kızlar yardım edin regl sancısı

sana da çok geçmiş olsun şükür benimki öyle hastanelik etmiyor
ama hiç bi şey yapamıyorum agrı kesici almak zorunda kalıyorum bende

Tşkkr ederim.. Şükür geçti gitti o günler.. Sende bir çaresini bulursun inşallah, adet ağrısı çok kötü ya. Hayattan kopuyosun resmen

iki gündür ben de çekiyorum, ağrılı geçmesinin en önemli nedenlerinden biri kansızlık.

Ya bir de şey geldi aklıma şimdi kızlar. Benim kuzenim 4 yıl boyunca çocuk sahibi olamadı. Doktor rahminde eğrilik var onu düzeltirsek sorun kalmaz demiş. Cidden öyle oldu hatta hemen çocuğu oldu minik bir müdahaleden sonra. Ve kendisi aşırı sancılı geçirirdi regl dönemlerini. Ağlardı yerlerde sürünürdü böyle. Doktor bunu da rahmindeki eğriliğe bağlamış. Bunu duyduğumdan beri kim reglim çok sancılı oluyor dese aklıma gelir. Bence bir doktora görünmekte fayda var.

ayyy Allah seni de güldürsün, acıların ağrıların bir an evvel dinsin:)

nickin ve resmin beni kopardı:) çok hoşsun:)

bende jinekoloğa gittim ama hiçbir şey çıkmadı, tertemiz dedi, bu ağrılar psikolojikte olabiliyormuş.
ölüyorum resmen ilk gün. 3'er saat arayla apranax fort içersem biraz rahatlıyorum. bu da ağır bi ilaçtır.
herkese gelmiyor, mideyi mahvediyor.

Çaresi olsa keşke...

Yazan oldu mu bilmiyorum melisa çayı önerebilirim.
İyi geliyo bana bi'de sıcak su torbası ayaklarım buz kesiyo benim resmen. İlaçsız ilk günü atlatamıyorum, annem de zamanında çok ağır geçirirmiş dedem bu kıza her ay her ay noluyo dermiş

Melisa çayı regl kasılmalarını ve ağrılarını azaltmada yardımcı olur bi'de sakinleştirici etkisi var sanırım anasondan kaynaklı.

tek birsey diyorum sogan kürü kullan. buna yapılacak birsey yok artık bu bıtınce 15 gunluk sogan kürü kullan ağrı yok bir daha.

şimdilik ağrı kesici önerebillirz sadece yada sıcak kompress

Adet Sancıları için Çay var ben denedim sizde deneyin...
Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabından bu tarifi buldum onu da sizinle hemen paylaşmak istedim.
* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerien kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır.

Kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş
Ama sıcak su torbası kasıklarına koyabilirsin.
Kendini sıcak tut birazda olsa rahatlatır ..

başlıkta söylediğim gibi
çok kötüyüm biraz olsun ağrıyı geçirmek için ne yapababilirim

Adet Sancıları için Çay var bu çayı dene mutlaka...
* 1 tatlı kaşığı ahududu yaprağı
* 250 cc kaynar su
Ahududu yaprakları bir bardağa veya bir demliğe konularak üzerien kaynar su eklenir. Kapağı kapatılarak 5 dk. Kadar demlenmesi beklenir. Sıcak sıcak içilir. Günde 3-4 Fincan içmek sancılarınızın azalmasına yardımcı olacaktır.

başlıkta söylediğim gibi
çok kötüyüm biraz olsun ağrıyı geçirmek için ne yapababilirim

Aynı dertten muzdaribim. Bundan 1 hafta önce işten eve kendimi nasıl attım bilmiyorum. Ağrının yanı sıra arada bir kusma da oluyor. Ağrı kesici içtiğim halde bazen geçmeyebiliyor. Evlenince de geçmedi . Bir ara kadın doğum doktoruna gitmeyi düşünüyorum.

Kadın doğuma gittim.İltihap vardı yoğun atlattım tedavi mi allaha şükür.. Ağrılı sancılı geçiyordu hastalığım..Derken ağrılar devam etti..düzensizlik devam etti..Bu sefer kansızlık çıktı onun içinde tedavi görüyorum.Bu ay günü günüme oldum ama ağrıdan ölücem nerdeyse.Buscopan içtim ona rağmen sızlamam devam ediyor..İşteyim akşama kadar nasıl katlanacağım buna bilmiyorum...Ve acayip üşüyorum sanki üstüme kar yağıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…