kızlar yardım edin regl sancısı

sizinde mi her ay sancılı oluyor

evet canım. tedavisi de yok. ben ultrasonla baktırdım her zaman kist olması gerekmiyo benim rahim tersmiş o yüzden demişti dr. çaresi yok ağrı kesicilerle geçiştireceksin demişti. maximus bu konuda harika ben çantamdan ayırmazdım. bir de ayağını ay boyunca üşütmemen gerekiyo. ben yaz kış çorap ve terlik giyerim

Tamamen zararsız yegane ağrı kesiciyi sana söyleyeceğim:
'1 yemek kaşığı kekik' 1 bardak kaynar suda demlendirilir, 5 ila 10 dakika arası bekle, kekiği süz ve soğutmadan iç.
Birebir faydalı. Tüm ilaçlardan daha etkili ve çok rahatlatıcı. Geçmiş olsun.

Maj...k benim tek ama tek kurtarıcım.. allah bulandan, yapandan, çıkarandan razı olsun

çok tşk ederim
denerim bunuda

Adet sancisi nedir cok iyi bilirim. Her ay agridan kivranirim. Bir agri kesici icmeden gecmiyor. Papatya cayi da rahatlatiyor onu da tavsiye ederim. Bir an once gecsin insallah. Bu arada arkadaslar doktora gorun demisler benim hep olur hic doktora da gitmedim bu yuzden ama korktum, gidecegim.

önce arveles alırım çünkü başkası kesmez ağrımı sonrada karnımı yakarcasına sıcak duşa girerim belime ve karnıma tutarım. o kadar ağrılar çektimki şu illetten direk sıcak suya koşarım.. her zamanda iyi gelmiştir. sıcak su torbasından sıcak havludan farklı etki ediyor...

bende o ilacı içtim şimdi biraz daha iyiyim

aynen bende gitmeyi düşünüyorum

biliyorum o ilacı kullanmıştım
ama mideye zarar kullanma demişlerdi

bende hem gastrit hem de şiddetli reflü var, diğerleri mahvediyodu beni ama şimdilik bunda bir etkisi olmadı bakalım :44: valla inşallah olmaz yoksa kendimi keserim sanırım

Ben pek sancı çekmem ama olduğu zaman buscopan içiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende hem gastrit hem de şiddetli reflü var, diğerleri mahvediyodu beni ama şimdilik bunda bir etkisi olmadı bakalım :44: valla inşallah olmaz yoksa kendimi keserim sanırım
Kullandığın ağrı kesici maje.başlayan değil mi? Bir ara annemde kullanıyordu fakat mide ağrısı,şişkinlik yaptı birde gastrit vardı doktoru ilacı değiştirdi yan etkisi mide için iyi değilmiş canım.

tamam sagol
aslında bi dr sormuştum
bana annede de mi ağrılı oluyo diye sormuştu
bende evet demiştim
o zaman seninki genetik olabilir dmişti
Benim fazla sancılı olmaz pek nadirdir ama annemin sancılı oluyor her ay miyom var annemde doktoru miyomdan olduğunu söyledi.

Size başka birşey söyliyim: Yürüyüş... Adetliyke dayanılmaz ağrılarım oluyor. Öyle ki belde aşağımı ağrıdan hissetmiyorum, tek duyduğum şey aşırı ağrı. Vücudumdaki bütün damarları birinin çektiğini hissediyorum resmen. Ama yürüyünce 5. dakikada hiçbirşeyim kalmıyor. İlk 1 - 2 dk zorlayabilir ama inanın ilaç kullanmaktan çok daha iyi.

çok merak ettim cidden,benim yazdığım yazı görülmüyormu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…