,kızlar kocam bana hediye almak için ta geçen aralık ayında benim arkadaşımı arıyo eşime hediye alcam gelirmisin benle diye sonra kızı evinden almaya gidiyo iş çıkışı tuvalete gitmesi gerekmiş sonra komşuların rahatsız olmazsa çıkabilirmiyim size demiş oda çık demiş kız normalde ailesiyle yaşıyo ama o gün ailesi yokmuş. sonra tuvalete giriyo bide kahve içiyo. buraya kadar eşimle kız aynı şeyleri söylüyo. şimdi gelelim olay gününe kapı çalındı eşim balkondaydı kimsin diye sorunca aşağıdaki ben şuyum işte o kızın erkek arkadaşı ilk defa görüyoruz çocuğu bende eşimde ama o eskiden arkadaşım olan kızla bi senedir çıkıyolar. sonra ben kıza filan bişey oldu sandım yukarı gel dedim daire kapısında eşime sen benim kız arkadaşıma elle tacizdemi bulundun demesinmi kafayı yicektim sonra git dedim o kızı al gel aşağı indi on dk içinde o burda olmazsa ben evlerinee çıkcam deyince kız arabadan çıkmasınmı bana sana hediye almaya gittiğimiz gün kocan beni taciz etti dedi.sonra yukarıda anlattığım gibi başı ama kız kocan bana karımla aramız iyi değil fln dedi beni taciz etti diyo biz 4 sene çıktık eşim benimle evlenmek için deli gibi çabaladı sonra daha evleneli bir yıl olmadan böyle bişeyi niye yapsın bide bunları göze alıp yüksek lisans mezunu adam cahil değil bişey değil ayrıca bu kız benim evime bu yaşadığını iddia ettiği günden sonra defalarca geldi eşimlede konuştu insan tacize uğrasa tacize uğradığı kişiyle muhabbet edermi bide niye bu kadar saklayıp aylarca sonra ağlıyodum sevgilime sordu anlatmak zorunda kaldım deyip anlatsın savcılığa flnda gittiği yok ben eşimee güveniyorum ama işte bi kurt girdi içime işliyo napcam bilemedim kızda öyle sağlam ayakkabı değil erkek arkadaşı askerdeyken onla bunla yatıp bana anlatıyodu ben zaten görüşmeyi kesmiştim ufff ufff
birincisi eşinin o kızla ilgilendiği su götürmez bi gerçek..eşin o kızın ne mal olduğunu biliyordu ve biraz macera yaşamak istedi herkese veriyo banada verse nolur dedi..belki ufak bi macera yaşadılar ama mutlaka yaşamışlardır...sonra eşine yapıştı kız...eşin de sıyırdı attı bence..sonra kız kendisini kullandığını düşünerek intikam almak istedi ve zaten hiç tınlamadığı erkek arkadaşına olayı taciz gibi anlattı..garibim sende çok safsın ondan sonrada evime girdi çıktı diyosun yani seni ayakta uyutmuş kocanla kız..sonra kız erkek arkadaşını kocanın üstüne saldı ama dikkat et eve gönderdi sokakta veya senin olmadığın biyerde değil neden çünkü kocanla aranı açak istiyor...ve sanırım başaracakta..kocana unutamıcağı bi ders ver bidaha kimseye tuvaletinizi kullandırtnasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?