Topunun sıfatına tüküreyim
Nedir bu ya hergün biri çıkıyo eşim başkasına aşık , eşim beni aldatıyo hemde hamileyken filan
Sevmeyen hamile bırakacağına önce adam akıllı boşansın sonra ne nane yerse yesin
Karılarından eminler diye rahatlık batıyo nedirErkekler istediğine aşık olacak gezecek eğlenecek eşle çocuk ne yaparsa yapsın.
Öncelikle merhaba eşim beni aldatiyorsabah bi uyandım günaydın askm diye mesaj Delirdim resmen 2 yasında kizm var 5 aylk hamileym hiçbir açıklama yapmayıp üzerime yurudu kendini hakli çıkarmak için akıl verin bana napiyim deli olucam çocuğumun eşi aşağıda sürekli kanamam oluyor çok fazla sayıda ilaç kullanıyorum ilaclrim beni fazla duygusal yaptı hamilelik psikolojide var tabi yanlış bisu yapmktn korkuyorm
Eee sonra ne oldu?Numarayi aldım tabiki gidecek bi annem baabm yokki annem 6 aylkkn beni bırakıp bosnmis babam evli eşi dolasıyla aramz beni ..olay bu denli başka bisy yok 2 GN öncesinde bana toplantıya gidiorm demişti ertesi gün cebinden sinema bileti çıktı ;(
Insan bosanmak istese, buraya konu acmaz diye dusunuyorum gider hemen bosanirdi.
Zaten canım yaniyo can yakıcı şeyler yazmayın tabiki boşanmak istiyorum ama yapamiyorm kimsem yok keşke ikinci hamileligm olmasıydı biliyorum ama çok istedi çocuk çocuk bisy yapmadm herzmn oldgu gibi pek söz hakkm yoktur konusaxk kimsem olmadığı için actm konuyu yanlış degerlendiosnz
Konu sahibi için demiyorum ama boşanmak isteyen, boşanmaya karar veren, boşanmaya cesareti olmayıp buradan aldığı cesaretle boşanma davası açan, yüzlerce insan oldu bu sitede. Sadece paylaşmak için, konuşacak kimsesi olmadığı için buraya yazanlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?