kızlar yardım edin kafayı yemek üzereyim

burda tek suçlu taraf yok. üçünüzde hatalısınız.en başta sen, madem arkadaşın bu kadar cıvık ve seviyesiz muhabbette bulunan bir şahsiyet senin evli bir bayan olarak ne işin olurki öyle birisiyle hemde evinin içine sokacak kadar samimisin.sonra eşin suçlu niye sana hediye almak için başka bir kadından yardım istiyor,bunca zaman sana hediye alabilmişte şimdimi almayı becerememiş,bide üstüne eve çıkması tuz biber tabi .kız zaten anlattığına göre ne mal olduğu belli birisi ona söyleyecek birşey bulamıyorum.bence madem kocanın doğru söylediğine inanıyorsun bu işi fazla dallanıp budaklandırmadan kapatman tabi arkadaşınla bir daha görüşmemen.

ya varya çok doğru söylemişsin arkadaşımkaydirigubbakcemile5

ben anlamadım bu işi !!!! konu açıyorsun, dert yanıyorsun. "kocan suçsuzdur" diyenlere teşşekkür ediyorsun..."kocan suçludur" diyenlere de başlıyorsun kızı kötülemeye... bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu... çıkar o at gözlüğünü gözünden. Bence eşinle o kız arasında birşeyler yaşandı, sonra da eşin bir sebepten bitirmek isteyince kızda herşeyi açığa vurmak istedi...

bu arada cümlelerin çok bozuk anlamakta güçlük çekiyorum. arkadaşlardan biri yazını eleştirince, "türkçe öğretmeni değilim, biyoloji öğretmeniyim" diye yazmışsın...ülkemizde sadece türkçe öğretmenleri mi düzgün cüme kurmak zorunda??? kusura bakma arkadaşım ama bu ülkede öğretmenlik yapacaksan türkçen düzgün olacak...

kızla eşinin anlattıkları bir yere kadar örtüşüyor olabilir..ağız birliği edip böyle bir senaryo yazmış olabilirler..
eşin pek masum gelmiyor nedense..
hediye almak için ikinci bir şahısa ne gerek varmış..diyelim ihtiyaç hisstetti..evin wc sinde ne işi var..etrafta umumi wc mi bitti..sonra da oturup kahve içiyorlar..tamamen düzmece bir senaryo..bence öküz ölmüş ortaklık bozulmuş.. kız bu işin intikamını almaya çalışıyor olabilir..

Şekerim bizim kk kadınlarının kocişlerine laf etmede ne dersen de...
Karşı tarafa yüklen o kuyruk sallamıştır, o aklını çelmiştir...ne masummuş erkekleri maşşallah, yazık onlara hatta tuzaklara düşürülüyorlar, oyuna geliyorlar vah vah...
Yaparmı kocişleri yapmaz adam mastır yapmış yani :) nasıl bir kriterse artık
Adam mastır yapmış mürekkep yalamış ama karısına bi hediye almayı beceremediği için sözüm ona fingirdek kızla buluşup alışverişe çıkıyor...duyulmuş şey değil
Ve ne hikmetse o gün seçemiyorlar hediyeyi...artık zaman mı bulamadılar nedir
Sonra pırlanta alıyor adam, baştan alamıyor mu halbuki... ama neden kendini suçlu hissettiyse önce üst baş bakıyor sonra pırlanta alıyor
Uyuyun bacım siz uyuyun, toz da kondurmayın aman aman

(tacize veya tecavüze uğrayan bazen hemen tepkilerini gösteremiyorlarmış,tepkilerini 3ay sonra,3sene sonra hatta 20sene sonra gösteriyorlarmış).hani burda deniyor ya madem öyle bu kız niye görüşmeye devam etti diye.demekki konu sahibi arkadaşı gerçekten önemsiyormuş ki,bu taciz olayını içinde tutmaya çalışmış ama sonunda patlamış olabilir.

kesinlikle katılıyorum
tamam herkes kocasının suçsuz olduğuna inanmak ister ama seninki de abartı artık.
kimse şizofren değilse böyle bir iftira atmaz kardeşim.

2 ihtimal var:

1) ya kocan kızla ilişki yaşadı. kocan kızı terkedince kız da intikam aldı
2) ya da kocan kızı hakikaten taciz etti. hatta kızın psikolojisinin ne kadar bozulduğu göze alınırsa tacizden daha da ileri gitmiş bile olabilir. (ki eğer böyleyse o kızın hakkına giriyorsun kızı kötülemekle)

istiyorsun ki sana "o aşağılık kız senin evliliğini kıskanmış masum kocişine iftira atmış" dememizi. bu çoook düşük bir ihtimal. bir kızın bu kadar ileri gidebilmesi için akıl hastası ya da şizofren olması lazım, öyle olmadığını da bal gibi biliyorsun.

