kızlar yardım edin kafayı yemek üzereyim

sende haklısın valla :1no2:

bence de kızla eşin arasında bir münasebet geçmiş gibi görünüyorr... Ne demişler ateş olmayan yerden duman çıkmaz

Kızın ne tür bir çıkarı olabilir böyle bir iftira atabilir ki.
Ayrıca eşiniz kendi hediye seçemiyor mu, kız arkadaşınızla beraber hediye seçiyor.
Ayrıca bu kadar samimiler mi, yukarı çıkıp tuvaletini kullanıyor ve kahve içiyorlar.
Ve bu kız evde kimsenin olmadığını bilmiyor mu, eşiniz bilmiyor mu?
Eşinizin böyle birşey yapma olasılığı da var bence.
Yoksa sevgilisine kadar neden söylesin bu olayı.
Eşinizde gözü var desem, sevgilisine böyle birşeyi söylemez be
nce.

bu yazılanlar gerçekmi ya eşin hediye almak için senin kız arkadaşından yardım istiyor sonra onu eve almaya gidiyorkızın ayağı yok herhalde bir yerde buluşamıyorlar neyse sıkışıyor tuvalete çıkıyor vede kahve içiyor çok saçma hadi tuvalete girdin ne kahve içersin çok saçma bence ortada bariz yalan var ama kız ama eşin

tesadüfler sinsilesi karsına hediye alacak kızın evine gidiyor,tesadüf1kızın ailesi evde yok tesadüf2tuvaleti geliyor ve sonra kahve.belkide kız adamın kahvesine bişeyler koyuyor adam kendinden geçiyor evet,evet adamın suçu yok belkide kız kocanı taciz ediyor.

başkalarıyla da ilişkisi olmuşsa kızın aklıma gelen şu oldu.erkek arkadaşı kızın bir açığını yakaladı ve başka bir şey bulamayıp olayı eşinizin üstüne atmış olabilir.eğer eşiniz de öyle haltlar yemediyse tabi

kız arkadaşının niyeti pek iyi gelmedi.. eşine kahve içelim vs gibi ısrar etmiş olabilir..
benim aklıma belki de arkadaşın kocana yaklaşmaya çalıştı kocan reddedince sinirlenip öc almak istemiş olabilir..
CADIARZU

düşünüyorumda eşim benim ne isticemi neyi seveceğimi bilir yok illa yardım alacaksa telefonla danışır(yapmazda).
hem diyelimki gitti altına yapacak olsa eve girmez dağ başı değilya illa bir cafe,benzinci olmadı bir kahvehane illa bişeyler vardır oraya gider.olaylar bu şekilde başlamıştır ama bitiş kısmı yalan orda bişeyler muhakkak olmuştur

Madem kızın bir sevgilisi var ayyy kusura bakma ama ben bırak arkadaşımın kocasının evime gelmesi o evdeyken arkadaşıma dahi gidemiyorum sevgilisi bunu takılmamış olması çok ilginç tamam hadi ihtiyaç ki bunu bir benzinliktede halledebilirdi kahve ne oluyor acaba???Eğer çok yakın arkadaşınız olsa anlarım kpcanız arar fikir danışır ama birlikte gidip almak mantıklı değil biyerlerde bi kopukluk varrrrr!!!!

ya bana öyle geliyor ki sen eşine hiç kızmıyorsun, bütün suçu kıza atmışsın yok şöyle yok böyle onla bunla yatıyorda... kendinide kandırma bence..
yeri gelince kadın hakklarını savunursunuz erkeğin elinin kiri laflarına karşı çıkarsınız. ama şimdi bu lafları onaylar gibisiniz.neredeyse eşinizi mağdur göstereceksiniz...

banada cok karisik geldi hic inandirici degil esinizin söyledikleri.
kiz tekin birisi degil onu anladik.
ama esinizde pek tekin degil bende bunu anladim.
bence aralarinda birseyler gecmis...
esiniz basta onu kandirmaya calismis
esimle aram kötü filan diyip
esiniz o kizla biraz eylenmek istemis.
kizda kocanizin niyetinin sadece eylenmek oldugunu(yani asik olmak sevmek degil) fark edincede intikam almak istemis
tacizci diyerek kocanizdan hincini almis.
bence budur.

birde bazi bayanlar, evli erkeklerin kendileriyle ilgilendiklerini fark edince kendilerini birsey saniyorlar.hani karisindan ben daha iyiyim ki beni seciyor gibi düsünüp egolarini tatmin ediyorlar.
sadece aptallar derim cünki evli erkek karisini aldatiyorsa geneli uckurunun yüzündendir.cok nadir asik olup ayrilan erkek vardir.
e bu bahsettigimiz kizda esinizden ilgi görmüs popusu kalkmis
kiz arkadasinda,biraz senide kiskaniyor ise aci gercek ama olmus...
birseyler gecmis aralarinda
sonrada aynen yukarida dedigim gibi olmus bence...
tacizci diyip intikam almis bilmiyorumkismile

bence kıza da eşinize de bu durumu defalarca sorun amaç şu bir insan yalan söylüyorsa yalanı anlattıkça değiştirerek anlatır aynı şeyi anlatıyorsa eşin kız gerçekten bir halt yemiş

kızlar kocam suçsuzdur deyip kesip atmışşın demişsiniz ama öyle olsa kafayı yemek üzereyim yazmam kocamın ilk tepkisi kızı görünce sen ne diyosun neden bahsediyosun oldu kızın tepkisi sana hediye alamaya gitcektik neyse işte kahve fln sonra beni taciz etti bu kadar şeyi uyduramamki oldu insan doğruyu anlatır ve bu doğrudur bu kadar şeyi uyduramamki ne oluyo bide kız benim arkadaş olduğum kişilerden beni uzaklaştırmak içinde hep elinden geleni yapıyodu onların hakkında birsürü şeyler anlatıp beni onlardan soğutmuştu anlamadım ben artık işin içinden çıkamıyorum kızmı hasta yoksa benim çevremdeki kocam dahil herkesmi bi garip

kızlar bu kız o zaman benim çok yakın arkadaşımdı biz ailesiyle flnda çok yakındık o yüzden eşim onla alabilirim hediyeyi demiş sonra eşim bekarken yalnız yaşıyodu adam evi var kızlarla bi halt karıştırcak olsa bekarken yapardı hiç bi olayı yok arkadaşları kız değince yüzü kızarırdı bu adamın saçmalama diyo durup evleneli bi sene olmadan bide benimle iki ay önce evlenmek için ailesini karşısına aldı

vereliniortak

onlari yuzyuze getirebilirsin..yada esinden gercekten cok eminsen kadinin agzinin payini bir guzel verip iliskini kesinlikle kes derim..zor ve cirkin bir durum gercekten..

Kocan sağlam pabuç değil. Aç gözünü :umursamaz:

Benim arkadaşımla benim kocam bana hediye almak için çıkacaklar he, yok yaa.

Üstelik görüşmediğim ne idüğü belirsiz eski kız arkadaşımla.

kendi başına seçemiyormuymuş kocan sana hediye. O kıza ne gerek vardı. Hem çokmu sıkışmış, kızın evine gitmesi kahve bilmem ne içmesi şartmıymış.

Baştan sona yalan dolan, sende inandın he kocana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…