ne kadar kalacaksınız şehir dışında
o belli değil işte en erken 1 sene
bunu vazgeçirme gibi birçabaya girme zaten başaramazsın. direk buraya yazdıklarını söylemelisin bence.
ne demek nakliyede sorun olur eski şeyleri kullan.
ilk taşınan siz olmazsınız böyle bir konuda. gayette zararsız şekilde taşıma işi oluyor. bence açık açık onları kırmak değişde ne hissettiklerinin direk annesine nişanlınmın yanında söylemelisin.
ben bunu kabul edemem demelisin.
siz haklısınız o zaman tabiki eşyalarınızı ilk kullanan kişi olmayı istemek hakkınız yeni evlisiniz olurmu hiç başkasının yatakodası filan. ayrıca taşınan nasıl taşınıyor kimseninde eşyasına birşey olmuyor ama nişanlınızı annesi ikna etmişse işiniz zor biraz tartışma çıkarmadan sakin sakin konuşun yeni evliyiz başkalarının eşyalarınımı kullacağız içimize sinmez filan deyin
söyledim hem nişanlıma hemde annesine ama dinlemiyorlar
zor bi durum canım anlıyorum seni..ama nerde doyuyorsan memleketin orasıdır kayınvaliden yanlış biraz..madem orda bi hayatı var nişanlının bı duruma alışması lazım..
bence sen diret biraz rahatlıkla söyleyebilirsin burda yazdıklarını kayınvalidene sonuçta kızacak alınacak birşey göremedim ben..
nişanlınında sana destek olması lazım öyle şeymi olur ya.
heralde akıllarında düğünde masraf etmeden düğünde takılanlarla eşyaları almak mı var acaba ? hani kaynana masraf olmasın 1 yıl sonrada alınan eşyaları sen ile eşin ödeyip alır diyemi düşünüo.
ya misafirliğe gittiğinde bile ne biliyim tatile falan bi ev kiralısorun eşyalı ben o 1 haftada bile rahat edemiyorum eşyalardan dolayı falan. insan benimsemeleri sahiplenmeli evini, eşyalarını
allah yardımcın olsun cnm, ben böyle birşeyi kabul etmezdim ki bana kına gecesi sepetini öyle kuzeninin varmış teklif ettiler ona bile hayır dedim böyle bişeyi hiçmi hiç kabul etmezdim. nişanlıma da annesinede onlar bıkana kadar söylerdms
Çok şaşırtıcı çok üzüldüm canım.Bi ara banada öle bişeyler söylendi bnde ewimiz yapılana kadar 1 sene falan kirada oturacağım ewimz bittiğinde geçiçes.Ama aldırdım ben herşeyimi.Ben kendime düşeni aldım tek başıma ailemin bile desteği yok çünkü ew almışlardı anca kendileri geçiniyorlar.Damat tarafınada herşeyi aldırdım.O kadar basit değil.Kendi kızını oturtmazdı kendiside olsaydı eski eşyalara.Ama sorunun çözümü tamda nişanlında malesef.
o nasıl bi düşünce yapısı ya yeni evli ciftin ne işi var eski esyalı evde :44:bir yerden bir yere taşınan ilk eşyalar siznkiler olmayacak kı herkes ev tasıyo dikkatli tasınırsa hiçbişey olmaz bence önce işe nişanlını ıkna etmekle baslamalısın canım o annesini ikna eder eger isterse
ah bi onu ikna etmeyi becerebilsem herşey tamam
kullandığın yöntem neydi canım ya bizim ki 1 senede kalabilir 5 senede ama 1 sene geçmeden ev almayı düşünüyormuş öyle eşyaları alırız diyor.nasıl ikna ettin canım?
edersin canım ya anlat acık acık bnce o da pek ıstemez baskasının kullandgı esyaları kullanmayı evlendiği zaman düğün ne zaman bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?