- 10 Şubat 2018
- 90
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi Executionerexecuted
Ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ve annem babam yaklaşık 8-9 yıldır ayrı hep annemde kaldım. Babama giderdim hafta sonları babasında kalırdı babam. sonra annem evlendi başka bi adamla kalırdık sonra annen ayrıldı. Babamın babasıda ölünce ayrı eve çıktı. Ben babama cok gitmezdim annemleydim. Annemde ayrılınca anneannemle yaşamaya başladı bende anneanem annem ben yaşıyorduk .babam evden cıktı arkadaşında kaldı bi süre. ben hergün kavga dövüş yaşadım anneannemin evinde yani sorunluydum Annem çalışıyordu akşam geliyordu . teyzemin bebeği olmuştu evleri arka mahallede yakın diye annennem ona yardıma giderdi evde yemek yapmazdı oraya giderdi bende mecburen orda yemek yerdim okul çıkışı direk teyzeme üc saat sonra hadi gidelim derdi eve dönerdik annem gelirdi. Sıkıldım döngüden babama ev tut dedim. Şu an yaklaşık 2- haftadır ve daha fazladır babamda kalıyorum. Ama annem teyzem anneannem hergün arıyor rahat vermiyor. Özledik gelmiyecekmisn diyorlar. annem hergün arıyor sıkılmadın mı diyor. Gelmeyeceğim diyorum. Daha demin uykumda annanem beş kere aradı.Tamam babamı sevmiyorlar ama ne bu baskı kısıtlama bakamicanımı sanıyorlar ben kendime bakarım ama. Hele anneannem ve teyzem benim ailem olamaz. Arada kalan eşyalarımı almaya gidiyorum eve yarın annem alıcak gidip alıp gelicem. Ama cidden sıkıldım dört ay sonra sınava girip başka şehire gidip yurtta kalmaya bakmalıyım. Niye sürekli arıyorlar ya ailemde üç kişinin arasında kaldım herkes kendine çekmeye çalışıyor. şimdiden teşekkürler kızlar