kadınların kolayına gidiyor sanırım "Kocam Suçsuzdur" deyip kestirip atmak.
kardeşim bir şüphe et araştır. o kız gerçekten tacize uğradıysa (ki tacizden daha fazlası da olabilir) "kesin hasta ruhlu yalancı kızın biridir kocişime iftira attı" diyip kendini rahatlatırsan mazlumun hakkına da girmiş olursun bunu unutma.
ben anlamadım bu işi !!!! konu açıyorsun, dert yanıyorsun. "kocan suçsuzdur" diyenlere teşşekkür ediyorsun..."kocan suçludur" diyenlere de başlıyorsun kızı kötülemeye... bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu... çıkar o at gözlüğünü gözünden. Bence eşinle o kız arasında birşeyler yaşandı, sonra da eşin bir sebepten bitirmek isteyince kızda herşeyi açığa vurmak istedi...
.
(tacize veya tecavüze uğrayan bazen hemen tepkilerini gösteremiyorlarmış,tepkilerini 3ay sonra,3sene sonra hatta 20sene sonra gösteriyorlarmış).hani burda deniyor ya madem öyle bu kız niye görüşmeye devam etti diye.demekki konu sahibi arkadaşı gerçekten önemsiyormuş ki,bu taciz olayını içinde tutmaya çalışmış ama sonunda patlamış olabilir.
Kızın iftira atmasında ki çıkarı ne olabilir.
En azından madem eşinizden bu kadar eminsiniz konuyu neden açtınız.
Yani eşinizin az da olsa yalan söyleme olasılığı var.
Sizin tarafınızdan da bu böyle olmalıydı ama siz gayet eminsiniz eşinizden heralde.
Eminseniz ne desek boş.
Ama bana biri böyle birşey söylese, aaa eşim benim asla yapmaz demem.
Ortaya çıkarmak için elimden ne geliyorsa yaparım.
Siz yok ya eşiniz yapmamıştır gibi bir destek bekliyorsunuz heralde,
içinizi rahatlamak için ama az da olsa yapma ihtmalini değerlendirip,
olayları ortaya çıkarmanız lazım.
Siz üstünü örtmekten yanasınız gibi.
Bize niye soruyorsunuz ki, madem eminsiniz.
Kızın iftira atmasında ki çıkarı ne olabilir.
En azından madem eşinizden bu kadar eminsiniz konuyu neden açtınız.
Yani eşinizin az da olsa yalan söyleme olasılığı var.
Sizin tarafınızdan da bu böyle olmalıydı ama siz gayet eminsiniz eşinizden heralde.
Eminseniz ne desek boş.
Ama bana biri böyle birşey söylese, aaa eşim benim asla yapmaz demem.
Ortaya çıkarmak için elimden ne geliyorsa yaparım.
Siz yok ya eşiniz yapmamıştır gibi bir destek bekliyorsunuz heralde,
içinizi rahatlamak için ama az da olsa yapma ihtmalini değerlendirip,
olayları ortaya çıkarmanız lazım.
Siz üstünü örtmekten yanasınız gibi.
Bize niye soruyorsunuz ki, madem eminsiniz.
Eğer bir şey yaşandıysa ne malum aralıkta bittiği?:uhm:hani desem ilişkileri vardı ilişkileri bitince benimki kıza msj attı ama aralıkta ilişki bitcek sonra aradan aylar geçcek kız bizim eve defalarca gelip gitcek sonra biz onra gitcez kocamın jeton ta altı ay geçince düşcek ve kıza karımla görüşme diye msj atcak
Bu mesajın üzerine aklıma şöyle bir kurt düştü gamyoncuiremsukıyafet türü bişey almak istemiş eşim bende kıyafet konusunda aşırı seçiciyimdir öyle herşeyi beğenmem o gün uygun bişi bulamamışlar almamışlar eşim ertesi gün kendi gidip pırlanta bi yüzük vardı beğendiğim onu almıştı hatta olay yarattı kız iş yerinde benim yüzüğümü herkese anlatıp duruyodu o gün göster parmağını fln diye herkese göstersene diyodu garip yani bide benim durumumu düşünün kocamda içine kapanıktır öyle çapkınım hovardayım yirmidört ayardayım bi tip olsa tamam adam evlenmeden evi vardı boş yapabilcek adam o zamanlar bişeyler yapar. Hep kız şöyle böyle diyorum ama kızın vukuatı çok kocamın daha şimdiye kadar evlenmeden öncesinde bile duymadım arkadaşlarıda der hep kız desek yüzü kızarır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?