ama seni rahatlatıcaksa ben de söyleyeyim hadi gönlün olsun:
"ayyy iftira atmışlar kocişine, adam çok masum melek gibi."

eşinin günahını almak istemem ama buda bi olasılıktır.

bi de üniversite bitirmekle master yapmakla akademik kariyer yapmakla aldatmanın alakasını çözemedim. kocam eğitimli biri birini niye taciz etsin ki demişsin, kardeşim ne alakası var eğitimle tacizin. benim bir arkadaşım güzel sanatlar fakültesi bitirmiş ressamın tacizine uğradı o da mı eğitimsiz. taciz etti ya da etmedi demiyoruz biz dedektif değiliz. ama araştır diyoruz kurcala diyoruz şüphelen diyoruz normal olan bu çünkü bu kadar olaydan sonra.

Geçen hatta bir üniv. prof. çocukları taciz etmekten gözaltına alındı...
Bu işler eğitime falan bakmaz yani kız doğru söylüyor da olabilir
Ya da şu olabilir kız rahat bir tip olduğu için hemen elde edebileceğini sanmıştır bişeylere yeltenmiştir

Kızın iftira atmasında ki çıkarı ne olabilir.
En azından madem eşinizden bu kadar eminsiniz konuyu neden açtınız.
Yani eşinizin az da olsa yalan söyleme olasılığı var.
Sizin tarafınızdan da bu böyle olmalıydı ama siz gayet eminsiniz eşinizden heralde.
Eminseniz ne desek boş.
Ama bana biri böyle birşey söylese, aaa eşim benim asla yapmaz demem.
Ortaya çıkarmak için elimden ne geliyorsa yaparım.
Siz yok ya eşiniz yapmamıştır gibi bir destek bekliyorsunuz heralde,
içinizi rahatlamak için ama az da olsa yapma ihtmalini değerlendirip,
olayları ortaya çıkarmanız lazım.
Siz üstünü örtmekten yanasınız gibi.
Bize niye soruyorsunuz ki, madem eminsiniz.

aynen yaa..

olabildiğince derine gir bu konuda yıllarda geçse içini kemirecektir bu olay
gerçekten zor bi durum

bende sizin gibi düşünüyorum.aslında 9.sayfada iyi dileklerimi yazmıştım bi daha yazmayacaktım,çünkü urganika nında dediği gibi eşi için iyi şeyler yazana teşekkür ediyor farklı yazanada kızı kötülüyor.dayanamadım işte yazmaya devam ettim. yani bundan ne çıkıyor madem sen eşinden eminsin o zaman niye bizlere soruyorsun.

eşinin evde kimse yokken eve çıkıp kızla kahve içmesi hata canım.

ama diğer taraftanda şöyle bişey aklıma geliyor
aldatacak olsa seninle aynı iş yerinde ve sıkı arkadaş olduğun birini seçmezdi gibime geliyor.

bence kendi kendine panik yapıp, ağlayıp üzülmeden
aklı başında bi şekilde olayı araştır
ne bileyim telefon kayıtlarına filan bak,
kız eski arkadaşınmış sonuçta teke tek konuş bakalım biraz sıkıştır. niye daha önce söylemedin filan diye sor soruştur

son olarak umarım aldatmamıştır.

Bence kocanız ve o kız işi pişrmiş yada pişirme durumuna kadar gelmişler ama artık ne olduysa kız ıstedıgını alamadığı ıcın herseyı ortalıga sermeye karar vermış ama kocanız kılıf bulmuş bısekılde ortmey calısmıs durumu .. anlattıklarınızdan bu cıkıyor malesef .. yoksa sanmam kı aklı basında bır adam
karısına hedıye almak ıcın baska kızlarla alısverıse cıksın ustune kahve ıcsın falan fılan ..

kocanıza kurana el bastırın bakalım neler dokulcek :))

virgül, ve nokta kullanirsan cok daha aydinlik olacak hepimiz icin. okuyacam derken gozlerim döndü be:)

Son düzenleme:
sadece başlarını okudum konunun ona göre yazıyorum hem o kız hemde eşin hemde o kızın sevgilisi baya genişlermiş yani o nasıl iş böyle nasıl rahatlık belliki o kızla eşin arasında bişeyler geçmiş.

Eğer bir şey yaşandıysa ne malum aralıkta bittiği?:uhm:
Bu mesajın üzerine aklıma şöyle bir kurt düştü gamyoncuiremsu
aldatan erkekler eşlerine pahalı hediyeler alarak suçluluk psikolojisinden kurtulmaya çalışabilirler, kız da böyle abartarak ilgiyi sende toplayarak konudan uzaklaşmaya çalışıyor olabilir..
Ben eşime hediye alacak olduğumda kafamda belli bir bütçe ayırırım.
3 aşağı 5 yukarı buna göre hareket ederim.
Ne bileyim bir sweat almayı planlıyorken, notebook almam mesela :içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…