- 15 Şubat 2013
- 26.054
- En iyi cevaplar
- 1
- 100.482
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi haklisiniz :) boyle yaptikca sogudum haberi yok hala.valla salak bunlar,yeminlen salak.neyse iyi oldu pismanligim kalmadi.Bana bu sartlari sunan adami, ibreti alem olsun diye adam tutup.dövdürürüm
beni gormeden duramiyo diye hepten kanatlansinYaşlarınız kaç? Ya annesi ile ablası ne yaşatmış ki buna bu kadar bağımlı onlara? Ne yapıyorlar bir arada iken görmek isterdim. Memeyi bırakmayan 1,5 yaşında çocuk gibi tavırları.
Ayrılmayacaksiniz ters köşe yapın. Kendini sizin için nimet sanıyor bu adam, öyle olmadığını gösterin. Haklısın, sen aileden uçacak, kendi yuvanı kuracak olgunluğa gelmemişsin. Git onlarla yaşa, arada bana gelirsin, biz sevgili kalalım diye ciddi ciddi teklif edin. Haftada bir buluşsak yeter bence diyin.
.zaten bu sorunlar hallolursa kari koca hayati duzenleme terapisi alicaz.
Eğitim durumunuz nedir? Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Evli olduğunuz kişinin işi nedir? Konum olarak sizden yüksek bir yere mi sahip?Terapistte suan sevgi sorunumuz var mi konusunu işliyor.Sevgi sorunumuz olmadi ama esime dediki siz bu kadini degersiz ve insecure hissettiriyorsunuz bir sekilde.Calisin bu konuya dedi.
Kendisi 34, eşi 37 yaşında imişEğitim durumunuz nedir? Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Evli olduğunuz kişinin işi nedir? Konum olarak sizden yüksek bir yere mi sahip?
Bir de yaşınızı merak ettim.
Seni seveni zehir olsa da yut, seni sevmeyeni balda olsa unut der eskiler.Bu adamın bu ilişkiyi devam ettirme konusunda düzeleceğine gerçekten inancınız var mı?
Sanki problem sizdeymis gibi gelmiş birde şart sunuyor.
Dünya sadece bu adamdan ibaret değil.
Çocuk istiyorsunuz bu en doğal hakkınız.Bunu bile size bir lütuf gibi görüyor.Suan çocuk düşünemezmiş.Erkeklerin her yaşta çocuğu olabilir ama kadınların menopoz gibi bir durumu var.Siz 45-50 Yaşınıza geldiğinde çocuk isterse ne olacak?
Acaba hayatında başka biri daha olabilir mi?
Ay küçük de değiller.Adam neredeyse 40 yaşına gelmiş hala 4 yaşında gibi anne anne diye ağlayacak neredeyse.Kendisi 34, eşi 37 yaşında imiş
Yaşlarınız kaç? Ya annesi ile ablası ne yaşatmış ki buna bu kadar bağımlı onlara? Ne yapıyorlar bir arada iken görmek isterdim. Memeyi bırakmayan 1,5 yaşında çocuk gibi tavırları.
Ayrılmayacaksiniz ters köşe yapın. Kendini sizin için nimet sanıyor bu adam, öyle olmadığını gösterin. Haklısın, sen aileden uçacak, kendi yuvanı kuracak olgunluğa gelmemişsin. Git onlarla yaşa, arada bana gelirsin, biz sevgili kalalım diye ciddi ciddi teklif edin. Haftada bir buluşsak yeter bence diyin.
Alakası yok...seviyorsa bir sürede böyle deneyebilir, ki bence adam ailesine yerleşse, evini ve karısını çok arar.beni gormeden duramiyo diye hepten kanatlansin
Beni zorladikca bastirdikca soguyorum.Cinsel olarak ta birsey hissetmemeye basliyorsun.Ve buna ragmen gore gore halen bastirma cabasinda.zaten bu sorunlar hallolursa kari koca hayati duzenleme terapisi alicaz.
Bu arada kizlar,benim kadinlar klubunde okudugum konulara bakmis sifremi biliyordu ordan da saldiriyor suan bana.
Adam asiri duygusal ya vallai deliricem.Annemle sahilde yurumeyi,ablamla bilmemne yapmayi cok ozluyorum sen git annene beni de birak rahat takilayim ailemle arkadaslarimla diyor.Istersen gel istersen ailene git sana karismam diyor.Sogudum yeminle sogudum.En son dedimki ya ben resmen senden deger dileniyorum ailemle yemege gel diye bu ne ya dedim.
Neyse kizlar bosaniyoruz sonuc olarak.Koca olarak goremedigimi ilettim.
Geçirmiştir gezmiş görmüştür evlenince birden annesi ablası gelmiştir aklına3Annesi ve ablasıyla yaşarken de tatillerini başkalarıyla geçirdi mi acaba![]()