- 16 Nisan 2020
- 327
- 794
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Son durum nedir boşanıyoruz yazmışsın ama netleştimi halledilebilecek bir sorundan dolayı bir yuvayı yıkmak çok aptalca yapacağı tek şey artık ayrı bir evinin ve hayatının olduğunu kabullenip etrafına da bunu kabul ettirmek ve burayı okuyorsa eğer şunu söylemek istiyorum sunduğu şartları hiç bir kadın kabul etmez eden kişiyle de enn fzzla 1 yıl evli kalabilir herşey gayet açık ve net bakın 187 mesaj olmuş bir Allahın kulu da -yahu adam da haklı" dememiş oysa ki burda ne konular var üyenin hevesle ve heyecanla açıp arkasına baka baka "munee konu mu kapatabilirmisin " diye kaçtığı
Ahh ah cok mantikli kadinlarimiz var bu platformda.Bir de cok alay edilir biliyosunuz :) Laf ettirmem valla burda cok guzel bir kitle var.Resmen canli terapi oluyor.Tabii her zaman yapiciliktan yanayiz her konuda.Asma kesme mantigi benim yapima da ters.Zaten esim burdan verip veristiriyor alttan ama ben de onun manipule yetenegini bildigim icin ordan zorluyorum.Ya toy olmasi gercekligi var.Simdi bunlar bazi erkeklerde hazir paket olarak var oluyor benimkinde olmamis :) oldurmaya calisiyorum ve bir kriz bir cinnet gerekti olup olmayacagini gormek icin.Ipleri birakmak istememesiyle alakali.ben de acik kart oynuyorum,oyun ve stratejiye girmiyorum o da yorucu yontem cunkuulkemıze cok acil bır sekılde evlılık oncesı saglık raporundan da once akıl saglıgı raporu sartı konmalı
kısılıgı oturmamıs kısıler evlılıge uygun gorulmemelı
rüstünü ispat etmesı gerekmelı 18 yasını doldurmak yetmemelı
mesela bakın konuda bahsı gecen adama
olmamıs yanı bu adam
evlılıkte herkes sorun yasar sorunsuz gecmesı teknık olarak mumkun degıl cunku 2 farklı kultur 2 farklı aıle 2 farklı ortam 2 ayrı cıns ınsanı aynı eve sokuyorsun tabıkı sorun olur
ama bu sorunlar muhakeme yetenegı olan ınsan olanla cozulur
bosuna ugrasmayın bence
Yalnız çok iyi konuşmuşsunKizlar herkese ,her yoruma isaret nasil koyarim da bildirim gitmesini saglarim bilemedim ancak şoyle yaziyim.
Maddelerinin hicbirini kabul etmiyorum bu degiskenlerle dolu dunyada dedim. Daha 1 gun bile gecirecek ne takatim,ne ruhum,ne bedenim kaldi dedim.Ben esimle aile sofrasinda yemek yiyemeyeceksem ki siz annenden kafalarinizi dike dike bunu ogrenmissiniz ama bunun yanlis bilgi oldugunu halen ogrenememissiniz ablalarin gibi sen de bosan hepiniz ananin evine donun o kadin da rahatlasin siz de rahatlayin en onemlisi ben de rahatliyim dedim.Nerdeyse 6 aydir bu maddelerden dolayi nasil noktalara geldik ve sen halen pazarlama politikanla lehine cevirmeye calisiyosun ama naparsan yap yemiyorum cunku degersiz hissediyorum,ait hissetmiyorum,deger dilenen biriymisim gibi hissesiyosun ve bu tarzdayken her kadini kaybedersin dedim.Ve artik agzimda da tuy bitti ben huzurumu istiyorum dedim.daha ev almamisiz (paramiz var beyfendi korkuyor ) sen anne pazarligi yapiyosun.sen eger ki o gezme planini 6 aya yap sen bak ben nasil senin savunmadigin hakki nasil savunucam ama rezillik cikararak dedim.haa bunu da bosanmazsak tabiiki ,tercih senin yapicam dedim.sen daha kendini dusunemiyosun onlari gecip beni nasil dusunuceksin aptal dedim.
Senin bu kafandaki sartlarin hepsi salakca ,aptalca ama senin tarzin dedim.
Sonuc; sensen ayrilmak istemiyorum dedi.
Peki bunlar degismezse seneye bosanicaz dedim.
Annelerinin olduramadigi paşalar bunlar.Analar da gurur duyar bunlarla bir de:)Yalnız çok iyi konuşmuşsunBaya baya nokta atışları yapmışsın şimdiden sonra o düşünsün Boşanmak istememekle olmuyoo işler göstersin bakalım gücünü bu evlilik için ne yapabileceğini herşeyden de önemlisi seni ne kadar sevdiğini
![]()
Yaşlarınız kaç? Ya annesi ile ablası ne yaşatmış ki buna bu kadar bağımlı onlara? Ne yapıyorlar bir arada iken görmek isterdim. Memeyi bırakmayan 1,5 yaşında çocuk gibi tavırları.
