bi restoran yada kafede masa yaptır sonra eşini ara hemen gelmen lazım çok kötü bişe oldu falan de (Allah korusun) sonra onu al ve oraya götür.ama bunun erkeğin yapması daha mantıklı olurdu tabiii
Bugün evlilik yıldönümümüz ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çalışıyorum. Sabah erken kalkıp süsleseydin hazırlık yapsaydın demeyin çünkü o benden önce eve geliyorNe yapabilirim bu bizim evlilikte ilk yılımız :)
Sevgiliyken nisan 1 de evde cama çıkıp ( sokaktayım havası vermek için ) çok feci kaza yaptım nolur gel aşkım falan demiştim ilk bir nisan 1 dimi dedi sonra tabi inandırdım sonra ne mi oldu ? ağzımla burnumun yerini değiştirmek istediaklım çıkardı şahsen bana böyle bir şey yapılsa. sevinmek yerine ağzını burnunu dağıtabilirim karşımdakininriskli bence. ama şu tüllü terlik fırlatma olayı iyiymiş
ya normalde yapmaz ama şaşırtabilirde bilemiyorum.Evlilik yildonumu oldugu icin belki o bi seyler yapmayi dusunuyodur hani esinin dogum gunu degil sonucta anlatabildim mi acaba
bende kv kp falan gelir diye düşünüyorum açıkçası genelde öyle olur daa :)İlk evlilik yıldönümümde habersiz gelen misafiri ağırlamak zorunda kalmıştım hala içim acırumarım sizinki güzel geçer
Evet güzel olabilir bencede bi karar vermem lazım :)Geçen gün bizim de 1.yilimizdi. Ben hicbir sey hazirlamadim. Eşim geç geldigi için gece Ortaköy'e gittik pastamizi kestik, yedik. Gezdik ve evimize döndük.
Illa evde bir sey yapmaniza gerek yok. Beraber disari çıkıp gezebilirsiniz...
kuaföre gidip bir güzel süslenin yemeği de dışardan söyleyin. Eşinizle birlikte nice sağlıklı ve mutlu yıllar temenni ederim...Bugün evlilik yıldönümümüz ve ben ne yapacağımı bilmiyorum. Çalışıyorum. Sabah erken kalkıp süsleseydin hazırlık yapsaydın demeyin çünkü o benden önce eve geliyorNe yapabilirim bu bizim evlilikte ilk yılımız :)
Emin olamıyorum o yüzden bende minik bir pasta alıp eve gidip o tv karşısında ikende süslenmeyi yatak odamızı biraz süslemeyi düşünüyorum. Minik notlarda serpiştiririm yatağın üzerine bakıcam artık :)Şahsen sadece hediye alırdım birde belki küçük bir pasta ilk evlilik yıldönümünüz eşiniz de dışarda rezervasyon falan yapmış sa bbirinizinki çöpe gider çünkü. Eşiniz yapmış olabilirmi sizce böyle bir süpriz.
Çok teşekkür ederim :)kuaföre gidip bir güzel süslenin yemeği de dışardan söyleyin. Eşinizle birlikte nice sağlıklı ve mutlu yıllar temenni ederim...
nedense bu oyunlar bana ço film tadında geliyor. Öyle bir şey olsa çok kişi yemez bence, artık telefon sapıklarının ve telefon dolandırıcılığının hat safhada olduğu bir dönemde çok gereksiz.bir restorandan rezervasyon yaptırın
ve şefin, eşinizi arayıp söylemesini sağlayın
hani davetlisiniz diye eşiniz tarafından
teklifinizi çekici ve şaşırtıcı kılacaktır
bir de masayı özel hazırlamalarını söyleyin (yönlendirin çalışanları)
orda buluşun
böyle oyunlar katmayı seviyorum ben ilişkiye
nedense bu oyunlar bana ço film tadında geliyor. Öyle bir şey olsa çok kişi yemez bence, artık telefon sapıklarının ve telefon dolandırıcılığının hat safhada olduğu bir dönemde çok gereksiz.
Öyle bir şey olsa şahsen benim eşim güler telefon açıp bana. Senin beklediğin büyülü buluşmalar yüksek bütçeli filmlerde olur.
bebek bekliyor arkadaş :) şarap işi iptalEvlilik yıldönümünü dışarıda kutlamak bana güzel gelmiyor, başbaşa etrafta insanlar olmadan kutlanmalı kutlanacaksa
Yemeği dışarıdan söyleyin akşam mutfak işleri ile uğraşmazsınız, iş çıkışı güzel bir şişe şarap alın alkol alıyorsanız, bir de kuaföre uğrayın, başbaşa güzel bir yemek sonrası çözülür zaten. Allah bir yastıkta kocamak nasip etsin
bebek bekliyor arkadaş :) şarap işi iptal
aslında ATTRAENTE haklı siz ilk yılınızda en güzel hediyenizi yaradan dan almışsınız zaten bu geceyi bebeğinizin sağlıkla size kavuşması için dua ederek ve gelecek aylarda yapacaklarınızla ilgili sohbet ederek başbaşa geçirin.Amanınnnn ben onu kaçırmışım :)
Siz hediyeyi peşinen almışsınız o zaman:)
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin
ufaklıktan da bir not eklemeyi unutmayın "ANNEMİ VE BENİ ÇOK SEV BABAAAA"Arkadaşlar işyerinde biraz makyaj falan yapıcam eve gidince de güzel bir giyinirim. Giderkende minik bir pasta alacağım. Yemek yedikten sonra yatak odasını biraz süslerim. Hiçbirşey olmamış gibi dışarı çıkar mutfaktan pastamızı getiririm pastanın yanlarına da minik notlar yazarım şuan en maliyetsiz ve hoşuna gidecek olanın bu oldugunu düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?