esın ne ıs yapıyorIstemiyoduk dikkat ediyoduk ama süpriz oldu
Mobilyaci ortak dukkanlari var ve universiteye hazirlaniyo biyandan da mimarlik icinesın ne ıs yapıyor
ee bebegı ndn ıstemıyormus pasaMobilyaci ortak dukkanlari var ve universiteye hazirlaniyo biyandan da mimarlik icin
Aslinda dedikleri gibi biri degil esim damarima basiyo ona karsilik verip tartismam icin ama ben karsisinda susuyorum cevap vermiyorum bu kez de bu sekilde ustume geliyo. Peki ben o kucucuk yavruya nasil kiuabilirim rabbimin verdigi emanete soyler misin ?Demekki eşinle ilgili ailene kötü şeyler söyleyenler haklıymış.
Seni sevemiyorum diyen , eski sevgilisiyle karşılaştıran adamdan nasıl uzaklaşmıyorsun da bir de çocuk yapıyorsun anlamıyorum.
Cesaretin varsa doğur çocuğunu. Ama bu adamla evlilik olmaz.
Morali iyi oldugu zaman istiyo elleriyle besliyo ama isiyle ilgili ters bisey oldugunda solugu benimle tartismakta aliyo bende diyorum konuyu actigi zaman istemiyodunda niye yaptin ben tek basima yapmadm diye bu kez de susuyo konuyu degistiriyoee bebegı ndn ıstemıyormus pasa
yaparklen aklı neredeymıs
dengesız o zaman ,Morali iyi oldugu zaman istiyo elleriyle besliyo ama isiyle ilgili ters bisey oldugunda solugu benimle tartismakta aliyo bende diyorum konuyu actigi zaman istemiyodunda niye yaptin ben tek basima yapmadm diye bu kez de susuyo konuyu degistiriyo
Malesef aileden kimse yok yanimzda tekiz burda kucukkende sorun yasayarak buyumus zaten tek oldugumz icinde nazini bana geciriyo ablasina anlatiyorum ablasi bile kiziyo bide babasiz buyudugu icin 7 yasindan itibaren calismaya baslamis surekli disarida oldugu icon evin yuvanin nasil bisey oldugunu bilmiyodengesız o zaman ,
dısarda kımseye bısey dıyemeyen evın ıcınde esıp gurleyen bırı demekkı
bundan baska kotu bır huyu varmı pekıMalesef aileden kimse yok yanimzda tekiz burda kucukkende sorun yasayarak buyumus zaten tek oldugumz icinde nazini bana geciriyo ablasina anlatiyorum ablasi bile kiziyo
Hayir baska kotu huyu yok sadece kizdigi zaman gecmisi katarak ailemin yaptigini soyleyerek damarima basiyo seslenmeyince iyice kiziyo sinirleniyo seslensem bu kez de karsimda konusuyo susmuyo deyip o yuzden de tartisma cikar diye susuyorumbundan baska kotu bır huyu varmı pekı
sankı babamı anlatıyosun ,Hayir baska kotu huyu yok sadece kizdigi zaman gecmisi katarak ailemin yaptigini soyleyerek damarima basiyo seslenmeyince iyice kiziyo sinirleniyo seslensem bu kez de karsimda konusuyo susmuyo deyip o yuzden de tartisma cikar diye susuyorum
Ciddi misin yaaasankı babamı anlatıyosun ,
bu adam degısmez hayatın boyunca cekersın soylıyım sana
Ciddi misin yaaa
evet , annem bıraz sınırlendırsın onu zaten senın annen soyle baban soyle kardeslerın soyle dıye baslıyo o kdr cok dınledımkı bu lafları mıdem artık bulanıyrCiddi misin yaaa
Bizim ailede gormezdm ben hic ailelerdeb biri kotu bisey yapsa hic o konu acilip gindeme gelmez yinede evine gidilirdi kotu bisey soylenmezdi kesinlikle ben esimde gordum sadece bunu. Rabbim seninde anneninde yardimcisi olsunevet , annem bıraz sınırlendırsın onu zaten senın annen soyle baban soyle kardeslerın soyle dıye baslıyo o kdr cok dınledımkı bu lafları mıdem artık bulanıyr
boyle gelmıs boyle gıder canım ,Bizim ailede gormezdm ben hic ailelerdeb biri kotu bisey yapsa hic o konu acilip gindeme gelmez yinede evine gidilirdi kotu bisey soylenmezdi kesinlikle ben esimde gordum sadece bunu. Rabbim seninde anneninde yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?