Ben olsam o kadinla asla muhattap olup polemige girmem.Siz karsilik vererek hata yapmissiniz.Bu sekilde surekli birbirinizi yer durursunuz.Siz dogru durun birakin o ne yaparsa yapsin bakin sizden ozur de dilemis affedin buyukluk sizde kalsin.Bazi insanlarla yapilan tartismalar cok cirkinlesiyor boyle insanlardan uzak durmanizi tavsiye ediyorum.
hiç muhattap bile olmayın bence.bırakın kendisi söylenip söylenip dursun.sizden bi karşılık alamayınca sinirden deliricek emin olun.ama siz karşılık verirseniz onun ekmeğine yağ sürmüş olursunuz sizi sinir etmiş olmak ona büyük mutluluk olur.sizde o gelince kayınvalide kayınbabanıza dahada sıcak olun annecim babacım falan.eşinizle daha tatlı mutlu konuşun.ne bileyim hava atın üstü kapalı.o yokmuş gibi davranın hiç bi lafına katılmayın çatlasın dursun
o kadın insan mı yaa?! dile getirdiği şeyler ne kadar ayıp. görgüsüzün, fesatın önde gideni demek ki. işi gücü yok kafasında sürekli bunları kuruyorsa sorunlu, karaktersiz bir insandır başka birşey değil. ben bu kayınvalide, görümce, elti gibi eş yoluyla akraba olunan insanlarla iyi geçinmek, seviyeli olmak taraftarıyım kendi adıma. ama karşınızdaki kendini hiç geliştirememiş bir zavallıysa, kötü bir insansa siz istediğiniz kadar iyi olun farketmez, ancak üzülürsünüz. en iyisi hiç muhatap olmamak. koca koca insanlar arasında küslük de hoş birşey değil ama mesafeli olmak sizin elinizde. öyle aptal saptal şeylerle üstünüze geldiğinde hiç onun seviyesine inmeyin bence. siz açıklama yaptıkça dikkate alındığını düşünür mutlu olur. çünkü böylesi insanlar ancak başkalarının huzurunu kaçırmaktan zevk alırlar, sinirlenmeyin acıyın ona. sakince ve kibarca, yüzünüzde alaycı bir gülümsemeyle tersleyin. inanın doğrucu davut gibi yaptığınız açıklamalardan daha etkili olacaktır. ben kendimi böyle koruyorum öyle insanlardan. yüzlerindeki şaşkınlığı görmek çok zevkli oluyor doğrusu
inşallah düzelir (eltinizle aranız değil, moraliniz yani)
Ooo eltiniz ne kadar dolmuş size karşı. Farklı şekillerde size "seni çok kıskanıyorum. hiç çekemiyorum" demiş.
Kendimi sizin yerinize koydum da böyle bir durumda sakin kalmakta zor be.. Ancak ne demişler;
Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum sanar. Fazla muhattab olmayın.
Zaten her şey ortada.. Umarım hatasını anlar ve kendine çeki düzen verir. Ailenin huzurunu da bozmaz böylece.
Ben en çok şu ilk ben doğurcam olayına kopuyorum bi'kaç kişinin elti konusunda da gördüm bu nasıl bi'kafa
Ben en çok şu ilk ben doğurcam olayına kopuyorum bi'kaç kişinin elti konusunda da gördüm bu nasıl bi'kafa
Senin kocan, senin ailen, senin yuvan kimene? O ilk evlendi diye 10 yıl doğurmak istemese onu mu bekliycekmişsin
İnsanın zorla doğurası gelir vallaZaten şuan eminim hamile kalmaya çalışıyodur çünkü onların mantığa göre ilk torun başkadır gelinin de kıymeti artar falan fistan
Kaynın biliyomuş durumu, eşin de tamam, kayınvalide de o yüzden tıka kulağına boşver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?