Kızlar yardım edin bebeğim için çok endişeleniyorum..

ekavuk

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
80
1
611
Tekirdağ
kızlar merhaba;

24+4 günlük hamileyim son 1 haftadır sürekli kafamda ya bebeğime birşey olursa endişesi var. Çalışan bir bayanım ama sürekli aklıma takılıp sosyal ve iş yaşantımı etkiliyor ve bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum.

Sizce bu normal mi? Sizdede aynı düşünceler varmı, yoksa ben mi abartıyorum. Yardımlarınzı bekliyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

cnm ben daha 19 haftalıgım tam bilemicem ama öle düsünme olumsuz düsünrsen allah korusun olumsuz sonucalr dogurabilir ii düsün ii olsun bebegine neden bişy olsun sne ona en iyi sekilde bakıyosundur zaten içini rahat tut bebkte rahat olur ozmn :)

bence fazla evhamlanıyosun. ben bi düşük birde dış gebelik yaşadım dış gebelik sonrası sezeryan oldum. 10 aylık evliyim ve şu anda 3 bebişimizi bekliyoruz doktor bir sorun olmadığını gelişimin iyi olduğunu söylediği andan itibaren içim rahat herkez her bebeğimi kaybetmem sonunuda bidaha olmaz dedi. ben heyşeyin allahtan olduğuna inanıyorum. yavrumun dünyada alacak nefesi yiyecek ekmeği varsa rabbim onu bana nasip eder. bu şeikilde kendini gerip bebeğide germe derim ben ama tabiki fikir senin canım

Abartmayınız lütfen.

Tamam her insan bebeği için endişelenir ama sizinki resmen hayatınızı etkiler olmuş. Eğerki devam ederse destek alın:delphin:

evham yapma canim... arada bende de oluyor .. ama kafamdan atmaya calisiyorum.. stresi hisseder bebegin.. herseyin cok guzel olucagini dusun.. kendini de fazla yormamaya calis

kızlar merhaba;

24+4 günlük hamileyim son 1 haftadır sürekli kafamda ya bebeğime birşey olursa endişesi var. Çalışan bir bayanım ama sürekli aklıma takılıp sosyal ve iş yaşantımı etkiliyor ve bebeğime birşey olacak diye çok korkuyorum.

Sizce bu normal mi? Sizdede aynı düşünceler varmı, yoksa ben mi abartıyorum. Yardımlarınzı bekliyorum. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

cnm rahat ol allahın izniyle hiç bişi olmayacak bebeğine zaten bi problem olsa ilk aylardas düşük oluyor sen kendine olabildiğince dikkat et gerisini allaha bırak ne yaşanacaksa zaten ne yapsan önüne geçemezsin bolca dua et k,tap oku bebek mağazalarını gez ok

canım ALLAH KORUSUN birşey olmaz inşallah , sana tavsiyem esmaül hüsna ALLAHIN isimlerini zikret özellikle EL-MÜBDı ismini zikret anlamlarını oku . ayetel kürsü , amenerresulü, yasin oku vesveselerin yok olsun , bi de canım kişisel gelişime benzer kitaplar oku çok faydasını görürsün , ALLAH yardımcın olsun..

galiba birçok hamilede olan bir durum bu,bir ara bendede olmuştu,çok fazla araştırıp okuyordum,buda hep kafamı karıştırıyordu,ama artık rahat olmaya çalışıyorum,Allah'a bol bol dua et ve bence düşünmemeye çalış.sevgiler.

Back
X