Şekerim bizim kk kadınlarının kocişlerine laf etmede ne dersen de...
Karşı tarafa yüklen o kuyruk sallamıştır, o aklını çelmiştir...ne masummuş erkekleri maşşallah, yazık onlara hatta tuzaklara düşürülüyorlar, oyuna geliyorlar vah vah...
Yaparmı kocişleri yapmaz adam mastır yapmış yani :) nasıl bir kriterse artık
Adam mastır yapmış mürekkep yalamış ama karısına bi hediye almayı beceremediği için sözüm ona fingirdek kızla buluşup alışverişe çıkıyor...duyulmuş şey değil
Ve ne hikmetse o gün seçemiyorlar hediyeyi...artık zaman mı bulamadılar nedir
Sonra pırlanta alıyor adam, baştan alamıyor mu halbuki... ama neden kendini suçlu hissettiyse önce üst baş bakıyor sonra pırlanta alıyor
Uyuyun bacım siz uyuyun, toz da kondurmayın aman aman
ben anlamadım bu işi !!!! konu açıyorsun, dert yanıyorsun. "kocan suçsuzdur" diyenlere teşşekkür ediyorsun..."kocan suçludur" diyenlere de başlıyorsun kızı kötülemeye... bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu... çıkar o at gözlüğünü gözünden. Bence eşinle o kız arasında birşeyler yaşandı, sonra da eşin bir sebepten bitirmek isteyince kızda herşeyi açığa vurmak istedi.....
çok doğru söylemişsin arkadaşım madem olumsuz eleştirilere dayanamicaksın o zaman niye bu kadar özelini herkesle paylaşıyosunki
sen zaten kocana inanmışsın bizlerdende o kıza yüklenmemiz onu kötülememiz için yorumlar bekliyosun kocana iftira attığını düşünüyorsun buyüzdende buraya konu açtın hep beraber o kıza lanetler yadıralım diye ama biz ne seni ne o kızı nede kocanı tanımıyoruz dolayısıyla olaya tarafsız bakıp tarafsız yorumlar yapıyoruz
söylenicek dahafazla söz yok zaten sen eşinin masumiyetine çoktan inanmışsın inşallah öyledir ama artık daha fazla dikkatli ol.
çok doğru söylemişsin arkadaşım madem olumsuz eleştirilere dayanamicaksın o zaman niye bu kadar özelini herkesle paylaşıyosunki
sen zaten kocana inanmışsın bizlerdende o kıza yüklenmemiz onu kötülememiz için yorumlar bekliyosun kocana iftira attığını düşünüyorsun buyüzdende buraya konu açtın hep beraber o kıza lanetler yadıralım diye ama biz ne seni ne o kızı nede kocanı tanımıyoruz dolayısıyla olaya tarafsız bakıp tarafsız yorumlar yapıyoruz
söylenicek dahafazla söz yok zaten sen eşinin masumiyetine çoktan inanmışsın inşallah öyledir ama artık daha fazla dikkatli ol.
siteye üyeliğim 1 senelik belki ama 3 senedir siteyi takip ederim aldatıldıkları gün gibi açık olan arkadaşlarda hep aynı son akannehirbir süre sonra kocalarını savunmaya başlıyor gerçeği görmek istemiyor veee tatatatammmm en sonundada kocam masummmmmm kanıtladıııı ben yanlış anlamışım diye konuyu kapatıyor bir iki istisna hariç hep böyle olmuştur yahu madem baştan inanacaksınız ki sizin hayatınız bize ne bayanssulusmilene diye konu açıyorsunuz bunu konu sabibi arkadaşa yazmadım genelde hep böyle oluyorr daasempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?