Kızlar yardım edin size bişey danışmam lazım

Alyna karata

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
23
13
3
23
merhaba öncelikle ilk defa sizinle iletişime geçiyorum insanlarla paylaştığıniz düşünceleri çok sevdim benim askerde 4 yıllık birlikte olduğum bı sevgilim var ve biz birbirimizi çok ama çok seviyoruz sadece annemin haberi var biriyle görüştüğümden başka ailemden kimsenin haberi yok başka ailem biraz skntılı bı aile hemen dedikodu çıkaran bı aile o yüzden kimsenin haberi yok birde benim baba tarafından biri beni çok seviyor ve numara olarak bana ulaşmış durumda bana beni sevdiğini söylemedi ama belirtiyo sürekli bende herseferinde kimseyle olmiycagimi hatta evlenmeyi bile düşünmediğini soylyip belli ediyorum kendimi ama hala yazmaya devam edio normal konusuyo ödevlerini atiyo ama benim ona verdiğim bı umut yok olayı anneme anlattım annem kestirip atma konuş çünkü amcanın oğlu dedi umut verme ama seni sevdiğini sana net açıkladığı zaman onu reddet dedi ben asla umut vermem sevgilim var ama ona yok diyorum çünkü yayılmasını istemiyorum çok da belli ediyorum ama bişey sorduğunda normal insanı bisekilde tabiki cevap verip konuşuyorum içim çok rahatsız ben şimdi konuşmayı kessem ailesi ve o benim hayatımda biri olduğunu düşünüp hakkında konuşmalar cikarabilrler diye düşündük benim içim çok rahatsız ben kimseyi istemediğimi açık ve net bı sekilde belli ettim ve şuanda oda normal yazıyı şuan kendimi sanki sevgilime ihanet ediomusum gibi hissediyorum lütfen benimle düşüncelerinizi paylaşın şuan aldatmış durumda değilim degilmi

Şuan aldatmış falan değilsin canım ama.
Bu yazıp duran kişiye net bir mesafe koymani öneririm.
Şimdilik ufak ufak görünen sonradan büyür gider.
Ailen akraba diye sıcak bakar,çocuk biz konuşuyoruz diye ailesini aracı yaparsa iş kötü.
Dedikodu çıkaracaklar diye düşünüp yazmaya devam etme.
Benim annemin akrabası ben evlenmeden önce bana yazıp duruyordu.farkli sehirlerdeydik.belki 1 kez gördüm çocuğu.hic hoşlanmam böyle zevzek insanlardan.
Birgün anneannemdeydim yine yazdı cevap verdim falan bı baktım çıktı geldi
Anneannemde sevindi falan geldi diye bende baya baya ağzıma geleni saydım bı daha ne geldi ne yazdı ne aradı.
Eğer yüz versem ben emindim beni evlenmeye ikna çalışmaları başlanirdi.
Hem ailem hem onun ailesi yapardı yani.
Bence direk rahatsız oluyorum bana yazma,görüşmek istemiyorum.ben kendi kendime rahatım huzursuz oluyorum de.
Gerekirse engelle.

Bitanem geçen dedimki ya babannem adımızı cikarirsa konuştuğumuzu duyup yanlış anlarsa felan herkes duyarsa dedim oda bana dediki tabi ben tavrını ortaya koyduktan sonra dediki bana kimse duymaz ben kimseye bişey anlatmam şuan normal konuşuyoruz sen canını da senin adını çıkarmaları için kötü diyalog görmeleri gerekio dedi şuan iki görgülü insan olarak konuşuyoruz dedi bitanem Inan bana bunu yapicaktim ama çok yüz yüze gelicez ve çocuk seni seviyorum diye bişey demedigi için bişey diyemiyorum arkadaş gibi yazio iki gündür öyle bı ailenin içerisindeyim ki terslesem sevgilim olduğunu dusunucekler ama asla umut felan yok oda bilio

Yani çok yüzyüze gelmen sorun.
Yoksa engelle gitsin ne olacak derdim.
Yani illa seni seviyorum demesine gerek yok ben rahatsız oluyorsun bitmistir benim için.
Ya şimdi yok öyle şey olur mu asla adın çıkmaz kötü laf ettirmem der sonra kötü olur diye düşünüyorum açıkçası ben.
Ailen destek olsa mesela annen görüş konuş demese daha kolay atlatırsın.annene gerçekten rahatsız oluyorum istemiyorum diye biraz baskı yap canım.
Her yazdığına cevap verme mesela.
Hatta onu görmezden gel,unut.kac gün devam edecekti.
Yüzyüze gelince kusura bakma cevap vermeyi unutmuşum meşgulüm dersin.

Bitanem çok yüz yüze gelmiyoruz çünkü o başka bı şehirde çok yakışıklı ve akıllı olmasına rağmen benimle birlikte olmak istemesi beni şaşırtıyo aslında bu Haziran'da bı haftalık oraya gitmem gerekio yoksa hiç gorusemiycez ama dediğin gibi bı hafta içerisinde artık mesajlarına cevap vermemeye basliycagim düşüncelerin için çok teşekkür ederim

Hayır tabiki ne aldatmasi baksana maşallah çok sadık bi insansın istemedigini söylemissin o onun anlayışsızligi ayrıca istemedigini söyledigin halde kendini kotu hissetmen sevgilini ne kadar çok sevdigini gösterir maşallah sert çık istemiyorum bırak peşimi diye ayrıca akraban öğrenicek diye korkuosun ya bırak ogrensinler senin annen biliyorsa kimseye karışmak düşmez herkes önce kendi çocuğuna baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…