kızlar yardım edin kafayı yemek üzereyim

kız yalan söylüyor ama madem kızda düzgün biri deil neden eşiniz wc için evine cıkıp kahve fln içiyor

Bence o kız bi haltlar karıştırmış sevgilisi fark edince suçu senin eşine atmış olabilir . çünkü biri seni taciz ettiyse değil onun evine gitmek, suratını görmek istemezsin .
Ama yine de tam olarak güvenme eşine sonuçta erkek milleti olaylara temkinli yaklaş.
Ayrıca biri bana kendi evimde tacizde bulunsa elime geçirdiğim ilk şeyi kafasına patlatır avaz avaz bağırırdım kolay mı o işler öyle.

Keşke daha düzgün ve anlaşılır yazsaydınız.
Karışık bir durum.
Eşinin ilk tepkisi önemli bence.
Nasıl bir tepki verdi?

eşin kıza "eşimle aramız iyi değil" demiş ama ne hikmetse o kızla hediye almaya gitmiş. kaç erkek arasının iyi olmadığı eşine hediye alırki? buna kaç kişi inanır diyeceğim ama kızın erkek arkadaşı inanmış işte. bence eşinin bi kabahati yok. kız tekin değil bi haltlar karıştırmış kokusu çıkınca da eşine bulaştırmaya kalkmış.

madem sağlam ayakkabı değil neden eşiniz onunla yalnız evde oturup çay içiyor ki? hem neden size alacağı hediyeyi başka bir bayanla alma ihtiyacı duyuyor? bana çok doğru bir iş gibi gelmedi... bütün suç eşinizde bence...

eşinizde yada mutluluğunuz da gözü olduğu için yapmış olabilir.

ama sağlam ayakkabı değil görüşmeyi kesmiştim diyorsun da eşin o bayanı arama cesaretini nereden buluyor? ayrıca aradı çıktılar hatta arabayla aldı bir de sizin eve wc bahanesiyle girip nasıl kahve içiliyor?
iş maksadını aşmış. istediği olmayınca kızda konuşmuş....

bence altından kalkabilicekseniz üstüne gidin. yoksa hiç üzerinde durmayın. eşimdir deyip susun.

enteresan bi olay eşinizdede suç var wc ye diye çıkıp kahve içmicekti kız denilen gibi bi haltlar çevirmiş suçu eşinin üzerine atmaya çalışmış bekli eşin masum ama bilemeyiz sadece eşin ve arkadaşın biliyo aralarında geçenleri.ama biri bana elle bile tecavüz etse yırtarım ortalığı bide senin evine gelip gidiyo senin eşin ona öle bişey yapmış olsa kesinlikle onunla aynı odanın içinde bile oturmaya tahamül edemez.ayrıca kız sağlam ayakkabı değil diyosun demekki kızda var bişeyler sen görüşmediğini yazmışsın acaba eşini arıyomu kız.sizin aranızı açmak içinde böle bi oyun oynamış olabilir bilmiyorum böle bi durumda insanın aklına herşey geliyor

,

ne hediye almışlar? beraber neye karar verip ne almışlar çok merak ettim.CADIARZU

içinize kurt girdiğine göre sizinde aklınızda tam oturmayan taşlar var. içinize sinmeyen bir durum var.,,biraz daha ayrıntılı anlatsanız iyi olacak.

bir eş, karısına hediye almak için neden eşinin görüşmeyi kesitği arkadaşıyla iletişime geçer ki?? herhangi bir kuyumcuya girse oradaki satıcı bile yardımcı olur.. ne kadar karmaşık bir durum.. sinek küçüktür ama mid bulandırır işte.. :umursamaz:

esinizde suclu tavrınızı koyun bence baska arkadasınız mı yoktu nıye özellıkle onu aradı numarasını nerden bılıo bunlar soru ısaretı cnm???böyle kız içinde ilişknizi yıpratmayın derım ama esınıze karsı bıraz sert takıla bılırsın ... karısık durum cnm arkadasınız galıba bırseyler karıstırdı sevgılısıde anladı sucu esınıze attı yuzde 75 kız sucluysa yuzde 25te esınız suclu bilmiyorumkismile

Kızın başka karın ağrısı vardır kesin ama sevgilisi olucak bey çakmasın durumu diye senin eşine atmıştır suçu canım

belkide o kız eşinizle birlikteydi,kocaların her zamanki yalanlar''karımla anlaşamıyoruz''daha sonrada kız baktıki eşiniz sizle evliliğini sürdürüyor kız kıskandı aranıza nifah sokmak için böylö bi şey söyledi.ay bilmiyorum erkek milletinden her şey beklenir.bence bundan sonra eşinize biraz dikkat edin.bunları sizin moraliniz bozulsun diye yazmadım ama bende böyle düşündüm.

buna benzer bir olay benimle eşim arasında da gecmıstı..ama ozamanlar cıkıyorduk..unıvden bır arkadasımın kardesı tarkan sen yokken benımle cok ıyı konusuyor sen varken sankı benı tanımıyor demıstı..ama kızın karakterını bıldıgım ıcın esıme ozamanlar bısey dememıstım...kuzum lafın kısası kıskanc ınsan cok.. arayı bozmak ısteyen..yalan soyleyen ..iftira atan..baskalarının mutsuzluluguyla mutlu olan..oooooooo saymakla bıtmez..bence kızın karakterını bılıyorsan esıne yuklenme derım..oda allahından bulsun pıs kadın..yuva yıkanın yuvası olmazmıs..oda bunu anlar umarım..allah akıl fıkır versın boylelerıne.......

birincisi eşinin o kızla ilgilendiği su götürmez bi gerçek..eşin o kızın ne mal olduğunu biliyordu ve biraz macera yaşamak istedi herkese veriyo banada verse nolur dedi..belki ufak bi macera yaşadılar ama mutlaka yaşamışlardır...sonra eşine yapıştı kız...eşin de sıyırdı attı bence..sonra kız kendisini kullandığını düşünerek intikam almak istedi ve zaten hiç tınlamadığı erkek arkadaşına olayı taciz gibi anlattı..garibim sende çok safsın ondan sonrada evime girdi çıktı diyosun yani seni ayakta uyutmuş kocanla kız..sonra kız erkek arkadaşını kocanın üstüne saldı ama dikkat et eve gönderdi sokakta veya senin olmadığın biyerde değil neden çünkü kocanla aranı açak istiyor...ve sanırım başaracakta..kocana unutamıcağı bi ders ver bidaha kimseye tuvaletinizi kullandırtnasın

Hadi canim ordan, kim kimi kandiriyor?
Bizim erkeklerde, senin esin gibi bizlere, her hediye alislarinda kiz arkadaslarimizi devreye sokarsa, yandik vallahi. Kusura bakma ama beni gülme krizi tutu, zor yaziyorum bu cümleleri, Allah iyiliginizi versin emi :))))))))))))))

öyle bir ihtimalde var tabi klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…