Kızlar yardım edin ne yapacağımı şaşırdım

Executionerexecuted

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2018
90
5
1
24
Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve annem babam yaklaşık 8-9 yıldır ayrı hep annemde kaldım. Babama giderdim hafta sonları babasında kalırdı babam. sonra annem evlendi başka bi adamla kalırdık sonra annen ayrıldı. Babamın babasıda ölünce ayrı eve çıktı. Ben babama cok gitmezdim annemleydim. Annemde ayrılınca anneannemle yaşamaya başladı bende anneanem annem ben yaşıyorduk .babam evden cıktı arkadaşında kaldı bi süre. ben hergün kavga dövüş yaşadım anneannemin evinde yani sorunluydum Annem çalışıyordu akşam geliyordu . teyzemin bebeği olmuştu evleri arka mahallede yakın diye annennem ona yardıma giderdi evde yemek yapmazdı oraya giderdi bende mecburen orda yemek yerdim okul çıkışı direk teyzeme üc saat sonra hadi gidelim derdi eve dönerdik annem gelirdi. Sıkıldım döngüden babama ev tut dedim. Şu an yaklaşık 2- haftadır ve daha fazladır babamda kalıyorum. Ama annem teyzem anneannem hergün arıyor rahat vermiyor. Özledik gelmiyecekmisn diyorlar. annem hergün arıyor sıkılmadın mı diyor. Gelmeyeceğim diyorum. Daha demin uykumda annanem beş kere aradı.Tamam babamı sevmiyorlar ama ne bu baskı kısıtlama bakamicanımı sanıyorlar ben kendime bakarım ama. Hele anneannem ve teyzem benim ailem olamaz. Arada kalan eşyalarımı almaya gidiyorum eve yarın annem alıcak gidip alıp gelicem. Ama cidden sıkıldım dört ay sonra sınava girip başka şehire gidip yurtta kalmaya bakmalıyım. Niye sürekli arıyorlar ya ailemde üç kişinin arasında kaldım herkes kendine çekmeye çalışıyor. şimdiden teşekkürler kızlar :işsiz:

Zor iş ama baban arkadaslaa falan kalmış ya eve arkadas getirir diye korkuyorlar. Tamam yasın küçük değil ama endişelenirler normaln Okul kazanmaya bak sen. Ayrıca annen ve babanla anlaş anneanne teyze sonraki kişiler

Zor iş ama baban arkadaslaa falan kalmış ya eve arkadas getirir diye korkuyorlar. Tamam yasın küçük değil ama endişelenirler normaln Okul kazanmaya bak sen. Ayrıca annen ve babanla anlaş anneanne teyze sonraki kişiler
babam konustugu kisiyi gösterdi bana evet bir kadın ama eve gelemez sen varken dedi neden korksunlar :işsiz: babamda kalmaya devam etmelimiyim

Bence onlar da ailendir. Anneni saymıyorum bile. Sana değer veriyorlar bu kötü bir şey değil. Onların da gönlü olacak şekilde davranabilirsin.

Senin için endişeleniyorlar ve bu o kadar güzel bişey ki...
Annem babam ayrıydı ve 5 yaşından itibaren babamla yaşadım annem hiç aramadı görmeye gelmedi istemedi beni. Günlerce bir kere arasın yanında uyuyayım diye dualar ettim ama aramadı...
Kıymetini bil derim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama aramasalar sormasalar daha çok üzülürdün emin ol.
Sınavında şimdiden başarılar dilerim.

Senin için endişeleniyorlar ve bu o kadar güzel bişey ki...
Annem babam ayrıydı ve 5 yaşından itibaren babamla yaşadım annem hiç aramadı görmeye gelmedi istemedi beni. Günlerce bir kere arasın yanında uyuyayım diye dualar ettim ama aramadı...
Kıymetini bil derim. Seni o kadar iyi anlıyorum ki ama aramasalar sormasalar daha çok üzülürdün emin ol.
Sınavında şimdiden başarılar dilerim.
doğru ama sen beş yaşından itibaren babanla tek yaşamış olabilirsin ama bi tek ikiniz miydiniz? karısı üvey annen kardeşlerin yokmuydu :KK1: birde onlarlayken benle kavga edip burdyaken aramaları babamın bana bakamiyacağını felan mı düşünüyorlar hani çözemiyorum ki:110:

doğru ama sen beş yaşından itibaren babanla tek yaşamış olabilirsin ama bi tek ikiniz miydiniz? karısı üvey annen kardeşlerin yokmuydu :KK1: birde onlarlayken benle kavga edip burdyaken aramaları babamın bana bakamiyacağını felan mı düşünüyorlar hani çözemiyorum ki:110:
Ben tek çocuğum babam 12 yaşımdayken evlendi.
Boşandıkları için babanı sevmemeleri çok doğal bakamayacağını düşünmeleri. Sen nerde rahatsan orda devam et yoluna önünde az ve önemli geçirmen gereken zamanın var.
Ailenide günde bir kere ara yada onlar aradığında konuş ders çalışacağını ve telefonu kapatacağını falan söyle bi süre sonra duruma alışacaklar.
Ama çok doğal senin babanı seçeceğinden ve onlardan kopacağından korkuyor ve bu kadar üstüne düşüyorlar aradaki dengeyi kurarak herkesk rahatlatabilirsin.

Yani arayıp özlediklerini söylüyorlarmış. Değer vermeseler kurtulduk diye düşünüp sevinirlerdi bile. Sen yine de en çok anneni düşün. Ana gibi yar olmaz.
Evet doru canım bugün gittim mesela eşyalarımı almaya al al bitmiyo biraz daha alim diye gittm anneannem 100 kere yazında mı orda kalcan gitmee kıyafetlerinin çoğu burda bilmem ne dedi annem en sonunda sus diye tersledi niye böyle yapıyor bu anneannem diyemicegim kadar sevmedigim kisi bilemem:işsiz:

Back
X