tekrar karşılaşırsan , direk karşısında dur yüzüne bakarak seni görebileceği bir yerde bekle , yanına gelirse zaten olay çözülür. yanına gelmezse canı sağolsun demelisin. telefonla face ile olacak bir durum değil senin ki.ya napiyim o zaman bn smdi unutmayi ve aklimdan ckarmayi cok denedim olmuyo o gun hatrlamdysam elbet karsilasiyoruz sil bastan hersey bi daha kafamda netlesiyo
Snra ararsa pardon falan de belki kaydeder watsapta resmini gorur olmayacak sey degill yani.İlk adimim caldrip kapatmak olsa ikinci adim ne olucak ki onu da ck dsundum yani
Bence direk sms at tanış sonrada duygularını söyle
Pki ilk mesajim ne olmali sadece merhba deyip mi atayim
şahsen beni biri çaldırıp kapatsa önemsemem bile hiç üzerinde düşünmem, mesaj atsa mesajda ne diyecek sizinle tanışabilirmiyiz ?konuşmak istiyorum ! gibi bir cümleyede ciddi bir yaklaşım sergilenmez . bulduğunu sandığın telefonu adamın babası bile kullanıyor olabilir. karşısına 50-60 yaşında bir adam çıksa ; - --ayy pardon ben sizi oğlunuz sanmıştım mı diyecek? ismini bile bilmiyor, kiminle konuştuğunu mesajlaştığını bilemeyecek. bir kere bulduğunu sandığı telefon bir iş yeri numarası !
Canım bence hissettiklerini yaz.çekinmeden belki bir daha karşlasmicaksin bile ve keske yazsaydim diye hep icinde bi pismanlik olucak.ama belkide yazil ters bi tepkide alicaksin ama en azindan yazdim olmadi diyip konuyu kapaticaksin.yoksa hep bu konuda takilip kalip pisman olursun.hadi yaz..
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
ne guzel umarım o olgunlugu ben de yakalarım cok gecmeden
Cok tesekkur ederim iste hep bu dsuncede takili kaldgim icin ne ileriye gidebiliyorum ne de geriye nerdeyse 1 yil olucak hala ayniyim sadece hislerimin artmasiyla kaldim
Whatsapta kndi resmini niye koysun o zamn bu adam saf degil ya is yeri numarasysa sahsi telefonu gbi kullanacak kadar. Hem oyle tanisalim gbi israr etmedim sadece dygularimi paylasmk icin atayim diyodum yani bilsin ne hssettigimi diye blki hc onmsemez evet hayatinda baskasida olablir ya bi de oyle deglse ya o da bna ulasmk icin caba sarfetmsse...
İnşallahhhhh canimm isteyerek kapaniyorsan hemen olmasada sende benim gibi dusuneceksin
Mrb umarım rahatsız etmiyorumdur sizinle su mah sürekli karşı karşıya geldik bir şekilde size ulaştım beni yanlış anlamzsanz tanışmak istyrum de
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba... İlk oncelikle sana sunu syleyim snaa yazmaya karar vermem hcte kolay olmadi benim icin hayatimda aldgim zor kararlardan biriydi bu. Ama inan aklimdan cikmayisin beni etkiledi artik hislerimin yerine ulasmasi gerekti smdi ne dsunursun blmiyorum ama seni tanimadgim halde benim icin ozel oldugunu bil istiyorum sadece bu. İstersen oku gec istersen de seni tanimama firsat ver.. Nasil iyi mi ya ya da bastan mi dsuneyim napiyim
Cok tesekkur ederim iste hep bu dsuncede takili kaldgim icin ne ileriye gidebiliyorum ne de geriye nerdeyse 1 yil olucak hala ayniyim sadece hislerimin artmasiyla kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?