selam canlar.. Okadar sinirliyim okadar sinirliyimki anlatamam.. biz bir süredir eşimle birlikte kayınvalidemlerde yaşıyorduk karşı komşumdan dolayı olayı hepiniz az çok hatırlarsınız karşı komşum eşime asılıyordu ve onlar taşınana kadar kayınvalidemde yaşama kararı almıştık.. Her neyse bu akşam oturuyorduk iki kaynım ve eşleri geldiler sorunlu olduğum eltim her zamanki gibi yine benim moralimi bozmayı başardı ve resmen birbirimize giriyorduk kayınvalidem araya girdi. Allahım nedir benim bu kadından çektiğim evliliğimden soğutacak beni. Neymiş efendim biz iyice postayı sermişiz , kayınvalidemlerden gitmek bilmemişiz ne zaman gelseler ordaymışız e be kadın zaten orda yaşıyoruz heraldeki her geldiğinizde orda olacağız . Bende bizim burda kalmamız seni neden bukadar rahatsız ediyorki? varsa bir rahatsızlığın biz gidene kadar gelme biz burdayız diye haftada 1 uğradığın eve hergün uğrar oldun ne yaptım ki ben sana bu şekilde davranıyorsun dedim .. Açtı ağzını bana demediğini bırakmadı. Biz nasıl bebek düşünüyormuşuz ilk torunu onlar verecekmiş biz bekleyecekmişiz neden düğünümde bana daha çok altın takılmış neden benim annem yeni evlenen eltime bilezik göndermişte ben takmışım neden bize yeni ev alınmış içi döşenmiş, neden bizim arabamız onlarınkinden daha iyiymiş ortakmışız koltuklarımıza kadar aynı olmak zorundaymış . Bende dedim ki bizim bebek düşünüp düşünmememiz seni zerre kadar ilgilendirmez kaldı ki bu eşimle benim bileceğim iş benden iki yıl önce evlendin yapsaydın çocuğunu ben evlenincemi gözün açıldı kaldı ki sadece eşim düşünüyor ben henüz anne olmaya hazır değiilim bunu açıklamasınıda sana yapacak değilim, kayınbabam ne sana ne bana nede diğer eltimize hak geçirmedi sana ne kadar altın yaptıysa banada okadar altın yaptı benim kendi ailemde çok taktı çevremizde çok oradan da çok takıldı bunun derdi sana mı kaldı , annemin eltime dönderdiği bileziğe karışmak senin hiç mi hiç haddin değil, sen evlendiğinde kayınbabanın elinde olan ev baştan aşşağı senin istediğin şekilde değiştirilmedi mi evin içindeki herşeyi attın ev sıfır gibi oldu madem istemiyordun bunu bana değil kayınbabama söyliycektin biz ne yapacaktık sokaktamı kalsaydık ev alınmasaydıda, araba konusundada unutmaki senin eşin benim eşime dedi bu arabayı alalım sana diye benim eşimde abi hak geçmesin dediğinde eşin demedimi aman abim kardeşlik arasında hak mı olur ben istiyorum senin bu arabaya binmeni diye demedimi dedim şimdi sen neyin hesabını kimden soruyosun dedim eşi girdi devreye o şirkette sabahtan akşama kadar çalışan benim bunların hesabını tutmak sanamı kaldı diye kavga ettiler.. kızlar napcam ben bu kadınla aklımı oynatmak üzereyim yaa.. yeni eltimde şok oldu resmen kayınvalidemin rengi falan gitti anlamıyorum bu kadının derdi ne ya
eşimde beni oradan aldı evimize geldik .. Kaynım arayıp defalarca hem benden hem eşimde özür diledi.. Bu kadının sayesinde bütün konularım elti üzerine oldu
Akıl verin bana
mecbur kayınvalidemlerde bir araya geliyoruz..