canım ne kuruntusu aşkım yazmış kadın maddi özgürlüğün olsun olmasın o adam sana eş olmayı kesinlikle hak etmiyor bi an önce kurtul o adamdan
24 senedir görmedim annemi tanımıyorum anlayacağı n
annesi babası sahip çıkıcak canım basit bi konu değil bu kadın onun çocuğunu taşıyor karnında ve adam başka bi kadınla kırıştırıyor bu kız bunu bile bile her gün o adamla aynı yatağı aynı evi paylaşabilir mi?Maddi özgürlüğü yoksa nasıl geçinecek bi de o konuda fikir verseniz..
annesi babası sahip çıkıcak canım basit bi konu değil bu kadın onun çocuğunu taşıyor karnında ve adam başka bi kadınla kırıştırıyor bu kız bunu bile bile her gün o adamla aynı yatağı aynı evi paylaşabilir mi?
Yanlış bi nmraya mesaj atma yok numara kayıtlı whtsptsn yazılmış normal sabh ise gidecek uyandm işte baktm msj geldi okuyunca ben yerle bir zaten geldi baktı tel elimde sen napyn dedi msaji okttm kızım kucagndaydi indirdi sen ne Karılık yaptnki bana hsp soruyon dedi omzunu iteklyip indm yatktan agliyrk ciktm odadan bak kızım annen kocası ni kaybetti diye nasl ağlıyor diyerek dalga gecti
Yanlış bi nmraya mesaj atma yok numara kayıtlı whtsptsn yazılmış normal sabh ise gidecek uyandm işte baktm msj geldi okuyunca ben yerle bir zaten geldi baktı tel elimde sen napyn dedi msaji okttm kızım kucagndaydi indirdi sen ne Karılık yaptnki bana hsp soruyon dedi omzunu iteklyip indm yatktan agliyrk ciktm odadan bak kızım annen kocası ni kaybetti diye nasl ağlıyor diyerek dalga gecti
ne vicdansız bir adam bu ya.daha nasıl kadınlık yapacakmışsın iki tane çocuk vermişsin,baba yapmışsın onu,eş yapmışsın.
tüm kk kadınları toplanıp şu kocanı dövsek yine az gelir
Vicdan olsa ailesi dururken elin kadınlarıyla gezip tozmaz..
Adam bile değil ki o..
Her hali adice ahlak yoksununun..
Git dedim evden ama bn gidince napcn km bkack sana diyo sen gideceksin diyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?