kizlar yardım edin eşimle sürekli tartisiyoruz :(

boyle gelmıs boyle gıder canım ,
baktın cekemıyorsun ayrılırsın calısır kendı ayaklrının uzerınde durursun baska caresı yok bu ısın
Ailemde yasadigim o tartismadan sonra ben geri gidemem babamin evine yapamam bide cocuk varken asla yapamam bunu bu kez ailem hakli cikmis olacak annem konuscak biz dedik sana diye anlasamiyotuz gelim mi desem gelme cek der annem biliyorum yani

Ailemde yasadigim o tartismadan sonra ben geri gidemem babamin evine yapamam bide cocuk varken asla yapamam bunu bu kez ailem hakli cikmis olacak annem konuscak biz dedik sana diye anlasamiyotuz gelim mi desem gelme cek der annem biliyorum yani
tatlım aılenın evıne gıtmek zorunda degılsın ,
calısıp kendıne bır ev tutar cocuguna da bakarsın

tatlım aılenın evıne gıtmek zorunda degılsın ,
calısıp kendıne bır ev tutar cocuguna da bakarsın
Insallah o durumlara gelmem ya rabbim cocugumun yüzune baksin esimi evine dondersin sakinlestirsin diye dua ediyorum her zaman insallah kabul olur

Talihsizlik eşinin yaşını merak ettim o lise yıllarında olur kıskançlık verme amaçlı ne demek eski konuştuğu kızın resmini göstermek yaa bi ona bi kendine bak nedemek evlenmeseydi ozamn bu nasıl bir hakaret saygısızlık ve karnında eşinden bir bebek allah yardımcın olsun dicek bişey bulamıyorum temelinde evlenirkende sorunlarda yaşamıssın keske daha temkinli davransaydın şuan yapacağın tek şey idare etmek üzülmemek yavrunada zarar veriyosun bebeği istemiyomuş aklı nerdeydi acaba neyse yaa canını sıkmakta istemiyorum hamilesin umarım düzelir sende ne derse şimdilik en azından bir müddet alttan al baktın olmuyo ailenin yanına gitt biraz göz dağı ver burnu sürtünsün umarım herşey düzelir gönlünce olurr

Kıy demedim. Çok zor bir karar. Günahı boynuna sana kalmış. Birşey diyemem..
Cesaretin varsa doğur çocuğunu, yoksa iyi düşün demek istedim. Senin kişiliğini vicdanını bilemem. Aldır demek bana düşmez haşa. Kimisi için çok basit birşeydir çocuk aldırmak kiminin dünyası kararır. Sana kalmış...

Esim 29 yasinda tanistigimzda ilk kactigimzda boyle degildi ne zaman sehir degistirdik yanliz kaldik o zaman basladi gecmisi soylemeye kayserideyken ailesiyle oturdugum icin bisey diyemiyodu ailesinden cekiniyodu birazda ama yanliz kalinca basladk sorunlara baslarda daha sık tartisiyoduk su son bir aydir eskisi gibi tartismiyoruz artik ama yine de diliyle soyleyecegini soyluyo bazen vursan daha iyi diyorum konusmandan sa valla

B
ben yapamam cunku ben cok vijdanli biriyim belki inanmicaksinz ama oyleyim bisey soyleyim esimin morali.bozulsun duzeltmek.icin elimden geleni yaparim ama o oyle degil iste ben ikizler esim yengec burcu burclari takip ediyorsaniz kisiliklerini bilirsinz zaten az cok ama ben bebegime kiyamam o vijdan azabiyla yasayamam yani

seni sevmedigini söylüyor ve eski konustugu kizla kiyaslama yapiyor
ve daha dört ay evlisiniz
?

seni sevmedigini söylüyor ve eski konustugu kizla kiyaslama yapiyor
ve daha dört ay evlisiniz
?
O kizla kiyasladiktan sonra özur diledi ama acaba disarda baskasinda goremedigi bisey mi var diyorum soruyorum girmek istedigin bulagin ne diyorum bulamadgim hic bisey yok diyo seviyorum ama ailen aklima gelince uzak duruyorum yakinlasamiyorum diyo

Tek diceğim rabbim yardımcıız olsun meleğinizin yüzüne baksın ve sizin muhabbetinizi arttırsın

O zaman tatlı dille güler yüzle ve aklınla eşini değiştireceksin. On kere düşün bir kere hareket et. Onu köşeye sıkıştır. Saçmalamasına sinirlenmesine fırsat verme ama bunu yaparken kendi gururundan da ödün verme. Sen mutsuz olma yani.
Aklını çok çok iyi kullanman gerek. Kolay gelsin...

Her zaman öyle yapiyorum.kesinlikle.onu kizdiracak bisey soylemem ki is yerindekilere kizar bana patlar durduk yere

Keşke anneni dinleseydin

Keşke anneni dinleseydin
Anneler eve göturuyo zorla esinde yaninda annen diger odaya cagirip seni bicaklamaya kalkiyo annenin elinden esin ve baban aliyo ama baban yumruk vurup agzini burnunu kanatiyo esim ellerinden zor aldi beni bunlari yasasan sen o evde kalirmiydin en azindan esim bana vurup bicak cekmiyo sadece diliyle diyecegini diyo bu konuda tartisiyoruz ve gecmisi nasil unutturmam gerektigini bilmiyorum bu konuda yardm istiyorumm

çevrenizdeki insanlar ne kadar vicdansızlar...
Allah ıslah etsin hepsini, size de sabır versin
genellikle annesi babası sahip çıkmayan insanlara, nasılsa biryere gidemez diye eşleri de iyi davranmıyor
eşinize onsuz da yapabileceğinizi hissettirmelisiniz bence... yoksa nereye kadar huyuna gitmeye çalışacaksınız ki

Annen neden bunu yapti sana esin bunu olayin ayrintisini bizden iyi biliyodur. Bunlari konus araniz iyiyken.
"Annemin bunu yapmasini,bana bicak cekmesini ben istemedim de. Artik ikimiziz biz bi yuva kurduk yeni bi aile olduk ve ben tek basima kacmadim beraber kactik simdi bi bebegimiz olacak bana destek ol ben hep yanindayim,ikimiz ustesinden geliriz herseyin yeter ki yanimda ol suan hamileyim sana her zamankinden cok ihtiyacim var" de.
Korkulari mi vardir nedir anlamadim ki.. Bi de bunu dene bakalim ne olacak sonuc.. Ailene donemiyomussun bosanma gibi bi ihtimalin yokmus o halde icinde bulundugun durumu duzeltmeye cabala derim canim. İnsallah esinin de bi an once akli basina gelir.. Allah yardimcin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…