kizlar yardim eder misiniz/ akvaryum için balık önerileri

lorin88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
264
105
43
Mrb kizlar oncelikle ozur diliyorum konuyu buraya actigim icin esim buyuk bi akvaryum almis daha once hic balik bakmadik hangi baliklari bsleyebilirim bu akvaryumda bilgisi olanlar yardim eder misiniz:)

Balık aldıktan sonra onun mavi bir ilacı var mürekkep gibi, balıkların hasta olmasını engeller, onu muhakkak alıp, düzenli olarak kullanmanız lazım. Balıklar hasta olduktan sonra kullanmanın anlamı yok çünkü. Bilgin olsun :)

Tesekkur edirim kizlarrr bide kaplumbaga ve balik beraber beslenir mi ayni akvaryumda gulmeyin de bilmiyorum yani:) ;)

Mrb kizlar oncelikle ozur diliyorum konuyu buraya actigim icin esim buyuk bi akvaryum almis daha once hic balik bakmadik hangi baliklari bsleyebilirim bu akvaryumda bilgisi olanlar yardim eder misiniz:)
Balık deyip geçme çok zor.

En kolay hayvan besleme zannedilir ama çok zor bilmeyince. Sonra teker teker ölüverir.

Bu işi bilmiyorsanız keşke hiç girmeseydiniz. Kaç litre akvaryum?

Japon alin en kolayi. Bakmayi ogrenince cesitlenir.

Tesekkur edirim kizlarrr bide kaplumbaga ve balik beraber beslenir mi ayni akvaryumda gulmeyin de bilmiyorum yani:) ;)
Beslenmez.
Kaplumbagalar saldirir, yemeye calisir baliklari.
Her balik turu de yanyana konmaz.
Mesela ciklet diger turlerle yasamaz
beta baligi yalniz yasamak ister. Bir kac beta ayni akvaryumda olunca bir lider secmek icin bol bol kavga ederler.
Akvaryumcularda dikkat ettiysen ozel akvaryumlari vardir kucuk kucuk bolmelerde ayri yasarlar.
Klasik olarak japon lepistes kilic gibi baliklar beslenebilir.
Bunun disinda kopek baligi bile besleyen var. Merak meselesi.
Cok yavru alayim, ha dogurdu ha doguracak aman yavrusunu yemesin gibi baliklarla hasir nesir olayim dersen kilic baligi bu konuda iyidir. Lepistes de oyle.
Akvaryumcular seni yonlendirir zaten gittiginde.

Konu evcil hayvanlar bölümüne taşındı,bilginize..

Akvaryum kaç litre, ne tür bir akvaryum istiyorsunuz? Üresinler yavru göreyim isteğiniz var mı mesela? Daha sert balıkların olduğu bir akvaryum mu istiyorsunuz yoksa sakin mi olsun? Kapağı var mı?
Vs vs : ) Akvaryum kurmak kolay bir iş değil. Benim evimde bir ara 5 akvaryum vardı, kendime hakim olamadım : )

Akvaryum kaç litre, ne tür bir akvaryum istiyorsunuz? Üresinler yavru göreyim isteğiniz var mı mesela? Daha sert balıkların olduğu bir akvaryum mu istiyorsunuz yoksa sakin mi olsun? Kapağı var mı?
Vs vs : ) Akvaryum kurmak kolay bir iş değil. Benim evimde bir ara 5 akvaryum vardı, kendime hakim olamadım : )
Valla kac lt bilmiyorum ama eni 80 cm mis nsl oluyo bilmiyorm:) ureme falan degil ama boyle renkli renkli baliklar istiyorm hic bakmadm daha once yapabilir miyim onuda bilmiyorm:(

Back
X