Kizlar ne olur evlilikte kök aile krizleri yasayanlar yazabilir mi?

Yaşlarınız kaç? Ya annesi ile ablası ne yaşatmış ki buna bu kadar bağımlı onlara? Ne yapıyorlar bir arada iken görmek isterdim. Memeyi bırakmayan 1,5 yaşında çocuk gibi tavırları.

Ayrılmayacaksiniz ters köşe yapın. Kendini sizin için nimet sanıyor bu adam, öyle olmadığını gösterin. Haklısın, sen aileden uçacak, kendi yuvanı kuracak olgunluğa gelmemişsin. Git onlarla yaşa, arada bana gelirsin, biz sevgili kalalım diye ciddi ciddi teklif edin. Haftada bir buluşsak yeter bence diyin.

Yaşlarınız kaç? Ya annesi ile ablası ne yaşatmış ki buna bu kadar bağımlı onlara? Ne yapıyorlar bir arada iken görmek isterdim. Memeyi bırakmayan 1,5 yaşında çocuk gibi tavırları.

Ayrılmayacaksiniz ters köşe yapın. Kendini sizin için nimet sanıyor bu adam, öyle olmadığını gösterin. Haklısın, sen aileden uçacak, kendi yuvanı kuracak olgunluğa gelmemişsin. Git onlarla yaşa, arada bana gelirsin, biz sevgili kalalım diye ciddi ciddi teklif edin. Haftada bir buluşsak yeter bence diyin.
beni gormeden duramiyo diye hepten kanatlansin

[/QUOTE]

Yaslarimizi da ogrenince artik millet agziyla degil baska yeriyle gulecek diye korkuyorum:) ben 34 esim 37:)

.zaten bu sorunlar hallolursa kari koca hayati duzenleme terapisi alicaz.

Terapiye harcayacağınız paralarla bir sürü ayakkabı, çanta alınır ve garanti veriyorum daha efektif kullanmış olursunuz.

Ya da siz bireysel terapi alın. Neden ben hala bu gerizekalıdan kopamıyorum ve beni manipüle etmesine izin veriyorum diye. Neden kafamı karıştırmasına izin veriyorum diye.

Terapistte suan sevgi sorunumuz var mi konusunu işliyor.Sevgi sorunumuz olmadi ama esime dediki siz bu kadini degersiz ve insecure hissettiriyorsunuz bir sekilde.Calisin bu konuya dedi.
Eğitim durumunuz nedir? Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Evli olduğunuz kişinin işi nedir? Konum olarak sizden yüksek bir yere mi sahip?
Bir de yaşınızı merak ettim.
Seni seveni zehir olsa da yut, seni sevmeyeni balda olsa unut der eskiler.Bu adamın bu ilişkiyi devam ettirme konusunda düzeleceğine gerçekten inancınız var mı?
Sanki problem sizdeymis gibi gelmiş birde şart sunuyor.
Dünya sadece bu adamdan ibaret değil.
Çocuk istiyorsunuz bu en doğal hakkınız.Bunu bile size bir lütuf gibi görüyor.Suan çocuk düşünemezmiş.Erkeklerin her yaşta çocuğu olabilir ama kadınların menopoz gibi bir durumu var.Siz 45-50 Yaşınıza geldiğinde çocuk isterse ne olacak?
Acaba hayatında başka biri daha olabilir mi?

Eğitim durumunuz nedir? Ekonomik özgürlüğünüz var mı? Evli olduğunuz kişinin işi nedir? Konum olarak sizden yüksek bir yere mi sahip?
Bir de yaşınızı merak ettim.
Seni seveni zehir olsa da yut, seni sevmeyeni balda olsa unut der eskiler.Bu adamın bu ilişkiyi devam ettirme konusunda düzeleceğine gerçekten inancınız var mı?
Sanki problem sizdeymis gibi gelmiş birde şart sunuyor.
Dünya sadece bu adamdan ibaret değil.
Çocuk istiyorsunuz bu en doğal hakkınız.Bunu bile size bir lütuf gibi görüyor.Suan çocuk düşünemezmiş.Erkeklerin her yaşta çocuğu olabilir ama kadınların menopoz gibi bir durumu var.Siz 45-50 Yaşınıza geldiğinde çocuk isterse ne olacak?
Acaba hayatında başka biri daha olabilir mi?
Kendisi 34, eşi 37 yaşında imiş

Kendisi 34, eşi 37 yaşında imiş
Ay küçük de değiller.Adam neredeyse 40 yaşına gelmiş hala 4 yaşında gibi anne anne diye ağlayacak neredeyse.
34 sizin en güzel yaşınız bir daha 34 yaşında olmayacaksınız konu sahibi.En güzel zamanları bu harabe adamda geçirmeye değer mi?Bence birde bunu düşünün

Siz oldurmaya çalışıyorsunuz da kendisinin çabası yok ki 🤔

Anahtar nokta 3.maddede, tatillerimi sevdiklerimle geçiricem de ne demek?

Sizi özünde “sevdiği” olarak görmüyor demek, siz hastalıkta sağlıkta bir yastıkta bir ömür geçireceği eşi misiniz yoksa Maltepe vergi dairesi mi? 🤦‍♀️

Henüz aile kavramını kafasında oturtamamış, sanki beraber olmanız için onu zorlayan var da o da kaçmaya çalışıyor. 😂
Bu durumda sadece sizinle değil hiçbir hanımla kolay kolay evlilik kuramaz.

