Kızlar yardım edin nolur.

Erkekler istediğine aşık olacak gezecek eğlenecek eşle çocuk ne yaparsa yapsın. Hepsi aynı değil tabii ki .Ama işte ...

Boyle bir kocadan 2cocuk.
Allah cocuklariniza acisin yardim etsin. Bosan diyecegim ama bosanmazsiniz buyuk ihtimal.ama bu evlilikte mutlu olamayacaksiniz kesin.

Boşanırsanız gidecek yeriniz var mı? Ya da maaşınız? Tabiki aldatılmayı sineye çekmeyin ama gerekli ortamı oluşturun önce. Tabi niyetiniz ayrılmaksa.

Olayı adım adım sakince detayları atlamadan yazarsanız daha fazla yardımcı olabiliriz.

Örneğin bu olay şöyle de olmuş olabilir ve yine aynı sizin yazdığınız şekilde özetleyebiliriz. Siz bu mesaj ne deyince, eşiniz sakin sakin "Bilmiyorum ki hiçbir fikrim yok. Bu ne gerçekten. Arayıp konuşalım, şikayet edelim. Bana niye biri böyle mesaj atsın" dedi. Siz üzerine yürüyüp bağırmaya başladınız, o da sizin üzerinize yürüyüp bağırdı.

Ayrıntılar böyle olursa farklı, başka türlü ise farklı yorum yazılır. O yüzden siz olayı adım adım sakince detayları atlamadan yazın. Hem hamilelik hem de çok sayıda ilaç sizi hassas ve tahammülsüz de yapmış olabilir. Kendinizi boş yere de üzüyor olabilirsiniz. Ben siz ayrıntıları yazınca yorum yazayım.

Insan bosanmak istese, buraya konu acmaz diye dusunuyorum gider hemen bosanirdi.

Numarayi aldım tabiki gidecek bi annem baabm yokki annem 6 aylkkn beni bırakıp bosnmis babam evli eşi dolasıyla aramz beni ..olay bu denli başka bisy yok 2 GN öncesinde bana toplantıya gidiorm demişti ertesi gün cebinden sinema bileti çıktı ;(

Eee sonra ne oldu?

Zaten canım yaniyo can yakıcı şeyler yazmayın tabiki boşanmak istiyorum ama yapamiyorm kimsem yok keşke ikinci hamileligm olmasıydı biliyorum ama çok istedi çocuk çocuk bisy yapmadm herzmn oldgu gibi pek söz hakkm yoktur konusaxk kimsem olmadığı için actm konuyu yanlış degerlendiosnz

Sinema biletini sordum arkdsm aldı param yoktu karta cektdm parasını aldim dedi yalan bol dil çoktur esimde

Insan bosanmak istese, buraya konu acmaz diye dusunuyorum gider hemen bosanirdi.

Konu sahibi için demiyorum ama boşanmak isteyen, boşanmaya karar veren, boşanmaya cesareti olmayıp buradan aldığı cesaretle boşanma davası açan, yüzlerce insan oldu bu sitede. Sadece paylaşmak için, konuşacak kimsesi olmadığı için buraya yazanlar var.

Çocuk tek tarafın istemesi ile olur mu, tam öküzmüş. Öncede var mıydı böyle şüphelerin? Varsa keşke korunsaydın o bilmeden. Annen ile görüşmüyor musun?

bu nedir ya böyle.bu erkekler ne azgın ne iğrenç yaratıklar.

kadınlar hamile diye uçkurlarına mı sahip çıkamıyolar napıyolar çöezemedim.

böylelerinin şeyi kurusun İnşallah diycem artık.

Tatlım öncelikle kendini yıpratma sakin ol...
Eşin ile konuş , sakin bir tavırla soğukkanlı davran...
Başka türlü gerçekleri öğrenemezsin...

Bu senin ne yapman gerektiğini kolaylaştırır...

canım ne kuruntusu aşkım yazmış kadın maddi özgürlüğün olsun olmasın o adam sana eş olmayı kesinlikle hak etmiyor bi an önce kurtul o adamdan

Buradan aldiklari cesaretle bosanma davasi acanlar dogru yapmis evet. Fakat "aldatilmak"soz konusu neyin cesaretini ariyorlar? Basit bir sey degil bu aldatilmak tabi ki bosayacaksin oyleleri. Baska meseleler icin sorun buraya yazilir ama "aldatildim, ne yapmaliyim ?" diye konulari pek dogru bulamiyorum.

Bnmde istdgm kurtlmk ama inan kapıdan ciksam gidecek yerim yokk i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…