Kızlar yardım eder misiniz ?

atalay_

Prense gerek yok. Ben kralın kızıyım!
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
727
293
108
Bugün evlilik yıldönümümüz ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çalışıyorum. Sabah erken kalkıp süsleseydin hazırlık yapsaydın demeyin çünkü o benden önce eve geliyor Ne yapabilirim bu bizim evlilikte ilk yılımız :)

kalpli kücük kagıt alın. işyerinizde bişiler yazın. güzel şeyler.
akşam eve gecince yemekleri hazırlayın. markete falan gönderin.
masayı kurun. o kagıtlarıda serpiştirin biyerlere.
vs. vs.

ailenden birileri evine yakın mı?
birazda maddiyatla ilgilidir planlar , senin nasıl bir düşüncen var ?

gitmesini saglayın bence.
yatak odanızada gül yaprakları serpiştirebilirsiniz.
seksi bide kıyafet giyin.
pasta hediyeden daha cok anlamlı olur

bir yemek rezervasyonu yaptırıp bir de sonrası için sinema bileti alıp bunu ona mesajla yazarsınız.
planınızı söylemeden sadece saat kaçta nerede olmasını istediğinizi.
ama bu durumda eğer o da size evde birşeyler hazırlamışsa planlarınız çakışabilir.
hazırlar mı ?

madem zamanın yok ufak tefek bir süpriz yap mesela dışarıda başbaşa bir yemek yiyin birde bir hediye al.
sanırım öyle olacak
ailenden birileri evine yakın mı?
birazda maddiyatla ilgilidir planlar , senin nasıl bir düşüncen var ?
Annem evime yakın ama ablamın bebeğine bakıyor Birazda problem ay sonu olmasında açıkçası maddi olarak pek bitik oldugumuz dönem bu ay çok yakın 2 düğün vardı ve biz birinde kirve idik :)
gitmesini saglayın bence.
yatak odanızada gül yaprakları serpiştirebilirsiniz.
seksi bide kıyafet giyin.
pasta hediyeden daha cok anlamlı olur
bende hediye yerine pasta almayı düşünüyorum açıkçası yatak odasına gül serpiştirme olayı güzel birde kıyafet olayı da olabilir o oturma odasında iken bile yapabilirim bunu :)
onemlı olan bırlıkte mutlu olmak cok buyuk seyler yapmanıza gerek varmı kı
büyük birşey değil ama sonuçta ilk bu ya o yüzden :)

bir restorandan rezervasyon yaptırın
ve şefin, eşinizi arayıp söylemesini sağlayın
hani davetlisiniz diye eşiniz tarafından
teklifinizi çekici ve şaşırtıcı kılacaktır
bir de masayı özel hazırlamalarını söyleyin (yönlendirin çalışanları)
orda buluşun
böyle oyunlar katmayı seviyorum ben ilişkiye

Hayatta yapmaz dediğim şeyleri yaptıgı için genelde net değilim bu konuda Buda harika bir fikirmiş hemde incir reçeli 2 ye gitmek istiyordu :)

bende hediye yerine pasta almayı düşünüyorum açıkçası yatak odasına gül serpiştirme olayı güzel birde kıyafet olayı da olabilir o oturma odasında iken bile yapabilirim bunu :)
tüllü terligin varsa. odaya girerken kafasına fırlat cok cekici ve seksi olur

bu ilkse eğer dışarda bir program deneyin başbaşa bir yemek güzel olabilir zira seneye küçük bir ferdi daha olacak ailenizin ve bu sebeple evde kutlamak zorunda kalabilirsiniz :) bu sebeple ve ilk olması nedeniyle dışarda güzel bir yemek ve eşinize onunla bir ömür geçermek istediğinizi anlatan içinde beklediğniz bebeğinizi de hatırlatan bir hediye alın. espirisi olsun diye belki bir çift beyaz küçük patikte alabilirsiniz :) bebeğinizden babasına hatıra :) daha nice uzun yıllarınız olsun ailecek sağlıkla inşallah

Buda çok hoş olur aslında çok teşekkürler :)

Bence iş yerinde iyice süslen madem o senden önce eve gelecek o zaten evde sana elinden geldiğince bir şeyler hazırlamıştır al eline bi pasta git sevgiden daha büyük hediye mi olurmuş :)

ben kendimden örnek vereyim.benim eşim öyle pastadan romantiklikten anlamaz.
özel günlerde eğer ben birşey yapacaksam onun tarafından düşünürüm.
al bir kangal sucuk :) yada onun sevdiği bir yiyecek.keyifle yesin.illa pasta istiyorsan küçük bir ekler bile ona yetecektir.
yeterki birlikte paylaşıp aynı duyguları yaşayın.zaten güzel bir hediye karnında taşıyorsun.
bebişin ultrason fotoğrafını da hediye edebilirsin

haklısın canım ...
ıns guzel gecer gununuz...

bi restoran yada kafede masa yaptır sonra eşini ara hemen gelmen lazım çok kötü bişe oldu falan de (Allah korusun) sonra onu al ve oraya götür. ama bunun erkeğin yapması daha mantıklı olurdu tabiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…