kızlar yardım edin,doymuyorum:(

yellowflower

Artik 59a geleyim:)
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
273
1
46
İzmir
kızlar kafayı yemek üzereyim,3 aylık bi oğlum var ve emzirme bahanesiyle helvalar,hamur işleri,şerbetli tatlıları löp löp yedim bu zamana kadar,2 gündür sağlıklı beslenmeye çalışıyorum,abur cubur yemedim,tatlı yemedim,ekmek yememeye çalışıyorum ama olmuyo doymuyorum heleki ekmek yemezsem hiç doymamış gibi hissediyorum,ne yapmam lazım kızlar bana akıl verin:18:

canım yemekten önce en az 2bardak su içsofradan çok yemişcesine tokluk veriyo
sonra canın bişey çektiğinde yine önce su iç sonra onu ye bende çok işe yarıyo ama işte ben abur cubur düşkünüyum.

alışırsın devam et.
vucudunun senı yonetmesıne ızın verme, sen onu yönet.
1 hafta sık dişini.

sabah kahvaltısında: lor peynırıi, dereotu, domates, salatalık, roka, 1 haslanmıs yumurta veya yagsız omlet falan ye. yanında 1-2 dılım tam tahıllı ekmek. (ben genelde etımek yıyorum cok sevdıgım ıcın.)

ara öğün yap mutlaka. ben kuru erık veya kuru kayısı+badem/cevız/fındık+ 1 cay bardagı süt tüketıyorum

öğlen: kuru baklagıl/makarna/tavuk/et/balık+salata+corba

yıne ara öğün yap. yogurt + meyve

aksam: sebze yemeği+ corba+salata tuket

eğer aksam cok acıkırsan 1 fıncan sıcak corba iç. sıcak seyler tok tutar demıstı bu forumdakı bıyet topığındekı bı arkadasım.

yorumlarınız için sağolun kızlar,nasıl böyle oldum hala şaşırıyorum,rosewind çok su içiyorum ama o helvayı o ekmeği yemedimmi midem bomboş hissediyorum

ya benim sorunum mesela ac degilim hatta cok yedim sistim ama yok azim bos durmucak cikolata cola artik allah ne verdiyse yaa daha 22 yasindayim 44 beden giyiniyorum benim kalcam var birsürü giyemedgim kiyafetlerim var sigmiyorum yaaa

her öğünden önce 2 çorba kaşığı yulaf ezmesi 2 bardak su ile inanılmaz tokluk sağlar. hiç bir yan etkisi yok sindirim sistemini ve bağışıklık sistemini destekler

Salata ve suyla gidermeye çalışın,kendinizi kandırın ,marul yiyin ,yeşilliklere yönelin.
Akşam saatlerinde canınız bir şey isterse sabah ya da öğlen yerim diye kendinizi durdurun.
Zayıf halinizi düşünün motivasyonunuzu toplayın,bu zamana kadar yedim deyin.
Elbette ödüllendirin kendinizi ama bir öğün yerine bir sütlü tatlı yiyin bunu sabah saatlerinde yapın ,akşam yapmayın.
Olmayan kıyafetleri deneyip aynada kendinize bakın.

Back
X