Kızlar yardım edin nolur.

Kske ikinci hamilegm olmasa en azndn kizimla basimin caresne bkrdm

İnanamıyorum ya.
Senın yerınde olsam derhal annemın yanına giderim. Ne demek hem telefonuna günaydın aşkım diye mesaj gelicek , hemde üstüme yürücek !
O herifin donuna kadar alırım okadar...

24 senedir görmedim annemi tanımıyorum anlayacağı n

Maddi özgürlüğü yoksa nasıl geçinecek bi de o konuda fikir verseniz..
annesi babası sahip çıkıcak canım basit bi konu değil bu kadın onun çocuğunu taşıyor karnında ve adam başka bi kadınla kırıştırıyor bu kız bunu bile bile her gün o adamla aynı yatağı aynı evi paylaşabilir mi?

Yanlış bi nmraya mesaj atma yok numara kayıtlı whtsptsn yazılmış normal sabh ise gidecek uyandm işte baktm msj geldi okuyunca ben yerle bir zaten geldi baktı tel elimde sen napyn dedi msaji okttm kızım kucagndaydi indirdi sen ne Karılık yaptnki bana hsp soruyon dedi omzunu iteklyip indm yatktan agliyrk ciktm odadan bak kızım annen kocası ni kaybetti diye nasl ağlıyor diyerek dalga gecti

Ben basit demedim ki zaten..
Annesi babası yok. Annesi bırakmış babası yeni eşi yüzünden arayamıyormuş..
Önce bir çareler aranır ondan sonra yola bakılır..
Maddi imkanın olsun olmasın hemen boşan denmez..

Önce bir önünü görsün..
Anne baba olmayınca nereye gidecek çocuklarını alıp..
Mahkemeler hemen boşayıp öyle bol bol nafakalar bağlamıyorlar..

ne vicdansız bir adam bu ya.daha nasıl kadınlık yapacakmışsın iki tane çocuk vermişsin,baba yapmışsın onu,eş yapmışsın.

tüm kk kadınları toplanıp şu kocanı dövsek yine az gelir

Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Size sahip çıkabilecek yakınınız var mı bu süreçte?
Birkaç ay kadın sığınma evinde kalabilirsiniz ama ya sonrası?

ne vicdansız bir adam bu ya.daha nasıl kadınlık yapacakmışsın iki tane çocuk vermişsin,baba yapmışsın onu,eş yapmışsın.

tüm kk kadınları toplanıp şu kocanı dövsek yine az gelir

Vicdan olsa ailesi dururken elin kadınlarıyla gezip tozmaz..
Adam bile değil ki o..
Her hali adice ahlak yoksununun..

Vicdan olsa ailesi dururken elin kadınlarıyla gezip tozmaz..
Adam bile değil ki o..
Her hali adice ahlak yoksununun..

ben çocuğa da çok üzüldüm.kızım annen kocasını kaybetti diye dalga geçmiş.anne ağlıyor,baba pişkin..

konu sahibine Allah yardım etsin.

Sen evi terk etme. O terk etsin bi zahmet. Eger bosanmayi göze aldiysan bir avukata git danis. Hiç kimsen yoksa şu anda eskiden de yokmuş zaten yeni bişey degil bu durum. Kurulu düzenini bozmak zor geliyordur şimdi özellikle hiç beklemediğiniz bir anda geldiyse. O sebeple avukatla mutlaka konuş çünkü sen düzenini bozmak zorunda kalmamalıyız bence. KaDina da belki tazminat davası açabilirsin.

Git dedim evden ama bn gidince napcn km bkack sana diyo sen gideceksin diyor bana

Kizina nasil bir kotuluk yaptiginin farkinda bile degil.Bu nasil insanliktir sastim kalakaldim.Allah yardimciniz olsun. "Keske" lerden olusan bi milyon tane yazilabilecek cumle var ama neye yarar ? Umarim hepsinin bilincindesinizdir.Size is konusunda yardimci olabilecek herhangi bir yakininiz varsa iletisime gecin.

İnanın mantık yurutemiyorum .. O yüzden akil istedim

Çok genç güzel bi kızdı evli çocuklu adamla neden irtibat halinde anlam veremiyorm

Ya analar neler doğuruyormuş arkadaş ya...
Ne oldu bu erkek milletine böyle Ya Rabbim...
Evlenmiş, çocuğu olmuş, üstelik eşin gebe..
Nereniz kaşınıyor da böyle yapıyorsunuz?
Böyle yapıyorsunuz bir de pişkin pişkin nasıl oluyor da üste çıkıyorsunuz?
Allah'ım akıl alır gibi değil ya...
Her aldatma konusunda erkekler acaip rahat, umursuz, kalpsiz, ahlaksız..
Nedir bu ya...
Allah böyle erkeklerin hepsinin kökünü kurutsun..
Allah kahretsin ya...
Gerçekten okumaktan yüreğim yoruldu artık yazık ya..
Adam olun Allah aşkına...
O bi tarafınıza çok düşkün olduğunuz şey sizi adam yapmıyor biraz karakterli olun ya..
Off..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…