Bu durumda hazır çocuk yokken topu ağlara gönderin derim. 👍

Yaslarimizi da ogrenince artik millet agziyla degil baska yeriyle gulecek diye korkuyorum:) ben 34 esim 37:)
[/QUOTE]
Yorumlarınızı okuyorum da, hem zeki hem çok sevimli bir kadınsınız siz ya. Eş kişisi sizi kayberderse 5 yıldızlı bir mal damgası vurdursun bi tarafına. ;)

beni gormeden duramiyo diye hepten kanatlansin
Alakası yok...seviyorsa bir sürede böyle deneyebilir, ki bence adam ailesine yerleşse, evini ve karısını çok arar.
Ayrıca 7/24 aynı çatı altında olmak sadece çocuk varsa elzem gibi geliyor bana. Hafta da 3-4 gün bir adamla çok bile. Ben bu 2 ev olayını evlilik düşündüğümünüz birine ciddi ciddi teklif etmiştim, o yanaşmadı, çok şey kaçırdı :D

eşiniz henüz büyümemiş. evlenmiş ama daha bir birey olarak anne ve abladan bağımsız bir hayatı olduğunun bile farkında değil.
sevgi her zaman çözüm değil. bence özellikle de sizin konunuzda.
çift terapisinden ziyade eşinizin kendisi için terapi alması daha sağlıklı bence.

Bu evlilikte siz ve istedikleriniz hiç yok.Adam kendi ve ailesi uzerine duzen kurup hayatina devam etmek istiyor.Siz de kirilmayin ama bir vazo kadar yer ve değer bulursaniz ne ala.
Ne yapacaksaniz bir an önce yapin.Azicik aşim ağrisiz başim iki gunluk dunyada sadece kendini dusunen kimse için hayatinizi tuketmeyin.

Beni zorladikca bastirdikca soguyorum.Cinsel olarak ta birsey hissetmemeye basliyorsun.Ve buna ragmen gore gore halen bastirma cabasinda.zaten bu sorunlar hallolursa kari koca hayati duzenleme terapisi alicaz.

Bence barışırsaniz herşey eskisinden daha kötü olacak, yapmayın derim

Annesiyle ablasıyla mutluluklar dileyip ayrılın bu adamdan. Her insan eş olmaya baba olmaya uygun değildir ne yapsanız ne kadar oldurmaya çalışsanız nafile bunu unutmayın yol yakınken kurtulun devam ederseniz o patlamalardan daha çok yaşarsınız çocuğunuza da yazık edersiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun güçlü olun lütfen.

37 yaşında olmasına hiç şaşırmadım desem?
Nedense bu tip olaylarda yaş büyük oluyor.

Kurtulmuşsunuz.
Evet bir süre insanın içinin acıması çok normal, sonuçta onu sevmiştiniz.
Bu yolun sonunda mutluluğa kavuşacağınıza inanıyorum. ❤️

Sevgili konu sahibi artık biraz öfkelenebilir misiniz lütfen.Bu adam sizi sevmiyor,size saygısı yok.Hatta ailesi boşa bunu sana kız mı yok diye birisini bile önermiş olabilirler.Sizi çok sakin gördüm ve tekrar söylüyorum ki siz bu adamdan bosanmazsiniz.Tıpış tıpış geri döneceğinizi düşünüyorum.Keşke yanılsam ancak burda sizin gibi olanların hep geri döndüğünü hatta sonrasında bize saldirdigini kocasını koruduğunu gördük.Eğer boşanirsaniz kadınlar kulübünde ilklerden olacaksınız

Niye oldurmaya çalışıyorsunuz ki?
Niye uzlaşmaya çalılıyorsunuz o şartları sunan bir adamla?

Bu adam sizi sevmiyor.Üzgünüm ama sevmiyor değer de vermiyor hatta saygı da duymuyor.

Diyelim ki adamı gönülsüzce ikna ettiniz o şartların hiçbirini kabul etmediniz boşanmayacaksınız.Adam da hadi comfort zone’nundan çıkmamak için istemeyerek kabul etti.Eee sorunlar çözüldü mü?Adam sizi hala sevmiyor hala değer vermiyor.Bu adam sizinle tatile bile gitmek istemiyor farkında mısınız neyi kurtarmaya çalışıyorsunuz terapilerle?

Eşinizin sizi sevmemesini değer vermemesini hangi terapi düzeltebilir?

Aranızda iletişim problemi olsa terapiye gidin evliliğinizi kurtarın derim ama sizde öyle bir şey yok.

Sorun adamın sizi sevmemesi.Herkes evleniyor diye evlenmiş işte normalde ömür boyu anasıyla yaşaması gereken bir tip.Birey olamamış büyüyememiş ki evlilik yürütsün

Sizinle yaşamayı bile size bir ödül olarak görüyor.Nasıl bir ego.Vallahi böyle bir insanla başa çıkılmaz uğraşılmaz ömrünüzden verir yine düzeltemezsiniz

Bu arada kizlar,benim kadinlar klubunde okudugum konulara bakmis sifremi biliyordu ordan da saldiriyor suan bana.

Hangi konulardan nasıl saldırıyor?

Adam asiri duygusal ya vallai deliricem.Annemle sahilde yurumeyi,ablamla bilmemne yapmayi cok ozluyorum sen git annene beni de birak rahat takilayim ailemle arkadaslarimla diyor.Istersen gel istersen ailene git sana karismam diyor.Sogudum yeminle sogudum.En son dedimki ya ben resmen senden deger dileniyorum ailemle yemege gel diye bu ne ya dedim.

İnanılmaz gerçekten 😬

Neyse kizlar bosaniyoruz sonuc olarak.Koca olarak goremedigimi ilettim.

Çok sevindim,umarım artık hiç bı oyununa gelmezsiniz, bitirdiniz bu işi. Hiç bı hakkınızı bırakmayın, tazminat bile isteyin, çok yıpranmış siniz kusurlu taraf o zaten

Back
X