaka bekar mı sende niye 1 ay kalıyor işi gücü yok heralde 3 ev almak istemiyor belli ki maasına işine pek guvenemiyor 4 kac senelik evlisin esin cocuk istemiyor ya belli ki kafasında plan yapmış bence cocuk konusunu iyice konus hiç mi istemiyor 4 bu sebeblerden kesinlikle boşanılmaz bu zamanda 2. Evlilik cok mu iyi oluyor zannediyorsun Eger esin seni seviyorsa sana deger veriyorsa bu anlattıkların hepsi gecer