kızlar yardım edin regl sancısı

tşk ederim
canım kusura bakma
gözümden kaçtı galiba
bu arada verdiğiniz bilgileri bi yere not alıyorum o yüzünden
gözümden kaçmış olabilir

yok ondan sormadım,facedede bildirim alamıyorum,burada biryerde herkes başlık değiştirirken ben değiştiremedim,sizden de herkese yorum gelip bana gelmeyince laptopa mı birşey oldu acaba dedim.cumartesi günü uzun süre dondu kapandı açıldı da ondan sordum.geçmiş olsun bu arada.

sagol canım
bu arada ben kızdınız
sandım
o kadar zamanınızı harcayıp yorum yapıyosunuz
tekrar teşekkür ederim

Canim cok gecmis olsun. Diclomec+buscopan aninda regl agrisini kesiyor diye duymustum doktor bir yakinimdan.
Hatta regl olmadan birkac gun once buscopan kullanmaya baslarsan hic agrin olmuyormus.

Benim usudugum yada cok yoruldugum zamanlar haric regl agrim hic olmadigi icin ihtiyac duymadim cok sukur. Ama duyduklarim bunlar.
Bir de kahve, sekerli su, muz iyi gelir diye duymustum.

​Majazik çok iyi geliyor ben apandistim patlıyor sanmıştım majezik bir içtim sıcak su torbaı da aldım ohh ..

sagol canım
bana da regl olmadan bi kaç gün önce kafeinli içeceklerden
uzak durursan o kadar ağrın olmuyo demişlerdi
hatta denemiştim gerçekten o kadar olmamış
ama bu ay kendime hiç dikkat etmedim
o yüzden bu kadar çok ol galiba

Benim çok sancılı geçerdi, genellikle hastanelik olurdum.. Bacaktan morfın yaparlardı vücut uyuşududa o ağrı banamısın demezdi.. 3 ay doğum kontrol hapı kullanmamı söyledi.. Ohhhh dünya varmış.. Hoş hemen derdemez başlayamadım. Bazı yanlış bilgiler yüzünden.. ( yaşın küçük, çocuğun olmaz, hasta olursun şu bu)

sana da çok geçmiş olsun şükür benimki öyle hastanelik etmiyor
ama hiç bi şey yapamıyorum agrı kesici almak zorunda kalıyorum bende

Ilac almamakta israr ediyorsan adacayi ve kekik cayini tavsiye ederim. Hatta ben ikisini bir arada yapiyorum su kaynadiktan sonra icine atip 7dk demliyorum. Agriyi tumuyle kesmiyor ama epey hafifletiyor. Ayaklarini da sicak tut, 15 20 dk gecmesine ragmen hala agrin cok siddetliyse ilac al bence yarim saat sonra pamuk gibi olursun.

başlıkta söylediğim gibi
çok kötüyüm biraz olsun ağrıyı geçirmek için ne yapababilirim

ben sancılı olduğum zaman hep hastanelik olurum iğne wurdururm ...

ama artık bazen iğneler bile fayda etmiyor geçsede sdece o an geçiyor sonra yine başlıyor...

geçenblerde yine ağrıdı ama dayanmaya çalıştım..

bi tane parol içtim ardından sıcak su torbasını hazrladım..

sırt üstü uzandım ve o sıcak su torbasını karıma, belime hep dönüşümlü olarak ısıttım.. eyaklarımın altına koydum ısıttım çok iyi geldi bazen de sıcak su torbasının üstüne oturdum.. öle 1 saat yapa yapa geçti bi daha da ağrımadı...

en iyi yöntem sıcak su torbası...

Son düzenleme:

deneyim bunuda
gerçi şükür şuan ağrım yok ama olursa deneyicem
sagolun

bundan 3 ay evveline kadar hep acıle gotururdu eşim 3 aydır tvde bır dr dediği tarıfı yapıyorum ve cok az ağrıyla atlatıyorum agdetimi

tarçınlı muz yıyın agdetınız yaklaşdıgında günde 2 ane yıyın 2 gun öncesinden başlayarak çok rahar gecireceksınız reglilerinizi

Aaa hiç duymamıştım ama geçio mu gerçekten yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…