Ayrılmayacaksiniz ters köşe yapın. Kendini sizin için nimet sanıyor bu adam, öyle olmadığını gösterin. Haklısın, sen aileden uçacak, kendi yuvanı kuracak olgunluğa gelmemişsin. Git onlarla yaşa, arada bana gelirsin, biz sevgili kalalım diye ciddi ciddi teklif edin. Haftada bir buluşsak yeter bence diyin.
Bence birakin inceldigi yerden kopsun erkekmi sart koyar kadinmi anlayamadim bn siz sart koymaniz gerekirken eve donmek icin o size koyuyor bence birakin kopsun o ipler zaten bosanma lafinida etmisHerkese merhaba.Uzuun zamandir burada kayinvalide,es ailesi gibi konulari okuyup okuyup yorumlar yaziyorum,fikirler aliyorum ama evliligiminde nerdeyse sona geldigi bir donemde (terapi,kurtarma calismalari icin ugrasiyoruz) sizlerden alacagim yasanmis orneklere cok ihtiyacim var.Tabiiki her cift parmak izi gibi ama ne olur son cabalarimizda destek olacak bisiyler soyleyin bana.
Esim ailesine(ablalarina ve ozellikle annesine) cok duskun ve ailenin en kucuk erkegi.Kisaca beni yok saymalariyla baslayan bir evlilik,esimle olan sevgiye guvenerek hic sorun yapmadim bir cok seye ama bunlar birikti birikti ve yanina esimin evlilik sistemi gerekliliklerine uyum saglama sorunu(zayif karakter) ve keyfine duskunlugu(birikim kafasi yok ) ve annemi 6 ayda bir -senede bir yanima alicam uzun kalicak bastirmalariyla beraber,ablam da gelicek tatile vs sartlari girince ben artik idare edemeyip patlama noktasina geldim ( annesi de yanimizdaydi) ve tartisma yasandi.Esim bu evden cik bosaniyoruz ne istiyosan soyle seklinde evden cikarinca bir sure ailemde kaldim ve arada tartismalar vs abim bir konustu esimle derken evlilik pazar yerine donmus oldu.Ve aslinda ben hakliyken haksiz konumuna dustum.
Suanda da at pazarligina donmus evlilikte benim istedigim sistemimizi kurmakken esimin istedikleri
1-annem 6 ayda bir buraya gelecek 2 ay 1 ay toplamda 3 ay bizde kalacak
2-ablam gelecek 1 ay bizde kalacak.
3-ben tatillerimi kendi sevdiklerimle geciricem cunku senle yasiyorum zaten.
4-yilbaslarinda annesiyle olucakmis
5-ev alma konusunda da daha zaman varmis
6-bu sartlarda da cocuk dusunemezmis
Okuyunca bana da cok mantiksiz geldi.bosanmak mantikli gibi sanki.
Kizlar duygusalim ve bana akil verin ne olur.Evliliginde buradan top döndüren var mi?
Kizlar benim tarafimdan vekaletim,dilekcem avukatta.Yani konusmaya yanastigim icin halen kaktirmaya calisiyor ve olmadigi icin de sure kazaniyor ve o surenin sonuna geldik.Kabul etmedigimi kabul edecek yalniz artik anne ve abla yaninda da beni bastiramaz ya allah konusacam cat cat ,oyle bedavaya yok.Bu ipleri kurtarma pesinde.Ev vs konusu zaten artik benim sartim oldu.ev işine girmezsek hayatta susmam ver sende dilekceni dedim.korkunun ecele faydasi yok.Niye seneye boşanıyorsunuz en erken ne zamansa o zaman dicektiniz. Hatta avukat falanda tutun olayın ciddiyetini anlasın
Kizlar hislerim bu dediginiz yönde oldugum icin bu haldeyim zaten.umarim ben de yanilirim da duzene girer bazi seyler.Kurtarma çabanızı anlıyorum ama nasıl tarif etsem sanki gözleme hamuruyla baklava yapmaya çalışıyorsunuz ve ne kadar inat etseniz de sonuçta olup olmayacağı şimdiden belli. Bugün boşanmayacaksınız ama bu adamla ya 1 yıl ya 2 yıl sonra yine çıkmaza gireceksiniz. Şimdi gözü korkacak belki ve ne derseniz tamam diyecek ama biraz zaman geçince yine bu kıvama gelecek.
Umarım ben yanılırım ve evliliğinizi kurtarıp mutlu olursunuz.
Barıştıktan sonraki süreci de iyi yönetirseniz düzene girersiniz diye düşünüyorum.Çünkü ilişkinizde şiddet yok kadın yok alkol yok ,çok çok altından kalkamayacağınız sorunlar değil yani .Sadece bir sindirme politikası uygulamaya çalışmış.Bu saatten sonrada kaç yıl geçerse geçsin buna izin vereceğinizi düşünmüyorum bu tavrınızı çocuğunuz da olsa bırakmayın, boşanmaktan, sizi kaybetmeyi göze alabilen erkekleri silkelemekten korkmayınKizlar hislerim bu dediginiz yönde oldugum icin bu haldeyim zaten.umarim ben de yanilirim da duzene girer bazi seyler.