kizlar yardım edin eşimle sürekli tartisiyoruz :(

Hauat bu her zaman biz insanlari bi sekilde sınıyo benide böyle siniyo iste disardan okuyorum esim desdek cikiyo okumam icin esim gercekten iyi biri sadece cani skldikca gecmisi aciyo zor dayaniyorum artik ne yapicam bilmiyorum ve 4 senedir ailemden cekiyorum 4 senedir ailemden hic bisey istemedm yasim 21 ve hala da sevmem ailemi bi kucuk kardesimi severim bi o desdek oldu bana orda ne yapacam bilmiyorum ;(

Son düzenleme:
huzurlu bir ortam yarat eşine.
eve geldiğinde huzur dolsun yani.
seni sinirlendirmesine izin verme.

Allah razi olsun insallah düzelir her zaman dua ediyorum hep söyluyorum morali iyiyken söyle bi durum daha var morali yerindeyken söyledigim guzel kelimeleri sinirliyken sanki yanlis bisey söylemisim gibi tekrar bana söyluyo artik esimin morali bozukken yaninda durmaktan korkar oldum yani esimin ailesine soyluyorum abla anne boyle boyle diye allahtan onlar esimle konuyu actiklari zaman sakinlestirip benim hakkimda iyi seyler soyluyolar esimn ailesi kendi ailemden daha yakinlar allah razi olsun onlardan..

eminim iyi yönleri vardır ki bu evliliği sürdürüyorsunuz
ama bir kadına, hele hamile bir kadına eski sevgilisinin resmini gösterip; bu şuna bak bi kendine demek büyük vicdansızlıktır
ben dayak yesem daha az yaralanırım sanırım bu sözden
artık konuşacak mısınız, tehdit mi edeceksiniz bilmiyorum ama bu sözü bir daha kesinlikle duymak istemediğinizi bir şekilde anlatmalısınız mutlaka

huzurlu bir ortam yarat eşine.
eve geldiğinde huzur dolsun yani.
seni sinirlendirmesine izin verme.
Güler yuzle hafif makyaj yapiyorum o sekilde karsiliyorum hep ama ne yapsam olmuyo ki canim ya palyacolar guldurmel icin ugrasirlarya surekli ama bazilarini bezen gulduremezler oyle oluyorum artik

Moralinin iyi olmasini bekliyorum zaten onu söylemek.icin onun icnde sabrediyorum yeri gelecek diye gercekten vursa o kadar canim yanmazdi dedigin gibi

Bak morali bozukken yaninda durmaya korkuyosun ya, durma o zaman. Benim de esim sinirli agresif ben oyle yapa yapa ogrettim :) bi cirliycak gibi oluyo bakti ki ben kaciyorum hemen akli basina geliyo silkeleniyo gelip gonlumu aliyo. Bak tartisma cikarcagini anladigin an odana git kac yani ondan ne bileyim mutfaga git tuvalete git uzak dur dinleme konussun dursun sonra siniri gecince o susunca git canim benim bi de hamilesin simdi ilk uc ay hassas donemdesin.. Esinin annesi ve ablasinin senin yaninaa olmalari iyi ama yine de cok burunlarini sokturma evliligine sonra pisman olursun allah razi olsun kotu niyetli insanlar degillermis gibi ama olsun sen yine dikkat et. Kayinvalideni ve gorumceni arayip bikbikbik esini onlara sikayet ediyosun gibime geldi esin bundan da rahatsiz oluyo olabilir..tamam anasi bacisi ama olsun artik onlar bi derece el sayilir yani neticede.. Kendin coz bu sorunu. Cok buyurse siddet falan olursa onlardan akil al yardim iste ama suan degil..

canım bence evlilik terapistlerine falan gidin eşinizle birlikte. bir uzmandan yardım almanızda fayda var. bu şekilde evliliği kurtulan bir çok insn varmış.

Ablasi akil veriyo bana soyle yap boyle yap diye esim onlari arayip konuyu actigi zaman onlar iyi davran o oyle biri degil sakin ol felan diye akil veriyolarmis esime ogullarindan cok benim yanimdalar yani anlatmazsam kendim bunaliyorum bu kez ben sinirlenip esime catiyorum olay buyuyo bu kez de arkadasima anlatsam gidip baskasina soyleyebilir kendi aileme zaten anlatamam mecbur derdimi ablasina anlatiyorum yani ama yardmci oluyo saolsun elinden geleni yapiyolar. Dedigin gibi sinirlendigi zaman yanindan kacim bakalim nasil sonuc verecek ya dunden beri sinirlerim bozuldu agliyorum sürekli tutamiyorum kendimi o kadar kotu oldum ki ;(

Allah yardimcin olsun ama ben birtek o gunahsiz bebege aciyorum onun sucu gunahi neki ölse diyorsun bi anlik zevk icin o gunahsiz yavrulari yakiyoruz cok duygulaniyorum ya boyle seylere Allah sana yardim etsin hakkinda hayirlisi

Bende kacarak evlendim ve boyle durumlar yasayanlari goruncd gercekten cesaretime hayran kaliyorum

Allah sabir versin canim gercekten zor gunler gecirmissin ve halada geciriyosun. Sen esin icin aileni karsina almissin ve onun yaptigina bak hem kizi ailesinden kopar hem de eskilerle karsilastir sevemiyorum de madem sevemedin ne diye yaktin kizin basini ailesinden kopardin okuzlugun daniskasi bu yaptigi.
bebegin icin de uzulme korundugunuz halde hsmile kaldiysan vardir rabbimin bi bildigi. Bak ben 1 yildir istiyorum bebek ama yok.

Dik dur dik.Kimseye boyun eğme.Eski sevgilisinin resmini gösteren kocaya tavrını koru.Ne demek ya bebek düşse.

Aglama sakin kal kuzum.. Sen stres yaptikca bebegin etkilenicek. Onun ne sucu var ? Ve bundan sonrasi icin iyi seyler dusun hersey duzelicek hersey yoluna giricek.. Tekrar , Allah yardimcin olsun canim..

Kusura bakmada esın baya dengesızmıs herkzn esının maddı sorunları yada ısle ılgılı sıkıntılrı oluyodur donem donem.onemlı olan bu durumda sıze karsı tavrı hele hele eskı sevgılıyle kıyaslaması tam bır fıyasko.ama sızde de ıyı sabır varmıs.hanı bır soru sormussunuz ya o bebegın gunahı ne dıye evt o bebegıb gunahı ne kı boyle bır aılede buyuucek babası olck adam sımdıden ıstenıyorum dıyrmus bennce bı kez daha dususnun tamam aldrmak cok gunah ama dogurup ta cektrmek bı sıcak aıle ortamı verememek te ayrı bı gunahbıde boyle dusunun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…